Fighter Acțiune

Fighter Acțiune

Cum acționează Fighter?

Fighter are o acțiune triplă. Toate SARM-urile din Fighter - Cardarine GW501516, Ibutamoren MK677 și Stenabolic SR9009 au efecte selective asupra receptorilor de androgen, localizați în mușchi și oase.

Cardarine GW-501516 și Stenabolic SR 9009 au o acțiune puternică, sporindu-și reciproc efectele pentru acumularea masei musculare și topirea excesului de grăsime subcutanată.

Cardarine GW 501516 SARM are cel mai puternic efect asupra grăsimilor situate în zona abdomenului și a taliei. Cardarine GW501516 stimulează organismul să descompună depozitele de grăsime și să le folosească ca sursă de energie. Cardarine GW-501516 crește forța și rezistența.

Acțiunea lui Stenabolic SR-9009 SARM este foarte diferită de cea a altor reprezentanți din familia SARM. Acesta duce la o creștere a ratei de absorbție a nutrienților, deoarece crește activitatea receptorilor pentru hormonii REV-ERB.

Stenabolic SR9009 accelerează procesele metabolice deoarece crește rata de absorbție a substanțelor alimentare. Ca urmare, energia din organism crește.

Ibutamoren MK 677 este un SARM care sporește secreția de hormon de creștere (GH) și crește factorul de creștere asemănător insulinei 1 (IGF-1).

Ibutamoren MK-677 mărește nivelul hormonului de creștere mimând acțiunea unui hormon, numit grelină, și se leagă de receptorii de grelină (GHSR) din creier.

Spre deosebire de hormonul de creștere obișnuit, totuși, Ibutamoren MK677 nu suprimă producerea de HGH în organism și nu provoacă efecte secundare.

Acționând ca un hormon de creștere, Ibutamoren MK 677 permite organismului să-și depășească capacitatea de a absorbi substanțe alimentare, vitamine și oligoelemente. Îmbunătățește capacitatea organismului de a absorbi mai multe substanțe utile și ca urmare se pot observa rezultate mai bune.

Ibutamoren MK-677 multiplică efectele lui Cardarine GW 501516 și Stenabolic SR 9009 și îmbunătățește absorbția lor în organism.


Fapte curioase despre Fighter

Fighter Acțiune

Fighter este unul dintre reprezentanții produselor speciale din portofoliul lui Ultimate SARMs. Fighter este destinat pentru acea parte a publicului sportivi, care sunt luptătorii profesioniști precum și pentru cei pasionați de arte marțiale.

Fighter este o combinație de trei suplimente Ultimate Sarms

Fighter oferă corpului forță și rezistență extremă, energie crescută, recuperare accelerată, reducând riscul de spasme musculare și de leziuni. Aceste efecte se datorează combinației unice de ingrediente SARM din Fighter care acționează pe mai multe nivele în corp și oferă unui luptător tot ce ar avea nevoie.


Cum pot să cumpăr Fighter? 

Fighter la cel mai competitiv preț și de cea mai înaltă calitate.

Cu plăcere vă  oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru web - www.ultimatesarms.ro. Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs care va intra în corpul dvs. și nu vă lăsați influențați de cele mai tentante oferte, pentru că sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi cei de la Ultimate SARM mereu oferim Fighter de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil!


Concluzie

Fighter este produsul conceput pentru nevoile sportivilor profesioniști sau chiar și ale pasionaților de sporturi de luptă. Fighter este potrivit și pentru cei care nu practică arte marțiale, dar caută toate beneficiile pe care și le-ar dori un luptător într-un singur produs.

Ultimate Sarm a creat această combinație puternică de SARMs adunată în Fighter, pentru a satisface nevoile acestui public de utilizatori. Această combinație de SARM oferă organismului cantități nelimitate de energie și putere, ajută la acumularea masei musculare slabe, reduce riscul de apariție al leziunilor și scurtează perioada de recuperare a corpului după antrenament.

Fighter este un produs atât eficient, cât și sigur, al cărui efect dă rezultate precum creșterea extremă a masei musculare slabe și topirea excesului de grăsime subcutanată.

 

Puteți citi informații detaliate despre Fighter aici.


Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.