YK11 Dozare și administrare

YK11 Dozare și administrare

Cum se folosește YK11? – dozare și administrare 


Administrare de YK-11 (Myostine)

Se recomanda doza zilnică de YK 11 să nu depășească 10 mg.

Pentru începători este recomandat în primele câteva zile de la începutul administrării să ia 5 mg pe zi, până când organismul se adaptează la produs. După aceea puteți să creșteți doza la 10 mg pe zi. 

Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care le doriți obține.

Alți factori afectează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și multe altele. Pentru determinarea dozei zilnice de YK11 (Myostine) contează istoricul Dvs. ca atlet, adică de cât timp vă antrenați activ, ce fel de antrenamente faceți, cât de grele sunt aceste antrenamente etc.

Noi de la Ultimate SARMs vă recomandam dacă sunteți un începător în lumea sportului și nu v-ați antrenat activ înainte sau credeți că pregătirea dvs. nu este cu o intensitate suficient de ridicată, atunci trebuie să începeți cu o doză inițială mai mică de YK-11. După ce organismul se adaptează la noul preparat, începeți treptat să creșteți administrarea de YK 11 mărind în același timp greutatea antrenamentelor dvs. Nu depășiți doza maximă sigură indicată (pentru YK11 este de 10 mg. pe zi).

 

Timpul de semi-viața plasmatică al lui YK-11

Timpul de semi-viața plasmatică este un termen folosit pentru a descrie timpul pentru care o anumită substanță este reținută în organism, apoi este scoasă cel mai adesea cu urina. Viața plasmatică este un factor major în determinarea frecvenței de administrare a unei substanțe date.

Timpul de semi-viața plasmatică al lui YK 11 (Myostine) are o durată medie de puțin peste 24 ore și prin urmare, acest supliment trebuie luat o dată pe zi. Nu este nevoie să împărțiți doza în câteva administrări. 

 

Ciclu cu YK11

YK-11 este considerat a fi cel mai puternic dintre toate SARMs și, prin urmare, este recomandat ciclul cu acest supliment să nu depășească 6 săptămâni (aproximativ o lună și jumătate).

 

Particularitățile administrării lui YK 11

O particularitate atunci când luați YK11 este că se recomandă să-l luați o singură dată pe zi.

 

Siguranță

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați YK-11 (Myostine), urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați YK 11 mai mult de 6 săptămâni (aproximativ o lună și jumătate)
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați YK11 sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați YK-11, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • YK 11 (Myostine) este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună
  • Acest produs SARM este recomandat pentru utilizare de către sportivii avansați sau de cei care fac antrenamente intense 

Fapte curioase despre YK11

YK11 Dozare și administrare

YK-11 este probabil cel mai puternic produs SARM. YK 11 exercită multiple beneficii deoarece are un efect puternic anabolic și androgenic. 

YK11 este un produs unic, deoarece permite corpului să construiască masa musculară dublă și astfel organismul obține rezultate extreme.

Atunci când administrarea de YK-11 este combinată cu o nutriție adecvată și exerciții fizice, această combinație triplă asigură corpului dezvoltarea maximă a potențialului genetic. YK 11 funcționează foarte bine chiar și la persoanele cu o structură genetică nu atât de bună.

YK11 este un produs SARM eficient și sigur deoarece are o acțiune selectivă.

 

Cum pot să cumpăr YK11?

Puteți să cumpărați YK-11 online de la diverși furnizori de suplimente alimentare. 

Acum puteți cumpăra YK 11 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează proveniența, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.


Concluzie

YK-11 este cel mai puternic produs SARM de pe piață. Are efecte puternice precum preparatele anabolice, dar fără a provoca efecte secundare grave ca acestea.

Rezultatele, obținute cu YK 11 (Myostine) sunt vizibile rapid și se păstrează mult timp după finalizarea administrării. 

Informații detaliate despre recenziile YK11

Puteți citi totul despre YK11 aici.

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.