Mutant Acțiune

Mutant Acțiune

Cum acționează Mutant?

Caracteristic pentru Mutant este că acționează ca un produs puternic pentru acumularea masei musculare. Acțiunea lui Mutant este selectivă, fiindcă toate produsele SARM din conținutul lui -  Ibutamoren MK677, Ligandrol LGD4033 și Testolone RAD140, acționează selectiv. Ele afectează doar receptorii de androgen, care se găsesc în mușchi și oase. Mutant acționează de 3 ori mai puternic decât orice produs SARM individual.

Rezultatele pe care le oferă Mutant sunt competitive cu cele obținute cu steroizi anabolizanți.

Ibutamoren MK-677 crește secreția de hormon de creștere (GH) și crește factorul de creștere asemănător insulinei 1 (IGF-1).

Ipamorelinul este o penta peptidă care seamănă foarte mult cu Hexarelin. Ipamorelinul duce la o creștere puternică a nivelului hormonului de creștere. Ibutamoren MK 677 și Ipamorelin au un mecanism de acțiune foarte asemănător. Ambele substanțe duc la creșterea nivelului de hormon somatotrop.

Ibutamoren MK677 crește nivelul hormonului de creștere mimând acțiunea unui hormon numit grelină și se leagă de unul dintre receptorii de grelină (GHSR) din creier.

Spre deosebire de hormonul de creștere obișnuit, totuși, Ibutamoren MK-677 nu suprimă producerea de HGH în organism și nu provoacă efecte secundare.

Prin urmare, Ibutamoren MK 677 crește masa musculară, ajută la descompunerea excesul de grăsime și îmbunătățește funcția creierului.

Cu ajutorul acestui produs SARM, puteți obține rezultate care depășesc genetica Dvs.

Ligandrol LGD 4033 din Mutant crește masa musculară slabă pe măsură ce funcționează direct asupra receptorilor de androgen din mușchi și oase.

Acest SARM este foarte apreciat de culturiști, deoarece crește puterea musculară și se construiesc mușchii mai repede. Deja după 7 până la 14 zile de la administrare se observă un val puternic de energie.

Ligandrol LGD-4033 favorizează procesul de recuperare, iar acest lucru contribuie suplimentar pentru rezultate rapide. După un antrenament extrem de rutină, corpul se recuperează atât de repede din cauza administrării lui Ligandrol LGD4033 încât nu are nevoie de o pauză lungă înainte de următorul antrenament.

Spre deosebire de alte tipuri de SARM care dau energie, dar descompun mușchii, Ligandrol LGD 4033 nu dăunează țesutului muscular.

Testolone RAD-140 are un mecanism unic de acțiune, deoarece acționează selectiv în organism – doar asupra receptorilor de androgen din mușchi și oase. Acest fapt explică de ce nu provoacă efecte secundare precum steroizii. Datorită acțiunii sale selective duce la efecte anabolice, dar fără să manifeste proprietăți androgene.

Acest lucru duce de fapt la o creștere a capacității organismului de a sintetizează proteine ​​care ajută la recuperarea mușchilor și promovează arderea constantă a grăsimilor.

În plus, sinteza accelerată a proteinelor contribuie la refacerea organismului mult mai rapid după antrenament și protejează simultan împotriva traumelor musculare și osoase.

Rezultatul final de la acțiunea lui Testolone RAD 140 este exprimat într-o creștere a capacitații corpului de a face față unui antrenament mai intens și mai dinamic, care la rândul său duce la rezultate fizice mai bune.

Creșterea arderii grăsimilor, pe de altă parte, oferă organismului o cantitate mare de energie și duce la o definire mai pronunțată a structurii musculare.

În timp ce steroizii anabolizanți duc la suprimarea sintezei naturale de testosteron și afectează echilibrul hormonal general, Testolone RAD140 acționează selectiv asupra mușchilor și oaselor fără să afecteze organele secundare.

S-a descoperit că Testolone RAD-140 nu are efecte toxice asupra rinichilor și ficatului, nu afectează fertilitatea și nu provoacă carcinogeneză (formarea de celule canceroase).

Unii oameni de știință chiar cred că, din cauza mecanismului de acțiune lui Testolone RAD 140, acesta poate să fie utilizat în practica medicală pentru a trata o serie de boli, inclusiv unele tipuri de cancer.


Fapte curioase despre Mutant

Mutant Acțiune


Mutant SARM este unul dintre reprezentanții produselor speciale din portofoliu lui Ultimate Sarms. Mutant este destinat acelei părți din publicul sportivi, care doresc să-și sculpteze rapid și permanent corpul.

Mutant este o combinație de trei suplimente SARM de la Ultimate Sarms:

Mutant garantează organismului forță și rezistență extremă, energie ridicată, recuperare accelerată. În același timp, această combinație SARM reduce la minim riscul de spasme musculare dureroase și de leziuni.


Cum pot să cumpăr Mutant? 

Mutant la cel mai competitiv preț și de cea mai înaltă calitate. 

Cu plăcere vă  oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru web - www.ultimatesarms.ro. Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs care va intra în corpul dvs. și nu vă lăsați influențați de cele mai tentante oferte, pentru că sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi cei de la Ultimate SARM mereu oferim Mutant de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil!


Concluzie

Mutant este un produs care poate satisface nevoile sportivilor pretențioși. Această combinație de suplimente puternice SARM depășește așteptările culturiștilor. Mutant crește rapid și permanent capacitatea de masă musculară, triplează puterea și energia corpului și crește semnificativ rezistența fizică.

Mutant duce la acumularea de masă musculară slabă fără reținere de apă, reduce riscul de accidentare și leziuni, scurtând în același timp perioada de recuperare a corpului după antrenament.

Puteți citi informații detaliate despre Mutant SARM aici.

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.