Andarine S4 dozare și administrare

Andarine S4 dozare și administrare

Cum se folosește Andarine S4? – dozare și administrare 

Doza maximă recomandată de Andarine S-4 este de 33 mg pe zi sau de 3 capsule. 

Andarine S 4 trebuie administrat cum urmează: 

  • 1-3 capsule pe zi cu un interval de timp intre administrările de aproximativ 6 ore
  • Andarine S4 poate fi luat 5 zile consecutive pe săptămână
  • După aceste 5 zile trebuie să faceți o pauza de 2 zile
  • Acest ciclu ar trebui repetat în fiecare săptămână

Pentru începători este recomandat în primele câteva zile de la începutul administrării să ia 11 mg pe zi (o capsulă) pentru o anumită perioada de timp, până când organismul se adaptează la noul produs. După aceea puteți să creșteți doza treptat până ajungeți la doza maximă sigură indicată (pentru Andarine S-4 – 33 mg pe zi sau 3 capsule zilnic).

Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care le doriți obține.

Alți factori afectează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și multe altele. Pentru determinarea dozei zilnice de Andarine S4 contează istoricul Dvs. ca atlet, adică de cât timp vă antrenați activ, ce fel de antrenamente faceți, cât de grele sunt aceste antrenamente etc.

Noi de la Ultimate SARMs vă recomandam dacă sunteți un începător în lumea sportului și nu v-ați antrenat activ înainte sau credeți că pregătirea dvs. nu este cu o intensitate suficient de ridicată, atunci trebuie să începeți cu o doză inițială mai mică de Andarine S 4. După ce organismul se adaptează la noul preparat, începeți treptat să creșteți administrarea de Andarine S-4 mărind în același timp greutatea antrenamentelor dvs. Nu depășiți doza maximă sigură indicată (pentru Andarine S4 este de 33 mg. pe zi sau 3 capsule zilnic).


Timpul de semi-viața plasmatică al lui Andarine S4

Andarine S4 dozare și administrare

Timpul de semi-viața plasmatică este un termen folosit pentru a descrie timpul pentru care o anumită substanță este reținută în organism, apoi este scoasă cel mai adesea cu urina. Viața plasmatică este un factor major în determinarea frecvenței de administrare a unei substanțe date.

Timpul de semi-viața plasmatică al lui Andarine S 4 este în jur de 5-6 ore. Din acest motiv trebuie să împărțiți doza zilnică în câteva administrări pentru a asigura acțiunea suplimentului pe tot parcursul zilei. 

Nu luați doza zilnică deodată în zilele de antrenament.


Ciclul cu Andarine S-4

Andarine S4 este un supliment SARM care este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ciclul cu Andarine S 4 nu trebuie să depășească perioada de 8 săptămâni (aproximativ 2 luni).


Particularitățile administrării lui Andarine S4

Andarine S-4 este unul dintre suplimentele SARM cu un timp scurt de semi-viața plasmatică de aproximativ 5-6 ore. Acest lucru înseamnă că trebuie administrat de mai multe ori pe zi pentru a-i asigura acțiunea pe tot parcursul zilei.

În aspect săptămânal, Andarine S4 ar trebui luat 5 zile consecutive și urmate de 2 zile consecutive de pauză după administrarea suplimentului. Acest lucru se face cu scopul de a reduce la minim riscul de efecte secundare.

Exemplu de administrare săptămânală: Luați Andarine S 4 de luni până vineri inclusiv. Sâmbătă și duminică nu administrați Andarine S4 și acest ciclu se repetă în fiecare săptămână.

 

Siguranță

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați Andarine S4, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Andarine S-4 mai mult de 8 săptămâni (aproximativ 2 luni)
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Andarine S4 sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Andarine S 4, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Andarine S4 este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună

Fapte curioase despre Andarine S-4

Andarine S4 este un supliment SARM utilizat pe scară largă în rândul culturiștilor. Caracteristic pentru acest supliment este că este un modulator selectiv de androgen. Acțiunea sa este selectivă, acționează doar asupra acei receptori care se află în mușchi și oase.

Andarine S 4 este popular prin faptul că este o alternativă sigură la steroizii anabolizanți, deoarece are eficacitatea steroizilor, dar are un profil ridicat de siguranță și din acest motiv nu duce la apariția reacțiilor adverse, cum ar fi ginecomastie, contracția testiculară etc. (tipice pentru steroizi). Acest supliment este potrivit pentru administrare de către reprezentanții ambelor sexe.

Andarine S4 duce la o îmbunătățire a rezultatelor obținute cu antrenament. Și știm cu toții că, cu cât antrenamentul este mai intens și de calitate, cu atât și rezultatele sunt mai bune. Efectul puternic al lui Andarine S-4 se datorează acțiunii sale duale. El contribuie concomitent la reducerea indicelui de grăsime subcutanată și în paralel facilitează acumularea de masă musculară prin stimularea creșterii musculare.

Cum pot să cumpăr Andarine S4?

Acum puteți cumpăra Andarine S 4 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează proveniența, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.


Concluzie

Andarine S4 este un supliment SARM utilizat pe scară largă și un produs preferat de culturiști, deoarece este o alternativă sigură la steroizi. Andarine S-4 se compară cu preparatele anabolice din cauza că efectele lor seamănă, dar nu duce la efecte secundare grave.

Rezultatele, obținute prin administrarea acestui SARM vin repede, masa musculară acumulată se păstrează mult timp.

Puteți citi informații detaliate despre Andarine S4 aici.

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.