Fighter: Dozare și administrare

Fighter: Dozare și administrare

Cum se folosește Fighter? 


Doza zilnică recomandată pentru Fighter este de 2 capsule pentru bărbați și 1 capsulă pentru

femei.

Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care le doriți obține.

Alți factori afectează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și multe altele. Pentru determinarea dozei zilnice de Fighter contează istoricul vostru ca atlet, adică de cât timp vă antrenați activ, ce fel de antrenament faceți, cât de grele sunt aceste antrenamente etc.

Noi, cei de la Ultimate SARMs vă recomandam daca sunteți începători în lumea sportului și nu ați fost activ înainte sau credeți că antrenamentele dvs. nu sunt cu o intensitate destul de ridicată, atunci începeți cu o doză inițială mai mică de Fighter Sarms. După ce organismul se adaptează cu noul  produs, începeți treptat să creșteți administrarea de Fighter Sarms în timp ce măriți și greutatea antrenamentelor. Nu depășiți doza maximă sigură indicată (pentru Fighter este de 2 capsule pe zi).


Ciclu cu Fighter 

Fighter este un produs puternic combinat. Pentru rezultate optime se recomanda ca ciclul cu Fighter sa fie cu durata între 8 și 12 săptămâni.


Particularități la administrarea lui  Fighter 

Conținutul de Cardarine GW-501516 din Fighter face acest produs perfect pentru administrare înainte de antrenament.

Dacă luați o doză mică de 1 capsulă pe zi, atunci luați doza zilnică cu 1 oră înainte de antrenament.

Dacă luați 2 capsule pe zi, atunci le puteți lua o dată cu o oră înainte de antrenament .

Bărbații care se antrenează de două ori pe zi pot lua 1 capsulă înainte de fiecare antrenament.

Siguranță

Când luați Fighter, pentru a vă asigura un aport sigur, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Fighter mai mult de 12 săptămâni (aproximativ 3 luni)
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Fighter sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Fighter, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Fighter este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună

Fapte curioase despre Fighter

Fighter Dozare și administrare

Fighter este unul dintre cele mai noi produse Ultimate Sarm. În conținutul Fighter Sarms sunt incluse 3 produse Sarms atent selectate, și anume:

Ideea din spatele creării lui Fighter este de a aduna într-un singur produs toate beneficiile de care au nevoie atât sportivii profesioniști, cât și cei amatori.

Acțiunea triplă Fighter oferă toate beneficiile de care un adevărat atlet ar căuta - mai multă putere, flux mare de energie, recuperare rapidă, reducerea riscului de spasme musculare și de leziuni.


Cum pot să cumpăr Fighter?

Fighter la cel mai competitiv preț și de cea mai înaltă calitate.

Cu plăcere vă  oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru web - www.ultimatesarms.ro.  Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs care va intra în corpul dvs. și nu vă lăsați influențați de cele mai tentante oferte, pentru că sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi cei de la Ultimate SARM mereu oferim Fighter de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil!

Concluzie

Fighter este cea mai bună alegere pentru luptătorii profesioniști sau amatori sporturilor de luptă. Ultimate SARM a creat această combinație triplă puternică care să acopere toate nevoile oamenilor care practică arte marțiale. Fighter crește nivelul de energie, oferă mai multă putere, protejează împotriva leziunilor și accelerează procesul de recuperare.

Fighter, pe lângă faptul că este eficient, este și un produs sigur care duce la acumularea extremă de masă musculară slabă și arderea excesului de grăsime subcutanată.

Informații detaliate despre Fighter pot fi găsite AICI

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.