Ce este Runner?

Ce este Runner?

Cum funcționează Runner

Runner este un produs puternic de combinație SARM care conține:

Runner este conceput special pentru acel segment de public de sportivi care doresc mușchi mai definiți și mai curați, mai multă energie și rezistență pentru a face față antrenamentelor cardio și mai multă concentrare, viteză de mișcare și mobilitate pentru a profita la maximum de antrenamentul lor. Antrenamentele eficiente și recuperarea rapidă sunt esențiale pentru a maximiza rezultatele. 

Runner este produsul de primă alegere dacă doriți să vă puneți în formă rapid și permanent.

Caracteristică tuturor ingredientelor Runner -Cardarine GW-501516, Ostarine MK-2866 și Stenabolic SR9009, este că acestea au o acțiune selectivă numai asupra receptorilor androgeni localizați în mușchi și oase. Prin urmare, acestea acționează numai asupra zonelor vizate, nu afectează funcția organelor secundare și nu duc la efecte secundare. 

Acțiunea Ostarine MK 2866 este selectivă, deoarece acționează asupra receptorilor androgeni localizați în oase și articulații. 

Ajută organismul să crească rapid masa musculară și să o stocheze pentru o perioadă lungă de timp fără a reține apă. Aceasta topește excesul de grăsime și astfel mușchii deja existenți par și mai mari, mai slabi și mai tonifiați. Ostarine MK2866 protejează împotriva traumatismelor și rănilor și, atunci când este prezent, contribuie la o recuperare mai rapidă.

Ostarine MK-2866 crește energia cu 30%, iar efectul începe să fie resimțit după a doua săptămână de utilizare. Ostarine MK 2866 permite, de asemenea, creșterea greutăților de lucru în sala de gimnastică și depășirea capacităților proprii ale corpului. 

Cum funcționează Runner

Un procentaj foarte mare de persoane raportează că se simt ușurate de leziunile musculare și articulare.

Cardarine GW 501516 acționează în mod selectiv, acțiunea sa vizând în primul rând grăsimea situată în zona abdominală și a taliei. Cardarine GW501516 stimulează organismul să descompună depozitele de grăsime și să absoarbă energia. Ca urmare, forța și rezistența sunt sporite.

Un alt rezultat al acțiunii lui Cardarine GW-501516 este creșterea transportului de oxigen și sânge către mușchi. Atunci când mușchii sunt saturați cu oxigen și nutrienți, creșterea musculară este mai ușor de obținut, iar riscul de rănire și de spasme musculare este minim.

Efectul Stenabolic SR9009 este foarte diferit de cel al altor membri ai familiei SARM. Aceasta determină o creștere a biodisponibilității unui număr de nutrienți, deoarece crește activitatea receptorilor hormonali REV-ERB.

Dar, la fel ca alte SARM-uri, Stenabolic SR9009 acționează selectiv și, prin urmare, nu provoacă leziuni hepatice ca și produsele steroizi.

Stenabolic SR9009 accelerează procesele metabolice, deoarece crește rata de absorbție a nutrienților. Ca urmare, energia din organism este, de asemenea, crescută.

Acest SARM are, de asemenea, un efect benefic asupra ritmului circadian al organismului. Pe scurt, ritmul circadian este un set de anumite procese care au o anumită repetitivitate. Anumite semnale alarmează organismul și începem să ne fie foame, să ne fie somn sau să ne trezim din somn. O serie de factori influențează ritmul circadian, dar cel mai important este lumina soarelui.

Mecanismul de acțiune al Stenabolic SR9009 poate explica de ce acest produs îmbunătățește calitatea somnului și normalizează metabolismul energetic din organism.

 Puteți citi mai multe despre acțiunea lui Runner SARM aici.

 

Beneficiile Runner

Beneficiile Runner

Beneficiile de a lua Runner sunt destul de multe, așa că le vom enumera pe cele importante:

  • Unul dintre cele mai importante beneficii pe care le aduce Runner este acumularea de masă musculară slabă. Eficacitatea și siguranța acestui produs se datorează acțiunii sale selective. Acesta acționează numai asupra receptorilor androgeni localizați în mușchi și oase, fără a afecta funcția organelor secundare. 
  • Runner oferă organismului mai multă energie și îmbunătățește astfel performanța în sala de sport, în special în timpul exercițiilor cardio. În consecință, acest lucru va duce la o creștere a capacității fizice fără a simți tensiune în corp.
  • Un alt beneficiu căutat pe care Runner îl oferă este conservarea masei musculare deja câștigate. Rezultatele acestui SARM nu dispar odată ce nu mai luați suplimentul. 
  • Recuperarea adecvată este, de asemenea, crucială pentru a câștiga masă musculară. Acest lucru se datorează faptului că perioada de repaus permite fibrelor din mușchi să se refacă.
  • Un alt fapt important de menționat despre Runner atunci când vorbim despre beneficii este acțiunea sa puternică asupra grăsimii subcutanate.Combinația de suplimente SARM din Runner distruge celulele adipoase și, prin urmare, duce la o reducere a indicelui de grăsime subcutanată.
  • Runner, de fapt, prin descompunerea grăsimilor, furnizează organismului cantități mari de energie. Forța și rezistența sunt crescute. Astfel, organismul poate face față unor antrenamente mai lungi și mai intense. Iar un antrenament de calitate este unul dintre principalii factori în obținerea unor rezultate bune.
  • Un alt beneficiu al Runner este siguranța sa. Spre deosebire de steroizii anabolizanți, nu duce la efecte secundare severe.
  • Runner nu dăunează ficatului și aduce multe beneficii pentru sănătatea inimii, deoarece îmbunătățește funcția cardiacă. 
  • Nu suprimă sinteza proprie de testosteron. Runner este un produs foarte potrivit pentru consumul după un ciclu de steroizi.
  • Stanabolic în compoziția lui Runner crește numărul de mitocondrii din celulele musculare
  • Stanabolic contribuie la îmbunătățirea dispoziției 
  • Runner promovează calitatea somnului 
  • Favorizează și scurtează procesul de recuperare după exerciții fizice
  • Runner accelerează metabolismul lipidic în organism
  • Oferă o cantitate mai mare de flux de oxigen către mușchi
  • Runner reduce nivelul trigliceridelor din sânge
  • Potrivit pentru persoanele care doresc să ardă grăsimile fără a afecta mușchii
  • Oprește îngrășarea ficatului, deoarece împiedică sinteza celulelor grase și acumularea lor în ficat
  • Îmbunătățește și accelerează absorbția glucozei în organism
  • Ostarine MK2866 din Runner accelerează sinteza proteinelor în organism și facilitează absorbția proteinelor luate cu alimente.
  • Runner nu determină o creștere a nivelului de estrogen (hormonul sexual feminin)
  • Reduce riscul de leziuni și traume sportive
  • Atunci când leziunile sunt deja prezente, acționează pentru a accelera recuperarea 

Puteți citi mai multe despre beneficiile Runner SARM aici.

Preț Runner

Prețul oricărui produs este esențial pentru cererea și comercializarea acestuia. Ar trebui să clarificăm, totuși, că un preț mai mare nu înseamnă întotdeauna o calitate mai bună. 

Noi, la Ultimate SARM, vă oferim Runner la cel mai accesibil preț pentru cea mai înaltă calitate SARM. 

Prețul Runner depinde de o serie de factori, cum ar fi forma de dozare, fabricarea, valoarea ambalajului, calitatea materiilor prime și multe altele. 

Forma de dozare este o capsulă - asigură un risc redus de iritare a mucoasei gastrice și o absorbție rapidă și eficientă a substanței active. Capsula face posibilă evitarea unei creșteri suplimentare a prețului Runner.

Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate posibilă disponibilă pe piața suplimentelor - până la 97% puritate a substanței active. Prețul Runner Ultimate SARM este determinat de calitatea substanței active.

De unde pot cumpăra Runner de cea mai bună calitate?

Runner la cel mai competitiv preț și la cea mai înaltă calitate. Suntem încântați să vă oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru - www.ultimatesarms.ro . Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs pe care să îl introduceți în corpul dumneavoastră și să nu vă lăsați influențați de cele mai tentante oferte, deoarece acestea sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi, la Ultimate SARM, vom oferi întotdeauna Runner cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil! 

 

Runner și eliminarea grăsimii

Runner și eliminarea grăsimii

Datorită acțiunii selective a Ostarine MK-2866, Cardarine GW 501516 și Stenabolic SR9009, Runner arde grăsimile fără a afecta mușchii. 

Acest efect al Runner, pe de altă parte, duce, de asemenea, la optimizarea performanțelor fizice în timpul exercițiilor fizice sau cardio. Să analizăm mai îndeaproape cum se întâmplă acest lucru. Atunci când celulele adipoase sunt descompuse, cantități mari de molecule de ATP (adenozin trifosfat) sunt eliberate în organism. ATP este principala sursă de energie, prin urmare, nu numai că ardeți grăsimi, dar vă creșteți și energia. Iar mai multă energie și forță înseamnă antrenamente mai eficiente și mai intense. Baza progresului muscular este reprezentată de antrenamente eficiente. În concluzie, putem spune că Runner îi oferă organismului tău tot ce are nevoie pentru a face față provocărilor pe care i le propui. 

Runner pentru femei

Runner este un produs care este potrivit pentru femei și se recomandă utilizarea unor doze mai mici decât la bărbați.

Runner pentru bărbați

Runner este un produs care este potrivit pentru bărbați. Bărbații au voie să ia doze mai mari decât femeile.

Pentru cine este potrivit Runner?

Runner este potrivit pentru orice atlet care dorește să aibă relieful unui alergător profesionist. Dacă doriți să topiți grăsimea subcutanată, dar fără a afecta masa musculară, atunci Runner este produsul dumneavoastră. 

Majoritatea sportivilor activi nu agreează antrenamentele cardio și acest lucru se datorează faptului că pentru a ține pasul cu cardio, organismul are nevoie de mai multă energie și aport de oxigen, iar acest lucru se dovedește a fi o problemă mai ales având în vedere stilul de viață (alimentație, alcool, fumat). Runner saturează organismul cu energie pentru ca acesta să fie mai coordonat, rapid, agil și rezistent. Acest SARM asigură un transport mai mare de oxigen, apă și substanțe nutritive către mușchi, în consecință, țesutul muscular devine mai puternic și mai rezistent la leziuni și spasme.

Datorită lui Runner, vă puteți iubi antrenamentele cardio, puteți curăța corpul de excesul de grăsime și puteți fi mai rapid și mai agil. 

Am nevoie de terapie după un ciclu Runner?

Terapia de recuperare după finalizarea unui ciclu Runner este opțională.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă ajutați organismul să revină mai repede la ritmul său normal, se recomandă administrarea PCT. 

PCT este un produs care vă va ajuta să vă mențineți rezultatele și să vă stimulați libidoul. În plus, administrarea acestui produs vă va ajuta să eliminați posibilele efecte secundare legate de nivelul de testosteron.

Se recomandă să continuați să luați PCT între 4 și 6 săptămâni după întreruperea tratamentului cu Runner.

Păreri și recenzii despe Runner

Majoritatea clienților ne împărtășesc opiniile lor. De aceea, am decis să le împărtășim cu voi. Acestea se suprapun adesea și sunt următoarele :

"Am experiență cu produsele SARM. Am decis să încerc Runner în timp ce mă aflu într-un deficit de calorii și vreau să curăț. Cu siguranță mi-a ajutat abdomenul să vadă lumina zilei. Sunt mulțumit, aș mai cumpăra din nou."

"Sunt uimit de rezultate. Mi-am îmbunătățit antrenamentele cardio, iar înainte nu rezistam, nu aveam suflu și nici energie. Runner m-a ajutat să fiu mai rapid și mai rezistent."

"Am câștigat masă musculară în timp ce mă aflam într-un deficit caloric. Nu mă așteptam ca acest lucru să fie posibil. Iar grăsimea a scăzut semnificativ. Am piele și mușchi. Cumpărați dacă vreți să fiți în formă pe timpul verii."

"Nu am nicio problemă cu antrenamentul de forță, dar urăsc foarte mult cardio. Cântăresc 93 de kg și cardio mă torturează cu adevărat. Cu toate acestea, Runner mă face să mă simt ușor ca o pană, mă simt super curat și definit. A treia cutie pe care o cumpăr. Bravo Ultimate SARM."

Doza de Runner (aport)

Doza zilnică recomandată pentru Runner este de 2 capsule pentru bărbați și 1 capsulă pentru femei.  

Ca începător, se recomandă să începeți cu o doză zilnică de 1 capsulă pentru o perioadă de timp (aproximativ 2 până la 4 săptămâni), până când organismul se adaptează la noul produs. După aceea, doza poate fi crescută la 2 capsule pe zi.

Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care doriți să le obțineți.

Alți factori influențează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor, de durata perioadei de recuperare, de greutatea corporală, de rezultatele dorite și multe altele. Istoricul tău ca atlet, adică de cât timp te antrenezi în mod activ, ce antrenamente faci, cât de grele sunt aceste antrenamente etc., contează în determinarea dozei zilnice de Runner.

Noi, la Ultimate SARM, vă recomandăm ca, dacă sunteți nou în lumea sportului și nu ați mai făcut exerciții fizice active înainte, sau dacă simțiți că antrenamentele dvs. nu sunt de o intensitate suficient de mare, să începeți cu o doză inițială mai mică de Runner. Odată ce corpul dumneavoastră se adaptează la noul preparat, începeți să creșteți treptat și în paralel aportul de Runner și creșteți severitatea antrenamentelor. Nu depășiți doza maximă de siguranță indicată (pentru Runner este de 2 capsule pe zi).

 

Ciclul cu Runner 

Runner este un produs combinat puternic. Se recomandă ca un ciclu cu Runner să dureze între 8 și 12 săptămâni pentru rezultate optime.

Informații detaliate despre aportul și doza de Runner pot fi citite aici.

 

Caracteristicile administrării Runner 

Conținutul de Cardarine GW501516 din Runner face ca acest produs să fie perfect pentru consumul înainte de antrenament.

Dacă luați o doză mică de 1 capsulă pe zi, atunci luați doza zilnică cu 1 oră înainte de antrenament.

Dacă luați 2 capsule pe zi, atunci împărțiți consumul în 2 părți - 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara.

Bărbații care fac antrenamente de două ori pe zi pot lua 1 capsulă înainte de fiecare antrenament. 

 

Siguranță

Atunci când luați Runner, pentru a asigura un aport sigur, respectați aceste indicații și contraindicații:

  • Nu luați Runner pentru mai mult de 12 săptămâni (aproximativ 3 luni)
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Atunci când luați Runner sau orice supliment SARM, este esențial să fiți absolut sănătoși și să nu aveți nici o comorbiditate
  • Când luați Runner, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru o siguranță maximă, este recomandabil să păstrați consumul de alcool la un nivel minim.
  • Runner este potrivit pentru a fi utilizat în principal de către sportivii care au o sănătate fizică bună

 

Calitatea materiei prime

Calitatea materiei prime Runner

Produsele din familia SARM au devenit rapid populare și și-au ocupat locul meritat în lumea culturismului. Acest lucru a dus, bineînțeles, la apariția mai multor producători și a unei concurențe mai mari. Pe lângă aceasta, din păcate, au crescut și SARM-urile contrafăcute sau cele de calitate inferioară. 

Pentru ca un produs să fie de calitate, conținutul minim de substanță activă trebuie să fie de 97%.

Runner, precum și toate celelalte produse din nomenclatorul Ultimate SARM, au certificare GMP, care garantează calitatea și puritatea materiei prime, precum și bunele practici de laborator care sunt respectate în timpul producției.

Atunci când vorbim despre calitate, mulți oameni se bazează doar pe locul de fabricație al produsului. 

Cererea de produse SARM este foarte mare, iar adevărul este că materia primă în producție nu este suficientă. Acest lucru îi determină pe unii producători să depășească cea mai importantă limită și să treacă la acțiuni drastice. O abordare foarte frecventă în practică pentru a rezolva această problemă este diluarea materiei prime sau recurgerea la înlocuirea materiei prime cu una contrafăcută sau chiar, în unele cazuri, utilizarea de materii prime interzise.

 

La ce ar trebui să fim atenți atunci când folosim Runner?

Atunci când utilizați Runner, respectați următoarele indicații pentru a asigura un consum sigur:

  • Durata recomandată a unui ciclu Runner este de 8-12 săptămâni.
  • Se recomandă pentru începătorii și femeile ciclul să fie de o durată atât cât să compenseze, cu rezultate la fel de satisfăcătoare. 
  • Rețineți că atunci când luați Runner sau orice alt supliment SARM, este important să fiți absolut sănătoși și să nu aveți comorbidități. 
  • Nu consumați alcool în exces atunci când luați Runner. Se recomandă ca alcoolul să fie ținut la minimum.
  • Runner este potrivit pentru a fi utilizat în primul rând de către sportivii care au experiență în sală și suprimentele fitness 

 

Efecte secundare Runner - care pot fi?

Efecte secundare Runner

Efectele secundare Runner pot fi:

  • Efectele secundare cu Runner sunt extrem de rare și prin respectarea dozelor zilnice maxime declarate, riscul de efecte secundare de la Runner este minim
  • Foarte rar, sinteza testosteronului propriu al bărbaților poate fi suprimată, însă acest lucru apare numai atunci când se iau doze foarte mari pe o perioadă lungă de timp. După terminarea ciclului, nivelurile de testosteron se recuperează rapid
  • Ostarine MK 2866 din formularea Runner este considerată cel mai sigur SARM cu un profil de siguranță 98%.
  • Deși rare, unele persoane pot prezenta simptome precum dureri de cap sau amețeli la începutul administrării (primele 1-2 zile) de Runner, dar acestea dispar rapid. Aceasta este o perioadă de adaptare a organismului la noul produs și se datorează Cardarine GW-501516. Dacă ați luat Cardarine GW 501516 înainte, probabil că nu veți simți această etapă de obișnuire cu noul supliment.
  • Foarte rar, atunci când se administrează Runner, poate apărea suprimarea sintezei testosteronului propriu al bărbaților, însă acest lucru este observat numai în cazul administrării unor doze foarte mari pentru o perioadă lungă de timp. După întreruperea suplimentului SARM, nivelurile de testosteron din organism se recuperează rapid, revenind la normele lor.
  • Pentru un aport sigur de Runner, respectați dozele enumerate
  • În primele 3-4 zile de la începerea suplimentului, este posibil să simțiți o ușoară oboseală și dureri de cap. Nu vă faceți griji, acestea nu sunt efecte secundare. Aceasta este o perioadă de adaptare a organismului la noile produse. Dacă ați mai luat produse SARM înainte, puteți chiar sări peste această etapă atunci când luați Runner.
  • Nu au fost înregistrate alte efecte secundare adverse la administrarea Runner 
  • În concluzie, putem rezuma faptul că Runner este un produs foarte favorabil în ceea ce privește efectele secundare, deoarece cu greu se poate spune că nu există nici unul.

 Concluzie despre Runner

Runner este cea mai potrivită alegere pentru sportivii care urmăresc să își mărească rezistența și viteza, să își sporească energia și capacitatea pentru exercițiile cardio și să se protejeze de posibilele accidentări.

Ultimate SARM a creat în mod special acest produs pentru cei care doresc să crească condiționarea și concentrarea în timpul efectuării exercițiilor fizice. 

Dacă doriți să aveți corpul unui alergător profesionist - curat, tonifiat și plin de nervuri - atunci Runner este produsul dumneavoastră.

 

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.