Ce este Mutant?

Ce este Mutant?

Cum funcționează Mutant?

Mutant combinație puternică de 3 suplimente SARM :

Mutant este un produs care oferă forță și rezistență ridicată, crește eficient masa musculară și stimulează nivelul de energie. Atunci când se administrează Mutant, organismul își deblochează capacitatea de a-și depăși propriile abilități. 

Mutant este o combinație care a fost creată pentru acei sportivi care doresc să construiască cantități mari de masă musculară în timp negativ. Această combinație de SARM-uri garantează o modelare rapidă și de durată a fizicului de vis.

Caracteristica lui Mutant este că acționează ca un produs puternic pentru creșterea masei musculare. Acțiunea lui Mutant este selectivă, deoarece toate produsele SARM din compoziție - Ibutamoren MK677, Ligandrol LGD 4033 și Testolone RAD-140, acționează selectiv. Acestea afectează doar receptorii androgeni care se găsesc în mușchi și oase. Mutant are o acțiune de 3 ori mai puternică decât toate produsele SARM individuale. 

Rezultatele pe care Mutant le oferă sunt competitive cu cele obținute cu steroizi anabolizanți. 

Ibutamoren MK 677, crește secreția hormonului de creștere (GH) și crește factorul de creștere asemănător insulinei 1 (IGF-1).

Ipamorelinul este o pentapeptidă care seamănă foarte mult cu Hexarelin. Ipamorelinul duce la o creștere puternică a nivelului hormonului de creștere. Ibutamoren MK-677 și Ipamorelin au un mecanism de acțiune foarte asemănător. Ambele substanțe duc la o creștere a nivelului hormonilor somatotropici.

Cum funcționează Mutant?

Ibutamoren MK677 stimulează nivelul hormonului de creștere prin imitarea acțiunii unui hormon numit grelină și prin legarea la unul dintre receptorii de grelină (GHSR) din creier.

Cu toate acestea, spre deosebire de hormonul de creștere obișnuit, Ibutamoren MK 677 nu suprimă producția de HGH în organism și nu provoacă efecte secundare. 

Ca urmare, Ibutamoren MK-677 crește masa musculară, ajută la descompunerea excesului de grăsime și îmbunătățește funcția creierului.

YK11, numit și Myostin, acționează prin inhibarea acțiunii unei proteine numite miostatină, de unde și numele acestui produs. Această proteină din corpul uman permite mușchilor să crească într-o anumită măsură și după accea inhibă creșterea musculară. 

Datorită acțiunii sale de blocare a miostatinei, efectul YK11 este de până la 300 de ori mai puternic decât cel al testosteronului. 

Spre deosebire de preparatele cu steroizi, acționează selectiv și nu afectează funcția organelor secundare și nu duce la efecte secundare. 

YK11 este un produs SARM unic, deoarece este singurul care duce la dezvoltarea musculaturii duble, deoarece blochează activitatea proteinei miostatină. 

Cu ajutorul acestui produs SARM puteți obține rezultate care sunt dincolo de genetica dvs.

Ligandrol LGD-4033 din Mutant crește masa musculară slabă, deoarece acționează direct asupra receptorilor androgeni din mușchi și oase. 

Acest SARM este foarte apreciat de culturiști, deoarece forța musculară este crescută și mușchii sunt construiți mai repede. Deja după 7 până la 14 zile de consum, se observă o creștere puternică a energiei.

Ligandrol LGD4033 favorizează procesul de recuperare, deoarece acest lucru contribuie și mai mult la obținerea unor rezultate rapide. După o rutină de antrenament extremă, corpul se recuperează atât de repede datorită administrării Ligandrol LGD 4033 încât nu este nevoie de o odihnă lungă înainte de următorul antrenament. 

Spre deosebire de alte tipuri de SARM-uri care dau energie, dar distrug mușchii, Ligandrol LGD-4033 nu deteriorează țesutul muscular. 

Testolone RAD are un mecanism unic de acțiune, deoarece acționează selectiv în organism - numai asupra receptorilor androgeni din mușchi și oase. Acest lucru explică de ce nu provoacă efecte secundare precum steroizii. Datorită acțiunii sale selective, are ca rezultat efecte anabolice, dar fără a prezenta proprietăți androgenice. 

Acest lucru duce, de fapt, la o creștere a capacității organismului de a sintetiza proteine care ajută la refacerea mușchilor și promovează arderea constantă a grăsimilor. 

În plus, sinteza accelerată a proteinelor ajută organismul să se recupereze mult mai repede după exerciții fizice și, în același timp, îl protejează împotriva leziunilor musculare și osoase.

Rezultatul final al acțiunii Testolone RAD140 este o creștere a capacității organismului de a face față unor antrenamente mai intense și mai dinamice, ceea ce, la rândul său, duce la rezultate fizice mai bune.

Arderea crescută a grăsimilor, pe de altă parte, oferă organismului cantități mari de energie și duce la o definire mai pronunțată a structurii musculare.

În timp ce steroizii anabolizanți duc la suprimarea sintezei naturale de testosteron și afectează echilibrul hormonal general, Testolone RAD 140 acționează selectiv asupra mușchilor și oaselor fără a afecta organele secundare. 

S-a constatat că Testolone RAD-140 nu are efecte toxice asupra rinichilor și ficatului, nu afectează fertilitatea și nu provoacă carcinogeneză (formarea de celule canceroase).

Unii oameni de știință cred chiar că, datorită mecanismului de acțiune al Testolone RAD140, acesta poate fi utilizat în practica medicală pentru a trata o serie de boli, inclusiv unele tipuri de cancer.

 Puteți citi informații detaliate despre acțiunea lui Mutant aici.

Beneficiile lui Mutant

Beneficiile lui Mutant

Beneficiile de a lua Mutant sunt multe, așa că le vom enumera pe cele importante:

 • Datorită Ligandrol LGD4033 în compoziția sa, Mutant are o acțiune similară cu Anapolon și Drostanolone.
 • Combinația de 3 SARM-uri accelerează procesul de recuperare după exerciții fizice
 • Mutant este un produs inofensiv, deoarece acționează în întregime selectiv
 • Oferă mai multă forță și rezistență ridicată 
 • Mutantul întărește structura musculară
 • Ligandrol LGD4033 în compoziția de Mutant susține densitatea osoasă
 • Mutant duce foarte repede la rezultate vizibile de durată
 • Mutant îmbunătățește calitatea somnului 
 • Mutantul stimulează creșterea musculară
 • Contribuie la creșterea puternică a masei musculare slabe 
 • Mutant crește în mod repetat puterea 
 • Mutant îmbunătățește performanța în sala de sport
 • Testolone RAD 140 asigură un libido ridicat și erecții mai stabile
 • Ibutamoren MK677 în compoziția lui Mutant contribuie la regenerarea celulară
 • Combinația oferă un efect anabolic
 • Prezența Testolone RAD-140 în compoziția lui Mutant garantează un puternic efect anti-catabolic.  
 • Mutant accelerează acumularea de masă musculară slabă
 • Ibutamoren MK 677 în compoziție accelerează procesele metabolice din organism
 • Mutant crește energia 
 • Îmbunătățește sănătatea pielii
 • Testolone RAD140  în compoziția lui Mutant are un efect similar cu testosteronul
 • Testolone RAD 140 contribuie la mușchi mai sculptați și mai slabi 

Puteți citi mai multe despre beneficiile Mutant SARM aici.

Preț Mutant

Prețul oricărui produs este esențial pentru oferta și cererea acestuia pe piață. Cu toate acestea, ar trebui să fie clar că un preț mai mare nu înseamnă întotdeauna o calitate mai bună. 

Noi, la Ultimate Sarm, vă oferim Mutant la cel mai accesibil preț pentru cea mai înaltă calitate SARM. 

Prețul lui Mutant depinde de o serie de factori, cum ar fi forma de dozare, fabricarea, costul de ambalare, calitatea materiilor prime și altele. 

Forma de dozare este o capsulă - aceasta asigură o reducere a riscului de iritație a mucoasei gastrice și o absorbție rapidă și eficientă a substanței active. Capsula permite să nu mai crească prețul Mutant.

Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate posibilă disponibilă pe piața suplimentelor - până la 97% puritate a substanței active. Prețul lui Mutant Ultimate Sarm este determinat de calitatea substanței active.

 

De unde pot cumpăra Mutant de cea mai bună calitate?

Mutant la cel mai competitiv preț și la cea mai înaltă calitate. Avem plăcerea de a vă oferi posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru - www.ultimatesarms.ro . Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs pe care să îl introduceți în corpul dumneavoastră și să nu vă lăsați influențată de cele mai tentante oferte, deoarece acestea sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi, la Ultimate Sarm, vom oferi întotdeauna Mutant cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil! 

 

Mutant și creșterea masei musculare

Mutant și creșterea masei musculare

În compoziția lui Mutant sunt incluse 3 dintre cele mai puternice suplimente SARM pentru stimularea creșterii musculare. Fiecare dintre ele exercită o acțiune puternică și conduce la efecte foarte satisfăcătoare. Cu toate acestea, această combinație unică garantează rezultate fără precedent și lucrează pentru a construi rapid masa musculară și a păstra aceste rezultate pentru o perioadă foarte lungă de timp. 

Fiecare sportiv activ știe că organismul atinge un punct, care este ca o limită a corpului care nu poate fi depășită. Acest lucru se schimbă cu ajutorul lui Mutant, deoarece această combinație puternică de SARM elimină limitele și oferă organismului capacitatea de a construi mușchi dublu.

 

Mutant pentru energie de forță

După cum s-a menționat anterior, Ligandrol LGD 4033, Ibutamoren MK-677 și Testolone RAD-140 sunt produse SARM cu acțiune strict selectivă. Datorită mecanismului lor de acțiune, acestea susțin defalcarea grăsimilor fără a arde mușchii slabi. În organism, atunci când celulele adipoase sunt descompuse, o cantitate uriașă de energie este eliberată ca produs final sub formă de molecule de ATP (adenozin trifosfat). 

Arderea grăsimilor aduce două beneficii organismului. În primul rând, fizicul devine mai sculptat, iar mușchii mai bine conturați și mai supli. Cu toate acestea, se eliberează, de asemenea, o cantitate mare de energie și, ca urmare, organismul are capacitatea de a face față unor antrenamente mai intense. Cu cât un antrenament este mai eficient și mai greu, cu atât mai multe rezultate puteți obține. Și, în același timp, Mutant ajută organismul să scurteze perioada de recuperare, atât după antrenament, cât și pentru a face față mai repede leziunilor. 

 

Pentru cine este potrivit Mutant?

Mutant este potrivit pentru orice atlet care dorește să își crească eficient masa musculară într-o perioadă scurtă de timp. Mutant este un produs care susține recuperarea rapidă a fibrelor musculare după antrenament și contribuie astfel la o creștere musculară extremă.

Mutant este unul dintre produsele preferate ale culturiștilor, deoarece forța este crescută de multe ori și mușchiul dublu este construit rapid. Cei mai mulți utilizatori raportează că după doar 7 până la 14 zile de la administrarea Mutant au simțit un impuls puternic de energie și și-au îmbunătățit semnificativ antrenamentele în sala de sport. 

Am nevoie de terapie post ciclu cu Mutant?

Terapia de recuperare după terminarea unui ciclu cu Mutant este opțională.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă ajutați organismul să revină mai repede la ritmul său normal, se recomandă administrarea PCT all in one. 

PCT all in one este un produs care vă va ajuta să păstrați rezultatele și să vă stimulați libidoul. În plus, administrarea acestui produs vă va ajuta să eliminați posibilele efecte secundare legate de nivelul de testosteron.

Se recomandă să continuați să luați PCT all in one între 6 și 8 săptămâni după întreruperea Mutant.

Recenzii și opinii despre Mutant

Majoritatea clienților ne împărtășesc opiniile lor. De aceea, am decis să le împărtășim cu voi. Acestea se suprapun adesea și sunt următoarele :

"Am găsit într-adevăr tot ceea ce căutam într-un singur produs - mai multă energie, mai multă putere și o creștere rapidă a mușchilor. Sunt foarte mulțumit de rezultate."

"De când iau Mutant am multă energie și putere. Chiar fac antrenamente mai grele și văd o schimbare vizibilă în mărimea mușchilor mei."

"Senzația acestui produs este incomparabilă. Când beau Mutant, nu vreau să părăsesc sala de sport. Mi-e greu să obosesc și simt că pot face față unor antrenamente din ce în ce mai dificile. Mă face să mă simt ca o bestie."

"Am făcut un ciclu de 2 luni și vreau să mă laud cu rezultatele mele – am pus 3 kilograme. Sunt mai rezistent și mă recuperez mai repede după un antrenament intens."

 

Dozaj (aport) de Mutant

Doza zilnică recomandată pentru Mutant este de 2 capsule.

În compoziția lui Mutant toate ingredientele Ligandrol LGD-4033, Ibutamoren MK 677 și Testolone RAD140 au un timp de semi-viața plasmatică lungă. În consecință, acestea pot fi luate o dată pe zi. 

O doză de 2 capsule poate fi administrată într-o singură ședință, deoarece timpul de semi-viața plasmatică lungă asigură o acțiune pe tot parcursul zilei. 

Cealaltă opțiune este dacă vă antrenați de două ori pe zi să luați 1 capsulă înainte de fiecare antrenament. 

Ciclul cu Mutant 

Se recomandă ca un ciclu cu Mutant să dureze între 8 și 12 săptămâni (aproximativ 2-3 luni). 

Calitatea materiei prime

Calitatea materiei prime

Produsele din familia SARM au devenit rapid populare și și-au ocupat locul meritat în lumea culturismului. Acest lucru a dus, bineînțeles, la apariția mai multor producători și a unei concurențe mai mari. Pe lângă aceasta, din păcate, au crescut și SARM-urile contrafăcute sau cele de calitate inferioară. 

Pentru a fi un produs de calitate, conținutul minim de substanță activă trebuie să fie de 97%.

Mutant, precum și toate celelalte produse din gama Ultimate SARM, au certificare GMP, care garantează calitatea și puritatea materiei prime, precum și bunele practici de laborator care sunt respectate în timpul producției.

Atunci când vorbim despre calitate, mulți oameni se bazează doar pe locul de fabricație al produsului. 

Cererea de produse SARM este foarte mare, iar adevărul este că materia primă în producție nu este suficientă. Acest lucru devine un motiv pentru unii producători să depășească cea mai importantă limită și să treacă la acțiuni drastice. O abordare foarte frecventă în practică pentru a rezolva această problemă este diluarea materiei prime sau recurgerea la înlocuirea materiei prime cu una contrafăcută sau chiar, în unele cazuri, utilizarea de materii prime interzise.

La ce ar trebui să fim atenți când folosim Mutant?

Atunci când utilizați Mutant, respectați următoarele indicații pentru a asigura un aport sigur:

 • Durata recomandată a ciclului cu Mutant este de aproximativ 8 până la 12 săptămâni (2-3 luni). 
 • Rețineți că atunci când luați Mutant sau orice alt supliment SARM, este important să fiți absolut sănătoși și să nu aveți comorbidități. 
 • Nu consumați alcool în exces atunci când luați Mutant. Este recomandabil să păstrați alcoolul la un nivel minim.
 • Mutant este potrivit pentru a fi utilizat în primul rând de către sportivii cu o sănătate fizică bună

Efecte secundare Mutant - care pot fi?

Efecte secundare Mutant

 • Efectele secundare cu Mutant sunt extrem de rare, iar prin respectarea dozelor zilnice maxime declarate, riscul de efecte secundare de la Mutant este minim.
 • Foarte rar, atunci când se ia Mutant poate suprima sinteza testosteronului propriu al bărbaților, însă acest lucru se întâmplă numai atunci când se iau doze foarte mari pentru o perioadă lungă de timp. După terminarea ciclului, nivelul de testosteron revine rapid la normal.
 • Pentru un aport sigur de Mutant, urmați dozele enumerate
 • Nu au fost înregistrate alte efecte secundare adverse la administrarea Mutant
 • În concluzie, putem rezuma că Mutant este un produs foarte favorabil în ceea ce privește efectele secundare, deoarece cu greu se poate spune că există vreun

 

 Concluzie despre Mutant 

Mutant este o alegere potrivită pentru sportivii care doresc să câștige masă musculară rapid și permanent, fără efecte secundare. Mutant este un produs care crește nivelul de energie și de forță, făcând corpul mai rezistent. 

Mutant este combinația SARM care transformă imposibilul în posibil. 

 

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.