Ce este YK11 (Myostine)

Ce este YK11 (Myostine)?

YK-11 este probabil cel mai puternic produs SARM cu o acțiune exclusiv anabolică și androgenă extrem de puternică. YK 11(Myostine)  poate determina deblocarea potențialului genetic maxim al fiecărei persoane, are un efect foarte bun chiar și la oameni cu o structură genetică nu atât de bună.

Datorită acțiunii sale selective, YK11 funcționează acolo unde ar trebui, adică este eficient și, de asemenea, sigur.


Cum funcționează YK-11? 

Cum funcționează YK-11?

YK 11(Myostine), numit și Myostine, acționează prin inhibarea acțiunii unei proteine, numită miostatină, de unde vine și denumirea acestui produs. Această proteină în corpul uman permite mușchiului să crească până la o anumită măsură și după aceea inhibă creșterea musculară.

Datorită efectului său de blocare asupra miostatinei, efectul lui YK11 este de până la 300 de ori mai puternic decât cel al testosteronului.

Spre deosebire de preparatele anabolice, acționează selectiv și nu afectează funcția organelor secundare și nu provoacă efecte secundare.

YK-11 este un produs SARM unic, deoarece este singurul care duce la dezvoltarea mușchilor dubli deoarece blochează activitatea proteinei miostatină.

Cu ajutorul acestui produs SARM puteți obține rezultate care sunt peste genetica Dvs. 

Puteți citi mai multe despre acțiunea YK11 aici.

 

Beneficii de la YK 11

Beneficii de la YK11

Beneficiile administrării lui YK11 sunt multe, așa că le vom enumera pe cele mai importante:

  • Crește rezistența fizică
  • YK11 Îmbunătățește fizicul chiar și la persoane cu o genă „nefavorabilă”.
  • Accelerează acumularea de masă musculară
  • YK11 are un efect puternic anabolic și androgenic
  • Mult mai puternic decât testosteronul
  • YK11 Oferă rezultate vizibile rapide și de durată
  • Nu duce la pierderea masei musculare
  • YK11 este un produs sigur
  • Participă la arderea grăsimilor în exces
  • YK11 crește puterea și energia
  • Crește libidoul și funcția erectilă

Puteți citi mai multe despre beneficiile YK11 aici.


YK-11(Myostine) Preț 

Prețul fiecărui produs este crucial pentru cererea și oferirea acestuia pe piață. Trebuie să clarificăm că nu întotdeauna prețul mai mare, totuși, înseamnă o calitate mai bună.

Noi, cei de la Ultimate SARM, îți oferim YK 11 la cel mai accesibil preț pentru cel mai calitativ SARM.

Prețul lui YK11 depinde de o serie de factori, cum ar fi forma medicamentoasă, producția, valoarea ambalajului, calitatea materiei prime și altele.

Forma medicamentoasă este o capsulă - acesta reduce riscul de iritație a mucoasei gastrice și absorbția rapidă și eficientă a substanței active. Capsula permite să nu se scumpească suplimentar prețul lui YK-11.

Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate posibilă disponibilă pe piață pentru suplimente- până la 97% puritate a substanței active. Prețul lui YK 11 (Myostine) Ultimate SARM este determinat de calitatea substanței active.


De unde pot să cumpăr YK11 de cea mai înaltă calitate?

YK11 la cel mai competitiv preț și de cea mai înaltă calitate. Cu plăcere vă  oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru web - www.ultimatesarms.ro. Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs care va intra în corpul dvs. și nu vă lăsați influențați de cele mai tentante oferte, pentru că sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi cei de la Ultimate SARM mereu oferim YK 11 de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil!


YK-11 pentru creșterea masei musculare

YK-11 pentru creșterea masei musculare

YK 11 are unul dintre cele mai puternice efecte anabolice și androgenice dintre toate produsele SARM.

Stimulează acumularea de masă musculară. Acțiunea sa este de mai multe ori mai puternică decât cea a testosteronului atunci când vorbim despre creștere musculară.

La administrarea lui YK11 se observă efecte anabolice în mușchi și oase. 

S-a demonstrat că acțiunea lui YK-11 este direcționată în principal în țesutul muscular, datorită faptului ca are acțiune androgenă și în același timp este un inhibitor al miostatinei. Datorită acestui mecanism de acțiune în două direcții, YK 11 poate duce la o creștere incredibilă a mușchilor.

Efectele lui YK11 (Myostine) sunt similare cu cele ale steroizilor, dar fără efectele lor secundare grave.

YK-11 face mușchii puternic mai pronunțați, curați și definiți, și acest lucru nu duce la retenție de apă în organism.


YK 11 pentru putere și explozivitate 

YK11 crește nivelul de energie din organism datorită faptului că arde grăsimile și eliberează multe molecule de ATP (adenozin trifosfat). Ca urmare, crește puterea musculară și explozivitatea. Antrenamentele devin potențial din ce în ce mai intense și mai lungi. Iar antrenamentul lung și de calitate oferă rezultate mai bune.

YK-11 pentru femei

YK 11 este un produs care nu este recomandat de administrare pentru femei.


YK11 pentru bărbați

YK11 este un produs care este potrivit pentru bărbați. La bărbați este acceptat un ciclu cu durată de până la 6 săptămâni. Se crede că un astfel de ciclu nu prezintă risc de efecte secundare nedorite, în timp ce la o utilizare prelungită pot apărea deja efecte secundare.

Cu ce se ​​poate combina YK 11 (Myostine)?

Produsele SARM pot fi luate în paralel, ceea ce este un mod foarte rapid de a obține rezultate maxime. Combinarea da posibilitate să profitați la maxim de ambele produse care sunt incluse în combinație.

Cu toate acestea, trebuie avut în vedere că nu toate produsele SARM pot fi combinate. Acest lucru se datorează acțiunii lor similare în organism. Atunci când acestea acționează asupra aceluiași receptor, pot începe să concureze între ei.

YK11 (Myostine) poate fi combinat cu anumiți reprezentanți SARM.

Utilizarea concomitentă a lui YK-11 cu unele suplimente SARM asigură realizarea unor rezultate optime care se mențin pentru o perioadă lungă de timp.

Chiar și luat singur, YK 11 funcționează foarte bine și duce rapid la creșterea masei musculare. Cu toate acestea, atunci când este luat cu următoarele suplimente SARM efectul este îmbunătățit și se menține mai mult timp:


Pentru cine este potrivit YK11?

YK-11 este potrivit pentru oricare sportiv cu sănătate bună care are experiența în sport și în suplimentele alimentare. YK 11 este cel mai potrivit produs dacă vă antrenați de mult timp și luați suplimente, dar parcă v-ați blocat într-un loc și doriți ceva la fel de puternic ca steroizii, dar fără efectele lor secundare grave. 


Este nevoie de o terapie post-ciclu cu YK11?

Terapia post-ciclu cu YK-11 este obligatorie, deoarece este un produs care afectează nivelul de testosteron. YK 11 (Myostine) nu oprește producția naturală de hormonul sexual masculin, doar o reduce.

Se recomandă ca terapia post-ciclu să fie efectuată cu PCT.

PCT este un produs care restabilește nivelurile normale de testosteron din organism și ajută organismul să mențină în permanență rezultatele deja obținute cu YK11.

Terapia PCT post-ciclu este recomandată să dureze între 4-6 săptămâni.

PCT are un efect benefic asupra libidoului prin creșterea dorinței sexuale la bărbați și prelungește erecțiile.

Păreri și recenzii despre YK-11

Majoritatea clienților își împărtășesc recenziile cu noi. De aceea noi am hotărât să le împărtășim cu voi. Ele se suprapun adesea și sunt următoarele:

„Am luat Ligandrol LGD4033 și Testolone RAD140. La fel am fost foarte mulțumit, dar că am decis să încerc o combinație mai puternică și am luat stack-ul lui Ultimate SARM cu YK 11. Rezultatele mele sunt bestiale. ”

„Am luat YK11 așa cum este indicat timp de 6 săptămâni și apoi am făcut o terapie post-ciclul cu PCT. Am făcut apoi niște analize și nu am avut nicio reducere a nivelurilor de testosteron. Recomand puternic. ”

„Acesta este deja produsul meu SARM preferat. Pentru un ciclul de 6 săptămâni cu YK-11 am pus 5 kg de masă musculară slabă.”

„Am simțit efectul încă de la a două săptămână, dar după sfârșitul ciclului, sunt chiar uimit de rezultate.”


SARM stacks cu YK 11 

SARM stacks potrivite cu YK-11 sunt:


Doza (administrare) de YK-11 (Myostine)

Administrare de YK 11:

Administrare zilnică:

Doza zilnică recomandată pentru YK11 este de 10 mg.

Pentru începători este recomandat în primele câteva zile de la începutul administrării să ia 5 mg pe zi, până când organismul se adaptează la produs.

Timpul de semi-viața al lui YK-11 este lung. Acesta rămâne în organism legat de proteina plasmatică​​pentru mai mult de 24 de ore și, prin urmare, doza zilnică ar trebui să fie luată deodată.

Doza individuală depinde de experiența dumneavoastră cu sportul și aportul de suplimente alimentare.

Rețineți că depășirea dozelor zilnice recomandate de orice produs SARM nu va duce la efecte mai bune sau mai rapide.

Supradozarea nu va face decât să crească riscul de efecte secundare și de intoxicație.

Ciclu: Datorită efectului puternic lui YK 11, se recomandă durata ciclului să nu depășească perioadă de 6 săptămâni.

Particularitățile aportului: Se recomandă să luați YK11 o singură dată pe zi, deoarece timpul său de semi-viața plasmatică este mai mare de o zi (24 de ore).

Puteți citi mai multe despre dozarea și aplicarea YK11 aici.

 

Calitatea materiei prime

Calitatea materiei prime

Produsele din familia SARM au devenit rapid populare și au preluat un loc meritat în lumea culturismului. Aceasta, desigur, a dus la apariția mai multor producători și la mai multă concurență. Împreună cu asta au crescut, din păcate, și SARM falși sau de o calitate inferioară.

Pentru a fi un produs de calitate, conținutul minim de substanță activă ar trebui să fie de 97%.

YK-11, precum și toate celelalte produse din nomenclatura Ultimate SARM au un certificat GMP care garantează calitatea și puritatea materiei prime, precum și pentru bună practică de laborator, care se respectă pe timpul producției.

Când vine vorba de calitate, mulți oameni se bazează numai pe faptul unde este fabricat produsul.

Cererea de produse SARM este foarte mare, iar adevărul este că materia primă în producția sa nu este suficientă. Acest lucru îi determină pe unii producători să treacă de cea mai importantă graniță și să ajungă la măsuri drastice. O abordare foarte des întâlnită în practică pentru a rezolva această problemă este diluarea materiei prime sau recurgerea la înlocuirea materiei prime cu una contrafăcută sau chiar în unele cazuri se folosesc materii prime interzise.


La ce trebuie să fim atenți când folosim YK11?

Pentru a asigura o administrare în siguranță, respectați următoarele indicații când administrați YK-11:

  • Durata recomandată a ciclului cu YK 11 nu ar trebui să fie mai mare de 6 săptămâni deoarece acesta este un produs SARM foarte puternic
  • Doza optimă sigură pentru YK11 (Myostine) este de 10 mg pe zi
  • Pentru începători, se recomanda începerea cu doze mai mici de 5 mg în primele câteva zile. Aceasta este perioada în care puteți observa cum corpul dvs. reacționează la produs
  • Rețineți că atunci când luați YK-11 sau alt supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Nu exagerați cu consumul de alcool când luați YK 11. Se recomandă ca alcoolul să fie redus la minim.

Efecte secundare de la YK11 – care ar putea fi? 

Efecte secundare de la YK11

Efectele secundare de la YK-11 pot fi:

  • Efectele secundare de la YK11 sunt extrem de rare și atunci când sunt respectate dozele zilnice maxime specificate, riscul de apariția a unor efecte secundare de la YK11 este minim
  • Datorită efectului său puternic, nu este recomandat să fie prima alegere pentru începători
  • Pentru o administrare sigură lui YK-11, respectați dozele indicate 
  • În caz de supradozare cu orice SARM, consecințele pot fi serioase
  • Chiar și rar, la administrarea lui YK11 (Myostine) pot apărea reacții adverse precum dureri de cap, dureri articulare ușoare, suprimarea nivelului de testosteron, creșterea părului corporal în exces, schimbări de dispoziție
  • În concluzie, YK 11 este foarte favorabil din punct de vedere al efectelor secundare deoarece este aproape imposibil de spus că există

Concluzie pentru YK11 (Myostine)

Aceasta este o alegere deșteaptă și moderată atunci când decideți să luați produse SARM.

YK-11 este sigur, eficient și acțiunea acestuia este vizibilă și durabilă.

Nu veți greși dacă includeți YK 11 (Myostine)  în meniul dvs. cu suplimente alimentare. 

YK11 este o alegere pentru cei care doresc să obțină un rezultat moderat, care să păstreze pentru mult timp. Pentru cei care nu sunt extremiști, ci mai degrabă muncesc constant pentru fizicul lor și doresc ca rezultatele lor să fie atinse categoric.  


Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.