Ce este Andarine S4?

Ce este Andarine S4?

Andarine S4 este un modulator selectiv al receptorilor de androgeni din familia SARM dezvoltat de către GTX, Inc. pentru a trata afecțiuni precum pierderea musculară, osteoporoza și hipertrofia benignă de prostată.


Cum funcționează Andarina S4 ?

Cum funcționează Andarina S4 ?

Andarine S-4 este agonist per oral activ parțial al receptorului de androgen (AR). Andarine S4 se conectează selectiv cu celula responsabilă de acțiunea corespunzătoare – creșterea mușchilor, întărirea articulațiilor și a oaselor și pierderea grăsimilor corporale.  Andarine S-4 acționează foarte repede după administrarea orală și reținerea lui în organism este de aproximativ 6 ore.

Informații detaliate și acțiune Andarine S4


Care sunt beneficiile de la Andarina S4

beneficiile de la Andarina S4


Beneficiile administrării lui Andarine S4 sunt multe, așa că le vom enumera pe cele mai importante:

  • Andarine S4 ajută la obținerea unei definiri perfecte.
  • Andarine S4 crește masa musculară slabă.
  • Andarine S4 curăță excesul de grăsime subcutanată.
  • Flux sanguin mai bun în timpul antrenamentelor (Exerciții fizice).
  • Recuperare mai bună și mai rapidă.
  • Mai multă putere.
  • Andarine S4 întărește articulațiile și oasele.
  • Andarine S-4 previne leziunile în timpul antrenamentului. 

Puteți citi mai multe despre beneficiile Andarine S4 SARM aici.


Andarine S4 Preț 

Prețul fiecărui produs este crucial pentru cererea și oferirea acestuia pe piață. Trebuie să clarificăm că nu întotdeauna prețul mai mare, totuși, înseamnă o calitate mai bună.

Noi, cei de la Ultimate SARM, îți oferim Andarina S4 la cel mai accesibil preț pentru cel mai calitativ SARM.

Prețul lui Andarina S-4 depinde de o serie de factori, cum ar fi forma medicamentoasă, producția, valoarea ambalajului, calitatea materiei prime și altele.

Forma medicamentoasă este o capsulă - acesta reduce riscul de iritație a mucoasei gastrice și absorbția rapidă și eficientă a substanței active. Capsula permite să nu se scumpească suplimentar prețul lui Andarine S4.

Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate posibilă disponibilă pe piață pentru suplimente- până la 97% puritate a substanței active. Prețul lui Andarine S4 Ultimate Sarm este determinat de calitatea substanței active.


De unde pot să cumpăr Andarina S4?

Andarine S-4 la cel mai competitiv preț și de cea mai înaltă calitate. Cu plăcere vă  oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru web - www.ultimatesarms.ro. Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs care va intra în corpul dvs. și să nu vă lăsați influențați de cele mai tentative oferte, pentru că sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi cei de la Ultimate SARM mereu oferim Andarina S4 de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil!


Andarina S4 pentru curățarea grăsimilor.

Andarina S4 pentru curățarea grăsimilor.

Adesea, Andarine S4 este utilizat în regim de curățare a grăsimilor pentru rezultate mai rapide și în același timp menține masa musculară.

Andarine S-4 va fi ajutorul vostru secret atunci când vreți să scăpați mai repede de grăsimi și în același timp nu vă veți simți obosiți, dimpotrivă veți fi mai energici ca niciodată chiar și în absența carbohidraților.


Andarina S4 pentru femei

Andarine S4 este un produs potrivit pentru femei și se recomandă administrarea de doze minime. 


Andarine S4 pentru bărbați

Andarina S4 este un produs potrivit pentru bărbați.


Cu ce ​​poate fi combinat Andarine S4 ?

Andarine S-4 poate fi combinat cu orice suplimente nutritive și cu toate suplimentele din seria SARM, cum ar fi:


Pentru cine este potrivit Andarine S4?

Andarina S4 este potrivit pentru oricare sportiv cu stare de sănătate bună care dorește să-și crească masa musculară și în același timp să scape de grăsimea în exces.


Este nevoie de o terapie post-ciclu cu Andarine S4?

Terapia post-ciclu cu Andarina S-4  nu este obligatorie deoarece nu afectează testosteron și nu se aromatizează.

Dar întotdeauna aveți ocazia să faceți o terapie post-ciclu, pentru că nu vă face rău. 


Păreri și recenzii despre Andarine S4

Majoritatea clienților își împărtășesc părerile cu noi și de aceea noi am decis să le împărtășim cu voi. Ele se suprapun adesea și sunt următoarele:

Andarine S4 este un produs care nu este atât de puternic și extrem, ci este mai degrabă adaptat pentru cei care preferă căile mai sănătoase pentru atingerea obiectivelor. Cu Andarina S-4 sunt efecte moderate și vizibile și lipsesc efectele secundare, în acest lucru se ascunde secretul care îl face atât de preferat.“

„Acționează ca un burner pentru mine, am redus indicele de grăsime subcutanată și definirea mușchiilor mei a devenit mult mai pronunțată.“

„Simt un val de energie, cu siguranță rezist mult mai mult în sală și nu mă simt atât de obosit nici după un antrenament foarte greu.“

„Mușchii mei sunt mai mari și am topit grăsimea. Definirea și venele mele s-au evidențiat brutal.“


SARM stacks cu Andarina S-4

SARM stacks potrivite cu Andarine S4 sunt:


Doza (administrare) de Andarina S4

Administrare de Andarine S-4:

Doza zilnică: 1-3 capsule pe zi la o distanță de aproximativ 6 ore.

Administrarea de 1-3 capsule este determinată de experiența dumneavoastră ca sportiv care a luat suplimente alimentare și alte medicamente, din greutatea corporală și toleranță la suplimente. Exemplu: Dacă sunteți un începător în sală și cântăriți aproximativ 60-65 kg începeți cu 1 capsulă și creșteți doza până la maxim 2.

Daca aveți aproximativ 80-100 kg și aveți experiența în sală puteți începe cu 2 capsule și să creșteți administrarea la 3 capsule.


Ciclu: 

Se recomandă să luați Andarina S-4 cu o durată medie de 8 săptămâni (2 luni).

Particularitățile administrării: 

În aspectul săptămânal Andarine S-4 trebuie luat 5 zile consecutive și urmate de 2 zile pauză (acest lucru se face cu scopul de a evita efectul secundar cu vederea redusă pe timp de noapte). 

Un exemplu de administrare săptămânală: 

Administrați Andarine S-4 de luni până vineri inclusiv. Sâmbătă și duminica nu luați Andarina S-4 și asta se repetă în fiecare săptămână.


Calitatea materiei prime

Calitatea materiei prime andarine s4

Produsele din familia SARM au devenit rapid populare și au preluat un loc meritat în lumea culturismului. Aceasta, desigur, a dus la apariția mai multor producători și la mai multă concurență. Împreună cu asta au crescut, din păcate, și SARM falși sau de o calitate inferioară.

Pentru a fi un produs de calitate, conținutul minim de substanță activă ar trebui să fie de 97%.

Andarine S-4, precum și toate celelalte produse din nomenclatura Ultimate SARM au un certificat GMP care garantează calitatea și puritatea materiei prime, precum și pentru bună practică de laborator, care se respectă pe timpul producției.

Când vine vorba de calitate, mulți oameni se bazează numai pe faptul unde este fabricat produsul.

Cererea de produse SARM este foarte mare, iar adevărul este că materia primă în producția sa nu este suficientă. Acest lucru îi determină pe unii producători să treacă de cea mai importantă graniță și să ajungă la măsuri drastice. O abordare foarte des întâlnită în practică pentru a rezolva această problemă este diluarea materiei prime sau recurgerea la înlocuirea materiei prime cu una contrafăcută sau chiar în unele cazuri se folosesc materii prime interzise.


La ce să fim atenți când folosim Andarine S4 ?

La utilizarea lui Andarine S-4 este bine să aveți grijă la câteva elemente importante și acestea sunt următoarele:

  • Luați-l timp de maxim 5 zile din 7 în total - acest lucru previne reducerea vederii nocturne.
  • Când luați Andarina S-4, nu exagerați cu alcoolul. E bine să fie minimizat.
  • Un sfat important pentru administrarea lui Andarine S-4 este că atunci când luați Andarine S4 sau alt supliment SARM, este foarte important să fiți complet sănătos și să nu aveți boli concomitente și administrare de preparate medicamentoase. 
  • Andarine S-4 este folosit mai ales de sportivii cu o stare fizică bună.

Efecte secundare de la Andarine S4 - care ar putea fi?

Efecte secundare de la Andarine S4

Efectele secundare de la Andarina S4 pot fi:

  • Efectul secundar al Andarine S4 este reducerea vederii nocturne - foarte rar, dar totuși a avut loc la un procent minim de utilizatori lui Andarine S4 (se poate întâlni în caz de supradozare și aport continuu, problema dispare imediat după întreruperea administrării)
  • Nu au fost înregistrate alte efecte secundare negative de la administrarea lui Andarine S4
  • Andarine S4 nu este un produs care duce la aromatizare ceea ce nu este un efect secundar, ci unul pozitiv.
  • În concluzie, Andarine S-4 este foarte favorabil din punct de vedere al efectelor secundare deoarece este aproape imposibil de spus că există.

Concluzie pentru Andarine S4

Aceasta este o alegere deșteaptă și moderată atunci când decideți să luați produse SARM.

Andarina S4 este sigur, eficient și acțiunea acestuia este vizibilă și durabilă.

Nu veți greși dacă includeți Andarina S-4 în meniul dvs. cu suplimente alimentare.

Andarina S4 este o alegere pentru cei care doresc să obțină un rezultat moderat, care să păstreze pentru mult timp. Pentru cei care nu sunt extremiști, ci mai degrabă muncesc constant pentru fizicul lor și doresc ca rezultatele lor să fie atinse categoric.

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.