Ce este Monster?

Ce este Monster?

Cum funcționează Monster

Monster este un produs puternic de combinație SARM care conține:

Monster a fost dezvoltat pentru a satisface așteptările sportivilor care sunt extremiști. Această combinație de 4 produse SARM oferă un impuls puternic de energie organismului, crește rezistența și forța fizică și astfel permite performanțe excelente chiar și în cazul celor mai intense antrenamente. Antrenamentele eficiente și recuperarea rapidă sunt un factor cheie în obținerea unor rezultate maxime. Acest lucru este deja posibil cu Monster.

Monster este cea mai puternică combinație de produse SARM creată până în prezent. Are o potență de patru ori mai mare decât orice alt supliment SARM. 

Toate SARM-urile din compoziția Monster - Ligandrol LGD-4033, Ostarine MK2866, Ibutamoren MK 677 și YK11 (Myostine) au o acțiune selectivă asupra receptorilor androgeni localizați în mușchi și oase. Acest lucru înseamnă că acționează numai la locurile desemnate, nu afectează funcția organelor secundare și nu determină efecte secundare. 

Cum funcționează Monster

Efectele acțiunii Monster pot fi comparate cu cele ale celor mai puternice steroizi. 

Ligandrol LGD 4033 din formula Monster crește masa musculară slabă, deoarece acționează direct asupra receptorilor androgeni din mușchi și oase. 

Acest SARM este foarte apreciat de culturiști, deoarece crește forța musculară și mușchii sunt construiți mai repede. Deja după 7 până la 14 zile de consum, se observă o creștere puternică a energiei.

Ligandrol LGD4033 favorizează procesul de recuperare, deoarece acest lucru contribuie și mai mult la obținerea unor rezultate rapide. După o rutină de antrenament extremă, corpul se recuperează atât de repede datorită administrării Ligandrol LGD-4033 încât nu este nevoie de o odihnă lungă înainte de următorul antrenament. 

Spre deosebire de alte tipuri de SARM-uri care dau energie, dar distrug mușchii, Ligandrol LGD 4033 nu deteriorează țesutul muscular. 

Acțiunea Ostarine MK-2866 este selectivă, deoarece acționează asupra receptorilor androgeni localizați în oase și articulații. 

Ajută organismul să crească rapid masa musculară și să o stocheze pentru o perioadă lungă de timp fără a reține apă. Aceasta topește excesul de grăsime și astfel mușchii deja existenți par și mai mari, mai slabi și mai tonifiați. Ostarine Ostarine MK-2866 (Enobosarm) SARMs protejează împotriva traumelor și leziunilor, iar pentru cele deja prezente, contribuie la o recuperare mai rapidă.

Ostarine MK2866 crește energia cu 30%, iar efectul începe să se facă simțit după a doua săptămână de utilizare. Ostarine MK 2866 permite, de asemenea, creșterea greutăților de lucru în sala de gimnastică și depășirea capacităților proprii ale corpului. 

Un procentaj foarte mare de persoane raportează că se simt ușurate de leziunile musculare și articulare.

Ibutamoren MK-677, crește secreția hormonului de creștere (GH) și crește factorul de creștere asemănător insulinei 1 (IGF-1).

Ipamorelinul este o pentapeptidă care seamănă foarte mult cu Hexarelin. Ipamorelinul duce la o creștere puternică a nivelului hormonului de creștere. Ibutamoren MK677 și Ipamorelin au un mecanism de acțiune foarte asemănător. Ambele substanțe duc la o creștere a nivelului hormonilor somatotropici.

Ibutamoren MK 677 stimulează nivelul hormonului de creștere prin imitarea acțiunii unui hormon numit grelină și prin legarea la unul dintre receptorii de grelină (GHSR) din creier.

Cu toate acestea, spre deosebire de hormonul de creștere obișnuit, Ibutamoren MK-677 nu suprimă producția de HGH în organism și nu provoacă efecte secundare. 

Ca urmare, Ibutamoren MK 677 crește masa musculară, ajută la descompunerea excesului de grăsime și îmbunătățește funcția creierului.

YK-11 (Myostine), numit și Myostin, acționează prin inhibarea acțiunii unei proteine numite miostatină, de unde și numele acestui produs. Această proteină din corpul uman permite mușchilor să crească într-o anumită măsură și după aceea inhibă creșterea musculară. 

Datorită acțiunii sale de blocare a miostatinei, efectul YK 11 este de până la 300 de ori mai puternic decât cel al testosteronului. 

Spre deosebire de preparatele cu steroizi, acționează selectiv și nu afectează funcția organelor secundare și nu duce la efecte secundare. 

YK11 (Myostine) este un produs SARM unic, deoarece este singurul care duce la dezvoltarea musculaturii duble, deoarece blochează activitatea proteinei miostatină. 

Cu ajutorul acestui produs SARM puteți obține rezultate care sunt dincolo de genetica dvs.

Puteți citi informații detaliate despre acțiunea Monster aici.

Beneficiile Monster

Beneficiile Monster

Beneficiile de a lua Monster sunt multe, așa că le vom enumera pe cele mai importante:

  • Ligandrol LGD4033 crește masa musculară 
  • Monster crește puterea de câteva ori
  • Monster întărește oasele
  • Îmbunătățește performanța în sala de sport
  • Vă permite să faceți față unor antrenamente foarte dure și intense
  • Monster nu crește procentul de grăsime subcutanată
  • Datorită Ligandrol LGD-4033 în compoziția Monster, acest produs are o acțiune similară cu Anapolon și Drostenolone.
  • Monster oferă densitate musculară
  • Întărește structura musculară și previne spasmele și leziunile musculare
  • Rezultate vizibile foarte rapide și de durată
  • Monster descompune excesul de grăsime
  • Această combinație SARM oferă o acțiune anabolică ridicată 
  • Oferă o recuperare rapidă după antrenamente
  • Accelerează metabolismul și facilitează absorbția proteinelor
  • Monster duce la o sinteză mai rapidă a proteinelor de către organism 
  • Ostarine Ostarine MK2866 din conținutul Monster crește energia și îmbunătățește performanța atletică
  • Monster nu crește nivelul hormonului sexual feminin estrogen.
  • Datorită Ostarine MK-2866 organismul se recuperează mai repede după leziuni
  • YK-11 (Myostine) în compoziția Monster îmbunătățește fizicul chiar și la persoanele cu o genă "rea"
  • Accelerează creșterea masei musculare
  • Monster este mult mai puternic decât testosteronul
  • La bărbați Monster crește libidoul și funcția erectilă

Puteți citi mai multe despre beneficiile Monster Sarms aici

Preț Monster

Prețul oricărui produs este esențial pentru oferta și cererea acestuia pe piață. Cu toate acestea, ar trebui să fie clar că un preț mai mare nu înseamnă întotdeauna o calitate mai bună. 

Noi, la Ultimate Sarm, vă oferim Monster la cel mai accesibil preț pentru cea mai bună calitate SARM. 

Prețul lui SARMs Monster depinde de o serie de factori, cum ar fi forma de dozare, fabricarea, costul ambalajului, calitatea materiilor prime și altele. 

Forma de dozare este o capsulă - aceasta asigură o reducere a riscului de iritație a mucoasei gastrice și o absorbție rapidă și eficientă a substanței active. Capsula permite să nu se ieftinească și mai mult prețul Monster.

Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate posibilă disponibilă pe piața suplimentelor - până la 97% puritate a substanței active. Prețul Monster Ultimate Sarm este determinat de calitatea substanței active.

De unde pot cumpăra Monster de cea mai bună calitate?

Monster la cel mai competitiv preț și la cea mai înaltă calitate. Avem plăcerea de a vă oferi posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru - www.ultimatesarms.ro . Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs pe care să îl introduceți în corpul dumneavoastră și să nu vă lăsați influențați de cele mai tentante oferte, deoarece acestea sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi, la Ultimate Sarm, vom oferi întotdeauna Monster calitate superioară la cel mai bun preț posibil! 

Monster și câștigul de masă musculară

Monster și câștigul de masă musculară

Compoziția lui Monster include 4 dintre cei mai puternici reprezentanții ai familiei SARM. Toate acestea conduc în mod independent la creșterea masei musculare fără retenție de apă. Imaginați-vă efectul combinării lor. Monster oferă o creștere rapidă a masei musculare. 

Dacă ați ajuns la un anumit stadiu după care observați că mușchii dvs. nu mai par să crească, atunci Monster se va ocupa de această problemă. 

În organismul uman, creșterea musculară este controlată. Acest lucru se întâmplă sub acțiunea proteinei miostatină. Din acest motiv, noi, cei de la Ultimate Sarms, am decis să creăm acest produs. În compoziția sa am inclus YK 11 (Myostine), și anume un blocant al acțiunii proteinei. Datorită lui Monster, organismul nu mai limitează creșterea musculară și le permite sportivilor să își depășească capacitățile proprii. 

Pentru cine este potrivit Monster?

Monster este potrivit pentru orice atlet care dorește rezultate extreme. Dacă te antrenezi de câțiva ani, dar ai ajuns la un nivel pe care simți că nu-l poți depăși, atunci Monster este produsul tău. 

Mușchiul uman are o limită până la care poate crește, apoi, indiferent de antrenamentul pe care îl faci, nu poți depăși acea limită. Cu toate acestea, se pare că această limită este controlată de o anumită proteină numită miostatină. În compoziția Monster, noi, cei de la Ultimate Sarms, am inclus YK11 (Myostine), care pare a fi un inhibitor al acestei proteine (miostatină). Odată ce acțiunea sa este blocată, creșterea musculară pe care o visați poate deveni realitate.

Datorită lui Monster, puteți construi așa-numita "musculatură dublă" și vă puteți bucura de rezultate fără precedent. Monster este potrivit pentru toți cei care au o stare de sănătate bună și care doresc să își mărească masa musculară și, în același timp, să ardă excesul de grăsime.

Am nevoie de terapie post ciclu cu Monster?

Terapia de recuperare după terminarea unui ciclu cu Monster este opțională.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă ajutați organismul să revină mai repede la ritmul său normal, se recomandă administrarea PCT. 

PCT este un produs care vă va ajuta să păstrați rezultatele și să vă stimulați libidoul. În plus, administrarea acestui produs vă va ajuta să eliminați posibilele efecte secundare legate de nivelul de testosteron.

Se recomandă să continuați să luați PCT între 4 și 6 săptămâni după întreruperea administrării SARM-ului Monster.

Recenzii și opinii despre Monster

Majoritatea clienților ne împărtășesc opiniile lor. De aceea, am decis să le împărtășim cu voi. Acestea se suprapun adesea și sunt următoarele :

"Monster chiar mă face să mă simt ca un animal în sala de sport. Fac antrenamente foarte grele și mereu simt că pot face mai mult."

"Rezultatele mele sunt vizibile după 1 lună de la administrarea Monster - am câștigat masă musculară slabă și am redus vizibil grăsimea subcutanată. Și, în plus, există o energie super mare și sunt mult mai rezistent. Recomand!"

"Am luat produse SARM individuale, apoi am vrut rezultate mai bune și am luat diferite stack-uri, însă am fost cel mai mulțumit de Monster. Nu că nu aș fi avut rezultate bune înainte, doar că este foarte convenabil. Tot ce ai nevoie într-o singură capsulă, nu te gândești să o iei toată ziua. Felicitări echipei Ultimate Sarms."

"Am câștigat masă musculară foarte repede. Am 10 ani de experiență în sala de sport și la fel de mult cu suplimentele. Nu mai văzusem așa ceva. Nu o poți descrie prin cuvinte, trebuie să o simți. "

Doza de Monster (aport)

Administrare Monster 

Doza zilnică recomandată pentru Monster este de 2 capsule pentru bărbați. Monster nu este recomandat a fi luat de femei.

Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care doriți să le obțineți.

Alți factori influențează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor, de durata perioadei de recuperare, de greutatea corporală, de rezultatele dorite și multe altele. Istoricul tău ca atlet, adică de cât timp te antrenezi activ, ce antrenamente faci, cât de dure sunt aceste antrenamente etc. contează în determinarea dozei zilnice de Monster.

Noi, de la Ultimate SARM, vă recomandăm ca, dacă sunteți nou în lumea sportului și nu ați făcut exerciții fizice active înainte sau simțiți că antrenamentele dvs. nu sunt suficient de intense, atunci începeți cu o doză inițială mai mică de Monster. Odată ce corpul dumneavoastră se adaptează la noul preparat, începeți să creșteți treptat și în paralel aportul de Monster și creșteți greutatea antrenamentelor. Nu depășiți doza maximă de siguranță indicată (pentru Monster este de 2 capsule pe zi).

Ciclul cu Monster 

Monster este cel mai puternic produs combinat. Se recomandă ca, pentru rezultate optime, un ciclu Monster să dureze între 4 și 6 săptămâni.

Particularitățile administrării Monster 

Deoarece toate SARM-urile din formula Monster au un timp de semi-viața plasmatică lungă, îl puteți lua doar o dată pe zi.

Dacă luați o doză mică de 1 capsulă pe zi, atunci luați doza zilnică cu 1 oră înainte de antrenament.

Dacă luați 2 capsule pe zi, le puteți lua pe toate deodată cu 1 oră înainte de antrenament sau 1-2 ore după antrenament. 

Există o altă opțiune de a lua 1 capsulă cu 1 oră înainte de antrenament și încă 1 capsulă după ce ați terminat antrenamentul.

Bărbații care fac antrenamente de două ori pot lua 1 capsulă înainte de fiecare antrenament. 

Siguranță

Atunci când luați Monster, pentru a asigura un aport sigur, respectați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Monster pentru mai mult de 8 săptămâni (două luni). 
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Atunci când luați Monster sau orice supliment SARM, este esențial să fiți absolut sănătoși și să nu aveți nici o comorbiditate.
  • Când luați Monster, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru o siguranță maximă, este recomandabil să păstrați consumul de alcool la un nivel minim.
  • Monster este potrivit pentru a fi utilizat în primul rând de către sportivii care au o sănătate fizică bună

Calitatea materiei prime

Calitatea materiei prime Monster

Produsele din familia SARM au devenit rapid populare și și-au ocupat locul meritat în lumea culturismului. Acest lucru a dus, bineînțeles, la apariția mai multor producători și a unei concurențe mai mari. Pe lângă aceasta, din păcate, au crescut și SARM-urile contrafăcute sau cele de calitate inferioară. 

Pentru a fi un produs de calitate, conținutul minim de substanță activă trebuie să fie de 97%.

Monster, precum și toate celelalte produse din gama Ultimate SARM, au certificare GMP, care garantează calitatea și puritatea materiei prime, precum și bunele practici de laborator care sunt respectate în timpul producției.

Atunci când vorbim despre calitate, mulți oameni se bazează doar pe locul de fabricație al produsului. 

Cererea de produse SARM este foarte mare, iar adevărul este că materia primă în producție nu este suficientă. Acest lucru devine un motiv pentru unii producători să depășească cea mai importantă limită și să treacă la acțiuni drastice. O abordare foarte frecventă în practică pentru a rezolva această problemă este diluarea materiei prime sau recurgerea la înlocuirea materiei prime cu una contrafăcută sau chiar, în unele cazuri, utilizarea de materii prime interzise.

La ce ar trebui să fim atenți când luăm Monster?

Atunci când utilizați Monster, respectați următoarele indicații pentru a asigura un consum sigur:

  • Durata recomandată a ciclului cu Monster este de 8 săptămâni
  • Deoarece Monster conține YK-11 (Myostine), care este unul dintre cei mai puternici reprezentanți ai produselor SARM, Monster nu este recomandat pentru începători să fie un produs de primă alegere.
  • Nu se recomandă o durată a ciclului cu Monster mai mare de 60 de zile.
  • Rețineți că atunci când luați Monster sau orice alt supliment SARM, este important să fiți absolut sănătoși și să nu aveți comorbidități. 
  • Nu consumați alcool în exces atunci când luați Monster. Se recomandă ca alcoolul să fie ținut la minimum.
  • SARM Monster este potrivit pentru a fi utilizat în primul rând de către sportivii cu o sănătate fizică bună

Efecte secundare Monster - care pot fi?

Efectele secundare cu Monster

Efectele secundare cu Monster pot fi:

  • Efectele secundare cu Monster sunt extrem de rare și, prin respectarea dozelor zilnice maxime declarate, riscul de efecte secundare de la Monster este minim.
  • Foarte rar, sinteza testosteronului în sine poate fi suprimată la bărbați, însă acest lucru se întâmplă numai atunci când se iau doze foarte mari pentru o perioadă lungă de timp. După terminarea ciclului, nivelurile de testosteron se recuperează rapid
  • Deși rare, din cauza lui Ibutamoren, pot apărea efecte secundare caracteristice persoanelor care au niveluri ridicate ale hormonului de creștere - dureri articulare, umflarea extremităților inferioare și rezistență la insulină 
  • Pentru un aport sigur de Monster, respectați dozele indicate
  • În primele 3-4 zile de la începerea administrării este posibil să simțiți o ușoară oboseală și dureri de cap. Nu vă faceți griji, acestea nu sunt efecte secundare. Aceasta este o perioadă de adaptare a organismului la noile produse. Dacă ați luat produse SARM înainte, puteți chiar sări peste această etapă atunci când luați Monster Sarms.
  • Nu au fost înregistrate alte reacții adverse la administrarea Monster 
  • În concluzie, putem rezuma că Monster este un produs foarte favorabil în ceea ce privește efectele secundare, deoarece cu greu se poate spune că există

 Concluzie despre Monster

Monster este alegerea potrivită pentru sportivii care sunt extremiști și care doresc rezultate maxime. Ultimate Sarms a creat acest produs în mod special pentru cei care doresc să depășească capacitățile propriului corp. 

Monster este un SARM care vă va convinge că nu există lucruri imposibile, vă va oferi energia și forța de care aveți nevoie pentru a aborda chiar și cele mai extreme antrenamente și greutăți în sala de sport. 

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.