Ce este Fighter SARMs?

Ce este Fighter SARMs?

Cum funcționează Fighter?

Fighter este un produs puternic de combinație SARM care conține:

Numele produsului vorbește de la sine. Această combinație de SARM-uri este creată atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru amatori. Efectele lui Fighter sunt orientate spre beneficiile pe care le caută un adevărat atlet - mai multă forță, un flux energetic ridicat, recuperare rapidă, risc redus de crampe musculare și leziuni.

Cum funcționează Fighter?

Fighter are triplă acțiune. Toate SARM-urile din compoziția Fighter- Cardarine GW501516, Ibutamoren MK 677 și Stenabolic SR9009 au o acțiune selectivă asupra receptorilor androgeni localizați în mușchi și oase. 

Cardarine GW-501516 și Stenabolic SR-9009 exercită o acțiune puternică, consolidându-și reciproc efectele pentru a câștiga masă musculară și a topi excesul de grăsime subcutanată.

Cardarine GW 501516 are cel mai puternic efect asupra grăsimii localizate în zona abdomenului și a taliei. Cardarine GW501516 stimulează organismul să descompună depozitele de grăsime și să le utilizeze ca sursă de energie. Cardarine GW-501516 crește forța și rezistența.

Acțiunea Stenabolic SR 9009 este foarte diferită de cea a altor reprezentanți ai familiei SARM. Aceasta duce la o creștere a ratei de absorbție a nutrienților, deoarece crește activitatea receptorilor pentru hormonii REV-ERB.

Stenabolic SR9009 accelerează procesele metabolice, deoarece crește rata de absorbție a nutrienților. Ca urmare, energia din organism este, de asemenea, crescută.

Ibutamoren MK-677 este un SARM care crește secreția hormonului de creștere (GH) și crește factorul de creștere asemănător insulinei 1 (IGF-1).

Ibutamoren MK677 stimulează nivelul hormonului de creștere prin imitarea acțiunii unui hormon numit grelină și prin legarea la unul dintre receptorii de grelină (GHSR) din creier.

Cu toate acestea, spre deosebire de hormonul de creștere obișnuit, Ibutamoren MK 677 nu suprimă producția de HGH în organism și nu provoacă efecte secundare. 

Acționând ca un hormon de creștere, Ibutamoren MK-677 permite organismului să își depășească capacitatea de absorbție a nutrienților, vitaminelor și oligoelementelor. Îmbunătățește capacitatea organismului de a absorbi mai multe substanțe benefice și, ca urmare, se pot observa rezultate mai bune. 

Ibutamoren Ibutamoren MK677 sporește de multe ori efectele lui Cardarine GW 501516 și ale Stenabolic SR-9009 și îmbunătățește absorbția acestora de către organism.

 Aflați mai multe despre acțiunea Fighter aici.

Beneficiile Fighter

Beneficiile Fighter

Beneficiile pe care le aduce Fighter sunt multe, așa că le vom enumera pe cele mai importante:

 • Fighter accelerează acumularea de masă musculară slabă
 • Ibutamoren MK677 în compoziția lui Fighter stimulează sinteza naturală a hormonului de creștere
 • Fighter crește factorul de creștere asemănător insulinei (IGF-1)
 • Complexul triplu SARM din Fighter stimulează descompunerea depozitelor de grăsime
 • Crește eliberarea de energie
 • Crește puterea fizică și explozivitatea
 • Fighter întărește articulațiile și oasele
 • Fighter îmbunătățește funcția creierului
 • Îmbunătățește calitatea somnului
 • Fighter scurtează perioada de recuperare de care are nevoie organismul după un antrenament
 • Accelerează procesele metabolice și absorbția nutrienților
 • Fighter oferă rezultate vizibile rapid
 • Rezultatele de a lua Fighter sunt de lungă durată
 • Fighter este un produs sigur
 • Stenabolic SR 9009 în Fighter crește numărul de mitocondrii din celulele musculare
 • Fighter îmbunătățește starea de spirit 
 • Fighter accelerează metabolismul lipidic în organism
 • Asigură fluxul unei cantități mai mari de oxigen către mușchi
 • Datorită Stenabolic SR9009 din Fighter reduce nivelul trigliceridelor din sânge
 • Potrivit pentru persoanele care doresc să ardă grăsimile fără a afecta mușchii
 • Oprește îngrășarea ficatului, deoarece împiedică sinteza celulelor grase și acumularea lor în ficat
 • Îmbunătățește și accelerează absorbția glucozei în organism
 • Cardarine GW501516 din compoziția Fighter , pe de altă parte, nu dăunează ficatului și aduce multe beneficii pentru sănătatea inimii, deoarece îmbunătățește funcția cardiacă. 
 • Fighter nu suprimă sinteza naturală a testosteronului este un produs foarte potrivit pentru aportul după un ciclu de steroizi.

 Puteți citi mai multe despre beneficiile Fighter SARM aici.

Prețul Fighter

Prețul oricărui produs este esențial pentru oferta și cererea acestuia pe piață. Cu toate acestea, ar trebui să fie clar că un preț mai mare nu înseamnă întotdeauna o calitate mai bună. 

Noi, la Ultimate Sarm, vă oferim Fighter la cel mai accesibil preț pentru cea mai înaltă calitate SARM. 

Prețul Fighter depinde de o serie de factori, cum ar fi forma de dozare, fabricarea, costul de ambalare, calitatea materiilor prime și altele. 

Forma de dozare este o capsulă - aceasta asigură o reducere a riscului de iritație a mucoasei gastrice și o absorbție rapidă și eficientă a substanței active. Capsula face posibilă evitarea creșterii în continuare a prețului la Fighter.

Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate posibilă disponibilă pe piața suplimentelor - până la 97% puritate a substanței active. Prețul Fighter Ultimate Sarm este determinat de calitatea substanței active.

De unde pot cumpăra Fighter de calitate superioară?

Fighter la cel mai competitiv preț și la cea mai înaltă calitate. Avem plăcerea de a vă oferi posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru - www.ultimatesarms.ro . Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs pe care să îl introduceți în corpul dumneavoastră și să nu vă lăsați influențată de cele mai tentante oferte, deoarece acestea sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi, la Ultimate Sarm, vom oferi întotdeauna Fighter cu o calitate superioară la cel mai bun preț posibil! 

Fighter și eliminarea grăsimilor

Fighter și eliminarea grăsimilor

Fighter este preferat de sportivi și în special de cei implicați în sporturi de luptă, deoarece topește rapid și eficient excesul de grăsime, dar fără a afecta mușchii. 

Este o alegere excelentă pentru combaterea excesului de grăsime subcutanată. Arderea grăsimilor cu Fighter este de trei ori mai rapidă și mai eficientă în comparație cu administrarea unui singur produs SARM. 

Celulele adipoase descompuse sunt folosite ca energie de către organism, ceea ce duce la beneficii corespunzătoare - o explozie de energie, o forță și o rezistență sporită și, prin urmare, la antrenamente mai grele și mai intense.

Fighter pentru femei

Fighter este un produs care este potrivit pentru femei și se recomandă utilizarea unor doze mai mici decât la bărbați.

Fighter pentru bărbați

Fighter este un produs care este potrivit pentru bărbați. Bărbații au voie să ia doze mai mari decât femeile.

Pentru cine este potrivit Fighter?

Fighter este o combinație personalizată de produse SARM, concepută pentru acea parte a publicului de sportivi care sunt profesioniști în domeniul sporturilor de luptă. Sportivii au nevoie de cantități extreme de energie, de o capacitate sporită de forță și de rezistență, de o recuperare rapidă după antrenamente sau posibile accidentări. Toate acestea le pot obține de la un singur produs, și anume Fighter. 

Fighter este, de asemenea, potrivit pentru acei sportivi care nu sunt implicați în sporturi de luptă, dar care doresc toate aceste beneficii într-un singur loc.  

Fighter este potrivit pentru orice atlet cu o stare de sănătate bună, care dorește să își mărească masa musculară și, în același timp, să ardă excesul de grăsime. 

Am nevoie de terapie post ciclu cu Fighter?

Terapia de recuperare după terminarea unui ciclu cu Fighter este opțională.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă ajutați organismul să revină mai repede la ritmul său normal, se recomandă administrarea PCT. 

PCT este un produs care vă va ajuta să păstrați rezultatele și să vă stimulați libidoul. În plus, administrarea acestui produs vă va ajuta să eliminați posibilele efecte secundare legate de nivelul de testosteron.

Se recomandă să continuați să luați PCT între 4 și 6 săptămâni după întreruperea tratamentului cu Fighter.

Recenzii și opinii despre Fighter

Majoritatea clienților ne împărtășesc opiniile lor. De aceea, am decis să le împărtășim cu voi. Acestea se suprapun adesea și sunt următoarele :

"Fighter pentru mine este produsul numărul unu despre care pot spune că are un super efect și nu are efecte secundare. Am obținut rezultate rapide și vizibile."

"Foarte repede am scăpat de kilogramele în plus și am câștigat mușchi. Mă pregăteam pentru o competiție când am început să iau Fighter. Am văzut rezultate foarte eficiente după 2-3 săptămâni de administrare. Recomand!."

"La doar 2 săptămâni după ce l-am luat am simțit un impuls puternic de energie și o îmbunătățire a antrenamentelor mele. Fac antrenamente mult mai grele și mai intense și nu sunt îngrijorat de accidentări. Sunt foarte mulțumit."

Dozaj (aport) Fighter

Doza zilnică recomandată pentru Fighter este de 2 capsule pentru bărbați și 1 capsulă pentru femei. Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care doriți să le obțineți. Alți factori influențează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor, de durata perioadei de recuperare, de greutatea corporală, de rezultatele dorite și multe altele. Istoricul tău ca atlet, adică de cât timp te antrenezi în mod activ, ce antrenamente faci, cât de grele sunt aceste antrenamente etc. contează în determinarea dozei zilnice de Fighter.

Noi, de la Ultimate SARM, vă recomandăm ca, dacă sunteți începător în lumea sportului și nu ați mai făcut exerciții fizice active înainte sau simțiți că antrenamentele dvs. nu sunt de o intensitate suficient de mare, să începeți cu o doză inițială mai mică de Fighter. Odată ce corpul dumneavoastră se adaptează la noul preparat, începeți să creșteți treptat, în paralel, aportul de Fighter și creșteți greutatea antrenamentelor. Nu depășiți doza maximă de siguranță indicată (pentru Fighter este de 2 capsule pe zi).

Calitatea materiei prime

Calitatea materiei prime

Produsele din familia SARM au devenit rapid populare și și-au ocupat locul meritat în lumea culturismului. Acest lucru a dus, bineînțeles, la apariția mai multor producători și a unei concurențe mai mari. Pe lângă aceasta, din păcate, au crescut și SARM-urile contrafăcute sau cele de calitate inferioară. 

Pentru a fi un produs de calitate, conținutul minim de substanță activă trebuie să fie de 97%.

Fighter, precum și toate celelalte produse din gama Ultimate SARM, au certificare GMP, care garantează calitatea și puritatea materiei prime, precum și bunele practici de laborator care sunt respectate în timpul producției.

Atunci când vorbim despre calitate, mulți oameni se bazează doar pe locul de fabricație al produsului. 

Cererea de produse SARM este foarte mare, iar adevărul este că materia primă în producție nu este suficientă. Acest lucru devine un motiv pentru unii producători să depășească cea mai importantă limită și să treacă la acțiuni drastice. O abordare foarte frecventă în practică pentru a rezolva această problemă este diluarea materiei prime sau recurgerea la înlocuirea materiei prime cu una contrafăcută sau chiar, în unele cazuri, utilizarea de materii prime interzise.

La ce ar trebui să fim atenți atunci când îl folosim pe Fighter?

Atunci când utilizați Fighter, respectați următoarele indicații pentru a asigura un consum sigur:

 • Luați Fighter timp de maximum 6 până la 8 săptămâni.
 • Rețineți că atunci când luați Fighter sau orice alt supliment SARM, este important să fiți absolut sănătoși și să nu aveți comorbidități. 
 • Nu consumați alcool în exces atunci când luați Fighter. Se recomandă ca alcoolul să fie ținut la minimum.
 • Fighter este potrivit pentru a fi utilizat în primul rând de către sportivii cu o sănătate fizică bună

Efecte secundare Fighter - care pot fi?

Efecte secundare Fighter - care pot fi?

Efectele secundare Fighter pot fi:

 • Efectele secundare cu Fighter sunt extrem de rare, iar prin respectarea dozelor zilnice maxime declarate, riscul de efecte secundare de la Fighter este minim.
 • Efectele secundare ale Fighter pot fi similare cu cele observate la persoanele cu niveluri ridicate ale hormonului de creștere: dureri articulare, edeme la nivelul extremităților inferioare și rezistență la insulină. Acest lucru se datorează Ibutamoren MK677 din compoziția Fighter 
 • Când începeți să luați Fighter, în primele 3-4 zile puteți avea senzații de oboseală. Această afecțiune este tipică atunci când se administrează inițial Cardarine GW 501516 și Ibutamoren MK-677 și nu este considerată un efect secundar. Este stadiul de adaptare a organismului la substanță. Și trece după câteva zile de consum, după care veți simți un impuls de energie.
 • Nu au fost înregistrate alte efecte secundare adverse la administrarea Fighter 
 • În concluzie, putem spune despre Fighter că este foarte benefic în ceea ce privește efectele secundare, deoarece este aproape imposibil să spunem că există vreunul.

Concluzie despre Fighter

Fighter este alegerea potrivită pentru luptători. Ultimate SARM a creat în mod special acest produs pentru cei care caută o combinație puternică pentru a crește nivelul de energie și forță, pentru a proteja împotriva rănilor și pentru a accelera procesul de recuperare. Fighter este un produs sigur și eficient, datorită căruia veți câștiga masă musculară slabă și veți reduce indicele de grăsime subcutanată. 

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.