Runner: Dozare și administrare

Runner: Dozare și administrare

Cum se ia Runner – dozare și administrare 

Runner administrare 

Se recomandă ca doza zilnică de Runner SARM să fie de 2 capsule pentru bărbați și 1 capsulă pentru femei.

Iar doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care le doriți obține.

Alți factori la fel influențează stabilirea dozelor individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și altele. Pentru stabilirea dozei zilnice de Runner SARMs este important și istoricul Dvs. ca sportiv, adică de cât timp vă antrenați activ, ce antrenamente anume faceți, cât de grele sunt acele antrenamente etc.

Noi de la Ultimate SARM vă recomandăm dacă sunteți un începător în lumea sportului și nu v-ați antrenat activ sau credeți că antrenamentele dvs. nu sunt cu o intensitate suficient de ridicată, atunci să începeți cu o doză inițială mai mică de Runner. Pe măsură ce organismul se adaptează la noul produs, începeți treptat să creșteți administrarea lui Runner, crescând și greutatea antrenamentelor în paralel. Nu depășiți doza maximă sigură precizată (pentru Runner este de 2 capsule pe zi).


Ciclu cu Runner 

Runner este un produs combinat puternic. Se recomanda pentru rezultate optime ciclul cu Runner să fie cu durata între 8 până la 12 săptămâni. 


Particularități la administrarea lui Runner 

Conținutul de Cardarine GW501516 (Cardarine GW501516) în Runner îl face pe acest produs perfect pentru administrare înainte de antrenament.

Dacă luați o doză mică de 1 capsulă pe zi, atunci luați doza voastră zilnică cu 1 oră înainte de antrenament.

Dacă luați 2 capsule pe zi, atunci împărțiți administrarea în 2 părți - 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara.

Bărbații care fac două antrenamente pot lua 1 capsulă înainte de fiecare antrenament.

Siguranță

Când administratți Runner, pentru a asigura un aport sigur, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Runner mai mult de 12 săptămâni (aproximativ 3 luni)
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Runner sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Runner, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Runner este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună

Fapte curioase despre Runner

Runner Dozare și administrare

Runner este unul dintre noile completări la familia SARM. Reprezintă o combinație puternică de:

Combinația unică de ingrediente Sarms din Runner Sarms funcționează în mai multe  direcții și prin urmare asigură toate efectele benefice pe care și le-ar dori un alergător profesionist sau un atlet care are antrenamente cardio grele. Runner oferă organismului cantități uriașe de energie, crește eficient rezistența și viteza. În plus, duce la acumularea de masă musculară slabă fără retenție de apă și favorizează arderea excesului de grăsime subcutanată.

Runner este alegerea de vis pentru cei care doresc mușchi curați și definiți fără senzația de rigiditate a mișcărilor.

Cum pot să cumpăr Runner?

Runner la cel mai competitiv preț și de cea mai înaltă calitate.

Cu plăcere vă  oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru web - www.ultimatesarms.ro.  Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs care va intra în corpul dvs. și nu vă lăsați influențați de cele mai tentante oferte, pentru că sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi cei de la Ultimate SARM mereu oferim Runner de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil!

Concluzie

Runner este cea mai potrivită alegere pentru un produs SARM care să acopere toate nevoile unui alergător profesionist, precum și ale pasionaților de cardio. Putem spune că Runner este potrivit și pentru cei care nu fac exerciții de tip cardio, dar caută într-un singur produs toate beneficiile pe care și le-ar dori un alergător profesionist.

Această combinație de suplimente SARM oferă multiple beneficii organismului, cum ar fi creșterea capacității energetice și a rezistenței. Astfel crește și viteza mișcărilor. Runner favorizează acumularea de masa musculară fără retenție de apă, reduce riscul de traumatisme și contuzii și scurtează perioada de recuperare a corpului după antrenamente. 

Runner este un produs unic care aduce cu sine atât eficiență, cât și siguranță. Acțiunea lui Runner oferă rezultate rapide și de durată.

Puteți citi informații detaliate despre Runner aici.

 

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.