YK11 Acțiune

YK11 Acțiune

Cum acționează YK11?

Structura lui YK11 (Myostine) amintește mai mult de un steroid decât de un receptor modulator de androgen. Acest SARM funcționează în două moduri în organism. Administrat pe cale orală, are un efect inhibitor asupra proteinei miostatină, de aici vine și numele acestui SARM.


Ce este miostatină?

Miostatină este un tip de proteină a cărei funcție principală în organism este de a permite mușchiul să crească până la o anumită măsură. Cu alte cuvinte, miostatina oprește creșterea musculara și împiedica organismul să construiască un mușchi mai mare după un anumit punct.

YK-11 este o substanță de miostatină care elimină procesul de miogeneză (sinteza miostatinei). Dacă în organism nu ar fi existat proteina miostatină, atunci creșterea musculară nu ar fi un proces controlat.

Când în organism sunt cantități suficiente de testosteron, HGH, IGF-1 și prin urmare, combustibilul  de proteine, care stimulează creșterea musculară, dar nu este o barieră precum miostatina care să-l tragă înapoi și să-i spună să oprească creșterea musculară, atunci corpul poate scăpa de controlul creșterii musculare.

YK 11 (Myostine), blocând miostatina, are un efect mult mai puternic decât testosteronul.

Se deosebește de celelalte suplimente SARM prin faptul că permite construirea masei musculare duble.

La fel ca toți ceilalți membri ai familiei SARM și YK11 este androgin. Acesta va imita un hormon androgen și, prin urmare, consumă testosteron. Când luați YK-11, efectele anabolice se observă la nivelul mușchilor și a oaselor.

S-a demonstrat că acțiunea lui YK11 vizează în primul rând țesutul muscular, datorita faptului ca are efect androgen și în același timp este un inhibitor al miostatinei. Datorită acestui mecanism de acțiune în două direcții, YK 11 poate duce la o creștere incredibilă a mușchilor.

Efectele lui YK-11 sunt similare ca cele ale administrării de steroizi, dar fără efecte secundare grave.


Fapte curioase despre YK11

YK11 Acțiune

YK11 (Myostine) este probabil cel mai puternic supliment SARM care are o acțiune anabolică și androgenă puternică.

Lucrul special despre YK-11 este că permite organismului să-și depășească propriile capacități. Combinat cu alimentația și antrenamentele potrivite, acest supliment poate duce la dezvoltarea maximă a potențialului genetic al fiecărei persoane. Are un efect foarte bun chiar și la persoanele cu o structura genetică nu atât de bună.

Deoarece YK 11 are o acțiune selectivă, este un produs sigur și eficient.


Cum pot să cumpăr YK11?

Acum puteți să cumpărați YK11 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează originea, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.

Concluzie

YK11 este, fără îndoială, cel mai puternic produs SARM cu o acțiune puternică, selectivă asupra mușchilor. Este alternativa sigură la steroizi.

YK 11 are acțiune dublă și permite creșterii mușchilor duble.

Puteți citi totul despre YK11 aici.


Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.