Runner Acțiune

Runner Acțiune

Cum acționează Runner?

Caracteristic pentru toate ingredientele Runner - Cardarine GW501516, Ostarine MK2866 și Stenabolic SR9009, este faptul că au acțiune selectivă numai asupra receptorilor de androgen situați în mușchi și oase. Drept urmare, acționează doar asupra zonelor țintă, nu afectează funcția organelor secundare și nu duce la efecte secundare.

Acțiunea lui Ostarine MK-2866 este selectivă, deoarece acționează asupra receptorilor de androgen, localizați în oase și articulații.

Ajută organismul să crească rapid masa musculară și să o păstreze pentru o perioadă lungă de timp fără retenție de apă. Topește excesul de grăsime și astfel mușchii deja existenți arată și mai mari, curați și definiți. Ostarine MK 2866 protejează împotriva traumelor și leziunilor, iar pentru cele deja existente, contribuie la recuperarea lor mai rapidă.

Ostarine MK2866 crește energia cu 30%, iar efectul începe să se simtă după a doua săptămână de administrare. Ostarine MK-2866 permite, de asemenea, creșterea greutăților în sală și depășirea propriilor capacități ale corpului.

Un procent foarte mare de oameni raportează că simt o ușurare a leziunilor musculare și articulare.

Cardarine GW-501516 acționează selectiv, iar acțiunea sa principală este vizată spre grăsimea situată în zona abdomenului și a taliei. Cardarine GW 501516 stimulează organismul să descompună depozitele de grăsime și să absoarbă energie. Ca urmare, crește forța și rezistența.

Un alt rezultat al acțiunii lui Cardarine GW501516 este transportul crescut de oxigen și sânge către mușchi. Când mușchii sunt saturați cu oxigen și substanțe nutritive, este mai ușor să creșteți acumularea musculară și riscul de leziuni și spasme musculare este minim.

Efectul lui Stenabolic SR9009 este foarte diferit de cel al celorlalți reprezentanți din familia SARM. Acesta duce la creșterea biodisponibilității unui număr de nutrienți alimentari, deoarece crește activitatea receptorilor hormonali REV-ERB.

Dar, ca și celelalte SARM-uri și Stenabolic SR 9009, acționează selectiv și, prin urmare, nu duce la afectarea ficatului, precum preparatele anabolice.

Stenabolic SR-9009 accelerează procesele metabolice deoarece crește rata de absorbție a nutrienților alimentari. Ca urmare, energia din organism crește.

Acest SARM are, de asemenea, un efect benefic asupra ritmului circadian al organismului. Ritmul circadian, pe scurt, este un set de procese specifice care au o anumită repetabilitate. Anumite semnale ne alarmează organismul și noi începem să simțim foame, să ne simțim somnoroși sau să ne trezim din somn. O serie de factori afectează ritmul circadian, dar cel mai principal este lumina soarelui.

Prin mecanismul de acțiune lui Stenabolic SR9009 se poate explica de ce acest produs îmbunătățește calitatea somnului și normalizează schimbul de energie în organism.

Fapte curioase despre Runner

Runner este un produs special de la Ultimate Sarm, care adună 3 produse SARM unice în compoziția sa:

Runner este conceput pentru acea parte a publicului sportivi care urmăresc obținerea rapidă și permanentă de mușchi curați și definiți, creșterea masei musculare fără retenție de apă, creșterea energiei și rezistenței corpul. Alergătorii au nevoie de toate aceste beneficii pentru a face față antrenamentelor cardio, să aibă concentrare și condiție mai bune, viteza eficientă de mișcare și mobilitate sporită. Scopul final al tuturor acestor beneficii pe care Runner le aduce este în centrul extragerii maxime de avantaje oferite de antrenamentele cardio.

Runner permite fiecărui atlet să intre repede în formă și să-și mențină rezultatele pentru o perioadă lungă de timp.

Cum pot să cumpăr Runner? 

Runner Acțiune

Runner la cel mai competitiv preț și de cea mai înaltă calitate. 

Cu plăcere vă  oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru web - www.ultimatesarms.ro. Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs care va intra în corpul dvs. și nu vă lăsați influențați de cele mai tentante oferte, pentru că sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi cei de la Ultimate SARM mereu oferim Runner de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil!

Concluzie

Runner este prima alegere pentru acei sportivi care doresc să-și crească rezistența, să devină mai rapizi, să simtă un impuls puternic de energie și să-și îmbunătățească posibilitățile de antrenamente cardio. Alături de aceste beneficii, Runner contribuie pentru reducerea riscului de leziuni și contuzii.

Ultimate Sarm a conceput special acest produs pentru a îmbunătăți condiția și concentrarea în timpul exercițiilor cardio.

Dacă doriți să obțineți rezultatele unui atlet alergător profesionist, mușchi curați, indice scăzut de grăsime subcutanată și fără retenție de apă, atunci Runner este produsul Dvs.


Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.