Monster Acțiune

Monster Acțiune


Cum acționează Monster?

Monster este cea mai puternică combinație de produse SARM creată până acum. Are o acțiune de patru ori mai puternică în comparație cu orice supliment SARM individual.

Toate SARMs din conținutul lui Fighter - Ligandrol LGD4033, Ostarine MK2866, Ibutamoren MK677 și YK11 au o acțiune selectivă asupra receptorilor de androgen localizați în mușchi și oase. Acest lucru înseamnă că acționează doar în locurile desemnate pentru ei, nu afectează funcția organelor secundare și nu duc la efecte secundare.

Efectele acțiunii lui Monster pot fi comparate cu cele ale celor mai puternici steroizi.

Ligandrol LGD-4033 din Monster crește masa musculară slabă pe măsură ce funcționează direct asupra receptorilor de androgen din mușchi și oase.

Acest SARM este foarte apreciat de culturiști, deoarece crește puterea musculară și se construiesc mușchii mai repede. Deja după 7 până la 14 zile de la administrare se observă un val puternic de energie.

Ligandrol LGD 4033 favorizează procesul de recuperare, iar acest lucru contribuie suplimentar pentru rezultate rapide. După un antrenament extrem de rutină, corpul se recuperează atât de repede din cauza administrării lui Ligandrol LGD4033 încât nu are nevoie de o pauză lungă înainte de următorul antrenament.

Spre deosebire de alte tipuri de SARM care dau energie, dar descompun mușchii, Ligandrol LGD-4033 nu dăunează țesutului muscular.

Acțiunea lui Ostarine MK-2866 este selectivă, deoarece acționează asupra receptorilor de androgen, localizați în oase și articulații.

Ajută organismului să crească rapid masa musculară și să o păstreze pentru perioadă lungă de timp fără retenție de apă. Topește excesul de grăsime și astfel mușchii deja existenți arată și mai mari, curați și definiți. Ostarine MK 2866 protejează împotriva traumelor și contuziilor, iar pentru cele deja existente, contribuie pentru o recuperare mai rapidă.

Ostarine MK2866 crește energia cu 30%, iar efectul începe să se simtă după a doua săptămână de utilizare. Ostarine MK-2866 oferă, de asemenea, o oportunitate de a crește greutățile ridicate în sală și să depășiți propriile posibilități ale corpului.

Un procent foarte mare de oameni spun că simt o ușurare a leziunilor musculare și articulare.

Ibutamoren MK-677 crește secreția de hormon de creștere (GH) și crește factorul de creștere asemănător insulinei 1 (IGF-1).

Ipamorelinul este o penta peptidă care seamănă foarte mult cu Hexarelin. Ipamorelinul duce la o creștere puternică a nivelului hormonului de creștere. Ibutamoren MK 677 și Ipamorelin au un mecanism de acțiune foarte asemănător. Ambele substanțe duc la creșterea nivelului de hormon somatotrop.

Ibutamoren MK677 crește nivelul hormonului de creștere mimând acțiunea unui hormon numit grelină și se leagă de unul dintre receptorii de grelină (GHSR) din creier.

Spre deosebire de hormonul de creștere obișnuit, totuși, Ibutamoren MK-677 nu suprimă producerea de HGH în organism și nu provoacă efecte secundare.

Prin urmare, Ibutamoren MK 677 crește masa musculară, ajută la descompunerea excesul de grăsime și îmbunătățește funcția creierului.

YK11, numită și Myostine, acționează prin inhibarea acțiunii unei proteine, numită miostatină, de unde vine și denumirea acestui produs. Această proteină în corpul uman permite mușchiului să crească într-o anumită măsură și după aceea suprimă deja creșterea musculară.

Datorită acțiunii sale de blocare asupra miostatinei, efectul lui YK 11 (Myostine) este de până la 300 de ori mai puternic decât cel al testosteronului.

Spre deosebire de preparatele cu steroizi, acționează selectiv și nu afectează funcția organelor secundare și nu duce la efecte secundare.

YK-11 (Myostine) este un produs SARM unic, deoarece este singurul care duce la dezvoltarea mușchilor dubli deoarece blochează activitatea proteinei miostatină.

Cu ajutorul acestui produs SARM, puteți obține rezultate care depășesc genetica Dvs.

 

Fapte curioase despre Monster

Monster Acțiune

SARM Monster unul dintre cele mai recente produse din portofoliul Ultimate Sarm. În spatele lui Monster este ideea de a crea produsul perfect care să satisfacă nevoile sportivilor care caută rezultate extreme. Și iată, datorită lui Ultimate Sarm acesta este acum o realitate.

Monster Sarms conține patru suplimente SARM:

Combinația unică de ingrediente SARM din Monster funcționează în mai multe moduri și astfel oferă toate efectele benefice pe care un extremist și le-ar dori - o capacitate mare de forță și rezistență, un impuls puternic de energie. Monster asigură recuperarea rapidă a corpului după antrenament și ca urmare, corpul este gata să preia o altă sarcină imediat a doua zi. În același timp, Monster minimizează riscul de traume și spasme musculare dureroase.

 

 

Cum pot să cumpăr Monster? 

Monster la cel mai competitiv preț și de cea mai înaltă calitate. 

Monster este un produs, creat de Ultimate Sarm, ceea ce înseamnă că poate fi achiziționat doar de la noi.

Cu plăcere vă  oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru web - www.ultimatesarms.ro. Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs care va intra în corpul dvs. și nu vă lăsați influențați de cele mai tentante oferte, pentru că sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi cei de la Ultimate SARM mereu oferim Monster de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil!


Concluzie

Monster este alegerea Dvs. dacă sunteți mai extrem când vine vorba de realizări sportive și de rezultate. Monster este potrivit și pentru cei cu puțină experiență, dar care doresc să-și crească intensitatea antrenamentelor și să-și îmbunătățească rezultatele în sală.

Acesta este motivul pentru care Ultimate Sarm a creat combinația puternică de SARM adunate în Monster. Această combinație de SARM-uri garantează organismului cantități mari de energie și forță, contribuie la acumularea de masă musculară slabă, scade riscul pentru orice apariție de traume și leziuni.

Monster este un produs eficient și în același timp sigur care duce la o acumulare extremă a masei musculare slabe și la reducerea indicelui de grăsime subcutanată.

Puteți citi informații detaliate despre Monster aici.


Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.