Monster: Dozare și administrare

Monster: Dozare și administrare

Cum se folosește Monster? – dozare și administrare 

Monster administrare

Doza zilnică recomandată pentru Monster este de 2 capsule pentru bărbați. Monster nu este recomandat pentru femei.

Iar pentru începători se recomandă începerea cu o doză zilnică de 1 capsulă pentru o anumită perioadă de timp (aproximativ 3 până la 4 săptămâni) până când organismul se adaptează la noul produs. După aceea, doza poate fi deja crescută la 2 capsule pe zi.

Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care le doriți obține.

Alți factori afectează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și multe altele. Pentru determinarea dozei zilnice de Monster Sarms contează istoria Dvs. ca atlet, adică de cât timp vă antrenați activ, ce fel de antrenamente faceți, cât de grele sunt aceste antrenamente etc.

Noi de la Ultimate SARMs vă recomandam dacă sunteți un începător în lumea sportului și nu v-ați antrenat activ înainte sau credeți că pregătirea dvs. nu este cu o intensitate suficient de ridicată, atunci trebuie să începeți cu o doză inițială mai mică de Monster. După ce organismul se adaptează la noul preparat, începeți treptat să creșteți administrarea de Monster mărind în același timp greutatea antrenamentelor dvs. Nu depășiți doza maximă sigură indicată (pentru Monster este de 2 capsule pe zi).


Ciclu cu Monster 

Monster este cel mai puternic produs combinat. Pentru rezultate optime se recomanda ca ciclul cu Monster Sarms sa fie cu durata între 6 și 8 săptămâni.

Particularități la administrarea lui Monster 

Deoarece toate Sarms din compoziția lui Monster au un timp de viața plasmatică lungă, s-ar putea să îl luați doar o dată pe zi.

Dacă luați o doză mică de 1 capsulă pe zi, atunci luați doza zilnică cu 1 oră înainte de antrenament.

Dacă luați 2 capsule pe zi, le puteți lua o dată cu o oră înainte de antrenament sau la 1-2 ore după antrenament.

Există o altă variantă de a lua 1 capsulă cu 1 oră înainte de antrenament și încă 1 capsulă după ce vă terminați antrenamentul.

Bărbații, care fac două antrenamente pot lua 1 capsulă înainte de fiecare antrenament.


Siguranță

Când luați Monster, pentru a vă asigura un aport sigur, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Monster mai mult de 8 săptămâni (aproximativ două luni)
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Monster sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Monster, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Monster este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună

Fapte curioase despre Monster 

Monster Dozare și administrare

Monster este unul dintre cele mai noi produse Ultimate SARM. În compoziția lui Monster sunt incluse 4 produse SARM atent selectate și anume:

Ideea de a crea Monster este de a aduna într-un singur produs toate beneficiile de care are nevoie un atlet profesionist sau extremist.

Datorită acțiunii sale puternice cu spectru larg, Monster este vizat spre beneficiile pe care le-ar căuta un atlet cu adevărat experimentat - putere incredibilă, flux mare de energie, recuperare accelerată, acumulare de masa musculară și reducerea riscului de spasme musculare și de leziuni.

Cum pot să cumpăr Monster?

Monster la cel mai competitiv preț și de cea mai înaltă calitate.

Cu plăcere vă  oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru web - www.ultimatesarms.ro.  Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs care va intra în corpul dvs. și nu vă lăsați influențați de cele mai tentante oferte, pentru că sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi cei de la Ultimate SARM mereu oferim Monster de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil!


Concluzie

Monster este un produs, conceput pentru nevoile sportivilor profesioniști și pentru cei care sunt avansați în domeniul culturismului.

Ultimate SARM a creat această combinație puternică de SARM adunată în Monster pentru a satisface nevoile acestui public de utilizatori. Această combinație de Sarms oferă organismului cantități nelimitate de energie și putere, ajută pentru acumularea de masă musculară pură, minimizează riscul de dezvoltare a leziunilor și scurtează perioada de recuperare a corpului după antrenament.

Monster este un produs atât eficient, cât și sigur, al cărui efect dă rezultate precum creșterea extremă a masei musculare pure și topirea excesul de grăsime subcutanată.

Puteți citi informații detaliate despre Monster aici.

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.