Mutant: Dozare și administrare

Mutant: Dozare și administrare

Cum se folosește Mutant? – dozare și administrare 


Administrare de Mutant 

Doza zilnică recomandată pentru Mutant este de 2 capsule pentru bărbați.

Toate suplimentele Sarms din compoziția Mutant – Ligandrol LGD4033, Ibutamoren MK677 și  Testolone RAD140 sunt caracterizate printr-o semi-viața plasmatică lungă (peste 24 de ore). Prin urmare se pot administra o dată pe zi.

Doza de 2 capsule poate fi luată deodată, fiindcă viața plasmatică lungă asigura acțiune pe tot parcursul zilei. 

Cealaltă varianta este dacă vă antrenați de două ori să administrați 1 capsulă înainte de fiecare antrenament.


Ciclu cu Mutant 

Este recomandat ciclul cu Mutant să fie cu o durată între 8 și 12 săptămâni (în jur de 2-3 luni)


Particularitățile administrării lui Mutant

Deoarece toate SARM-urile din Mutant au un timp de semi-viața plasmatică lungă (aproximativ și mai mult de 20 de ore), îl puteți lua doar o dată pe zi.

Doza zilnică de 2 capsule poate fi luată o dată.

În cazul în care vă antrenați de două ori, administrarea poate fi împărțită cum urmează: 1 capsulă înainte de fiecare antrenament.


Siguranță

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați Mutant, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Mutant mai mult de 8-12 săptămâni (aproximativ 2-3 luni)
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Mutant sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Mutant, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Mutant este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună

Fapte curioase despre Mutant

Mutant Dozare și administrare

Mutant este un produs revoluționar creat de Ultimate SARM. Toate SARM-urile din compoziția lui Mutant sunt incluse datorită acțiunii lor puternice și contribuirea pentru acumularea masei musculare:

Mutant este un produs care garantează o creștere rapidă și eficientă a masei musculare care se păstrează mult timp. În ceea ce privește efectele, Mutant este comparabil cu steroizi anabolizanți cu diferența că nu duce la efecte secundare grave.

Mutant oferă organismului mai multă energie, construirea mușchilor dubli, o recuperare mai rapidă după antrenament, precum și în prezența leziunilor.


Cum pot să cumpăr Mutant?

Mutant la cel mai competitiv preț și de cea mai înaltă calitate.

Cu plăcere vă  oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru web - www.ultimatesarms.ro.  Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs care va intra în corpul dvs. și nu vă lăsați influențați de cele mai tentante oferte, pentru că sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi cei de la Ultimate SARM mereu oferim Mutant de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil!


Concluzie

Mutant este un produs puternic, care are o eficacitate și siguranță ridicate. Mutant dă organismul cantități nelimitate de energie și forță, ajută la acumularea masei musculare curate, minimizează riscul de apariția leziunilor și astfel se scurtează perioada de recuperare a corpului după antrenament.

Puteți citi mai multe despre Mutant aici

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.