Andarine S4: Efecte secundare

Andarine S4: Efecte secundare

Care sunt efectele secundare de la Andarine S4?


Andarine S-4 Reacții adverse 

Efectele secundare de la administrarea lui Andarine S4 sunt observate extrem de rar. Riscul de apariție a unor efecte secundare de la administrarea lui Andarine S-4 atunci când sunt respectate toate indicațiile,  contraindicațiile precizate și indicele al dozei zilnice sigure, este minim.

Pentru a vă asigura un aport sigur de Andarine S4 și pentru a reduce șansele de apariție a unor reacții adverse, urmați dozele indicate.

Un efect secundar de la administrarea lui Andarine S-4 este reducerea vederii nocturne - foarte rar, dar totuși trebuie să remarcăm că a apărut la un procent minim de utilizatori de Andarine S4. Cu toate acestea, acest lucru este observat ca o reacție secundară numai în cazuri de administrare de doze mari pentru o perioadă lungă de timp. Problema dispare imediat după încetarea administrării.


Particularitățile administrării lui Andarine S-4

Andarine S4 este unul dintre suplimentele SARM cu un timp scurt de semi-viața plasmatică de aproximativ 5-6 ore. Acest lucru înseamnă că trebuie administrat de mai multe ori pe zi pentru a-i asigura acțiunea pe tot parcursul zilei.

În aspect săptămânal, Andarine S-4 ar trebui luat 5 zile consecutive și urmate de 2 zile consecutive de pauză după administrarea suplimentului. Acest lucru se face cu scopul de a reduce la minim riscul de efecte secundare.

Exemplu de administrare săptămânală: Luați Andarine S4 de luni până vineri inclusiv. Sâmbătă și duminică nu administrați Andarine S-4 și acest ciclu se repetă în fiecare săptămână.


Siguranță

Andarine S4 Efecte secundare

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați Andarine S4, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Andarine S4 mai mult de 8 săptămâni (aproximativ 2 luni)
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Andarine S-4 sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Andarine S4, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Andarine S-4 este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună

Cum pot să cumpăr Andarine S4?

Acum puteți cumpăra Andarine S4 de la Ultimate SARM. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează proveniența, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.


Concluzie

Andarine S4 este un înlocuitor sigur al terapiei cu steroizi. Crește efectiv acumularea masei musculare prin stimularea creșterii musculare. Arde puternic excesul de grăsime și astfel contribuie în continuare la sculptarea corpului dorit.

Este potrivit pentru pasionații de fitness care doresc să acumuleze în siguranță, eficient și permanent masa musculară pură și să scape de grăsimea subcutanată statornică.

Mai multe despre Andarine S4 citiți aici

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.