Andarine S4 Acțiune

Andarine S4 Acțiune

Cum funcționează Andarine S4?

Andarine S4 acționează ca un modulator selectiv al receptorilor de androgeni localizați în mușchi și oase fără să afecteze funcția organelor secundare. Acest lucru este motivul pentru care nu duce la efecte secundare severe tipice pentru preparatele anabolizante.

Acesta este un supliment SARM care este foarte des utilizat de ambele sexe, deoarece are o acțiune dublă. Andarine S 4, pe de o parte, accelerează creșterea musculară, accelerează procesul de acumulare a masei musculare. În paralel cu acest efect, curăță țesutul subcutanat de grăsimi. Iar cel mai concentrat este efectul său asupra grăsimilor localizate în zona abdomenului și a taliei.

Arderea grăsimilor în sine este un mare beneficiu al acestui SARM, dar acest efect aduce cu el mai multe beneficii. În timpul degradării celulelor adipoase, se eliberează ATP (adenozin trifosfat). Aceasta este energia care la nivel celular este necesară atât pentru celule, cât și pentru organism în sine, să-și poată îndeplini funcțiile normale. Pentru că Andarine S-4 deblochează un proces puternic de descompunere a grăsimilor, se eliberează multă energie în organism. Prin urmare, puterea și explozivitatea sunt, de asemenea, crescute. Ele dau posibilitate pentru antrenamente mai intense și prelungite. Iar antrenamentul bun se răsplătește mereu cu rezultate frumoase.

Mai mult, Andarine S-4 îmbunătățește transportul oxigenului și al nutrienților către mușchi. Când mușchii sunt oxigenați (saturați cu oxigen) și hidratați (saturați cu apă), sunt mai puternici iar riscul de spasme musculare și traume este minim. În plus, mușchiul este ca o persoană, îi dai oxigen și substanțe nutritive și crește mai repede.


Fapte curioase despre Andarine S4

Andarine S4 Acțiune

Andarine S4 este un modulator selectiv de androgen utilizat pe scară largă. El acționează selectiv, numai pe acei receptori care sunt concentrați în mușchi și oase.

Este folosit în principal de către culturiștii care caută o alternativă sigură la steroizi anabolizanți, deoarece Andarine S 4 are eficiența anabolizantelor, dar este eliberat de efectele lor secundare grave. Acest supliment poate fi luat liber de către reprezentații ambelor sexe.

Andarine S-4 duce la o îmbunătățire a rezultatelor obținute cu antrenament. Și știm cu toții că, cu cât antrenamentul este mai intens și de calitate, cu atât sunt și rezultatele mai bune. Efectul puternic al lui Andarine S-4 se datorează acțiunii sale duble. El contribuie simultan la reducerea indicelui de grăsime subcutanată și în paralel facilitează acumularea de masă musculară prin stimularea creșterii musculare.

 

Cum pot să cumpăr Andarine S4?

Andarine S4 poate fi achiziționat online de la diverși furnizori de suplimente alimentare.

Acum puteți cumpăra Andarine S 4 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează originea, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.


Concluzie

Andarine S4 este un înlocuitor sigur al terapiei cu steroizi. Crește efectiv acumularea masei musculare prin stimularea creșterii musculare. Arde puternic excesul de grăsime și astfel contribuie în continuare la sculptarea corpului dorit.

Este potrivit pentru pasionații de fitness care doresc să pună sigur, eficient și durabil masa musculară și să scape de grăsimile subcutanate statornice. 


Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.