Zece sfaturi importante pentru arderea grăsimilor

Zece sfaturi importante pentru arderea grăsimilor

Grăsimile sunt o parte importantă a organismului nostru. Unele dintre ele sunt utile și necesare pentru corpul uman, deoarece acestea ne furnizează energia necesară. Grăsimile sunt consumate prin alimente, după care acestea sunt descompuse în acizi grași și distribuite prin sânge în alte celule din organism. Există însă unele grăsimi inutile de care nu avem nevoie, cunoscute sub numele de acizi grași, care se depozitează în organismul nostru sub formă de trigliceride.

Starea fizică excelentă este extrem de importantă pentru sănătatea noastră, pentru aspectul nostru, cât și pentru rezistența și vitalitatea noastră. Prin urmare, este important să monitorizăm creșterile inutile de grăsime și să le ardem. În acest articol vom discuta în detaliu cele zece sfaturi cele mai importante pe care le-am selectat pentru dumneavoastră. Dacă aplicați și respectați maxim sfaturile de mai jos pentru arderea grăsimilor, veți îmbunătăți rezultatele antrenamentelor dumneavoastră semnificativ și veți îmbunătăți aspectul dumneavoastră.

Pentru a pierde în greutate în ceea ce privește țesutul adipos subcutanat și nu doar prin retenția de apă și mușchii pe care i-ați păstrat în corp, trebuie să respectați câteva reguli de bază. Pe lângă alimentație și antrenament, este important să știți că arderea grăsimilor este un proces lung care necesită disciplină și consecvență. Factorii care duc la acumularea de grăsimi în organism sunt cel mai frecvent lipsa de activitate fizică, alimentația dăunătoare și stilul de viață sedentar. Din păcate, tot mai mulți oameni au aceste obiceiuri negative în ziua de astăzi.

Construiește-ți un plan pe care să-l urmezi

Pentru a obține rezultatele dorite în ceea ce privește topirea grăsimilor, este important să ai o idee clară și informații despre ceea ce trebuie să faci. Cunoștințele tale te vor ajuta să obții rezultatul perfect, și anume să scapi de grăsimile în exces de sub piele. Dacă vei respecta toate indicațiile pe care le-ai stabilit și dacă vei decide să ne încredințezi sfaturile noastre, rezultatele nu vor întârzia să apară. Scopul este clar: eliminarea grăsimilor în exces, fără a pierde masa musculară.

A nu înfometați

Înfometarea nu este soluția pentru a slăbi.

Majoritatea oamenilor asociază pierderea în greutate și arderea grăsimilor cu înfometarea și schimbări radicale în regimul alimentar. Adevărul este că aceasta nu va ajuta, ba din contră, poate afecta negativ sănătatea dumneavoastră. Pierderea de grăsimi trebuie să se facă treptat și în mod sănătos.

Caloriile nu sunt singurul factor care determină arderea grăsimilor. Trebuie să hrăniți corpul cu alimente de calitate și combinații de alimente. Dacă restricționăm caloriile și înfometăm organismul, aceasta nu va ajuta la scăderea kilogramelor în plus și nu ne va face mai sănătoși. Înfometarea bruscă dă semnal corpului să intre în "modul de economisire a energiei", începând să stocheze grăsimi ca rezervă și să consume energie din masa musculară.

Înfometarea și pierderea excesivă în greutate încetinesc metabolismul, iar atunci când decideți că sunteți în forma pe care o doriți și începeți să vă hrăniți normal fără restricții, veți recâștiga greutatea veche, ba chiar mai multă. Acesta este efectul yo-yo. Majoritatea oamenilor fac o greșeală importantă în dieta lor - scad semnificativ aportul alimentar și trec la mâncăruri cu conținut scăzut de calorii. Dacă restricționăm alimentele prea mult, organismul semnalează că există o lipsă de calorii și metabolismul încetinește. Corpul începe să ardă mai puține calorii încercând să-și mențină energia disponibilă pentru procesele zilnice de viață. Astfel, la un moment dat, ajungeți la un punct mort și kilogramele se opresc la un anumit nivel, indiferent de înfometare.

Excluderea oricărui element nutritiv necesar organismului îl privează de substanțele nutritive valoroase. De aceea, hrana trebuie să fie variată și hrănitoare, dar în cantități moderate. Nu trebuie să ne privăm de vitaminele, mineralele, proteinele și carbohidrații de care avem nevoie, deoarece deficitul acestora poate duce la probleme de sănătate.

De aceea, primul nostru sfat este să nu înfometați organismul. Corpul face tot ce este necesar pentru a vă proteja de foamea la care îl supuneți și menține greutatea stabilă. Din acest motiv, este aproape imposibil să slăbiți pe termen lung și să ardeți grăsimile prin înfometare.

Mâncați corect și mâncați mai multe proteine

Limita subțire dintre hrana pentru energie și refacerea mușchilor și hrana pentru pierderea de grăsimi corporale are o importanță crucială. Pentru a pierde grăsimi, trebuie să mențineți un deficit caloric, adică să consumați mai multă energie decât consumați.

Ajutați-vă corpul să lupte împotriva kilogramelor în plus, alegând alimente care ajută la topirea grăsimilor. Unele dintre ele au calitatea de a restricționa conversia zaharurilor în grăsimi și de a accelera procesul de ardere. Arderea grăsimilor este accelerată în principal de alimentele bogate în proteine.

Proteina nu numai că ajută la construirea mușchilor, dar, în timpul restricției calorice, ajută la menținerea mușchilor pe care i-ați construit deja. Proteina este foarte satioasa - alimente bogate în proteine, cum ar fi carnea sau ouăle, vă vor face să vă simțiți sătui mai mult timp decât dacă ați consuma același număr de calorii din alimente bogate în carbohidrați.

Un alt rol important este construirea celulelor musculare, precum și termogeneza, producția de căldură, ceea ce crește arderea grăsimilor. Pentru a topi grăsimile din corp, este recomandat să consumați 1-2 grame de proteină pe kilogram de greutate corporală, iar acest lucru trebuie adaptat la nivelul de activitate fizică al fiecăruia.

Alimentele cu conținut ridicat de proteine sunt foarte variate, indiferent dacă sunt surse vegetale sau animale. Prin urmare, puteți include ușor o mare parte dintre acestea în meniul dvs. de zi cu zi.

Alimente care conțin proteine:

  • pește
  • Produse lactate / Combinația de caserină și proteine ​​din zer, iaurtul este un aliment minunat bogat în proteine /
  • avocado
  • somn / una dintre cele mai bune surse de proteine ​​- o porție de 150 g de somn ne oferă aproape 40 de grame /
  • migdale
  • carne de porc / Carnea de porc este, de asemenea, printre alimentele care indirect susțin pierderea în greutate. Dacă alegeți alimentele astfel încât să consumați mai multe grăsimi și proteine, precum și mai puține carbohidrați, puteți sprijini activ arderea grăsimilor /
  • tărâțe de ovăz
  • seminte de dovleac / cerealele și semințele oferă grăsimi sănătoase, care sunt super-satioase. Dar ele conțin, de asemenea, proteine, care vă mențin sătui /
  • ouă - / ouăle sunt printre cele mai nutritive alimente din lume și sunt
  • ouăle - ouăle sunt printre cele mai hrănitoare alimente din lume și sunt una dintre cele mai bune surse naturale de proteine. În plus, conțin minerale, vitamine și grăsimi sănătoase pentru sănătate. Ouăle ne furnizează vitaminele A, E, B5, B12, precum și fier, iod și fosfor.
  • quinoa / dacă căutați o garnitură pentru a diversifica legumele, quinoa este o alegere excelentă - conține 8 grame de proteine într-o ceașcă /
  • broccoli
  • lentile / acestea conțin mai mult de 25% proteine, ceea ce le face o alternativă excelentă la carne /

acizi grași simpli și polinesaturați, de exemplu.

  • pește gras, cum ar fi somonul
  • ulei de măsline
  • ulei de semințe de in
  • nuci

Toți știm cât de important este un regim alimentar sănătos pentru pierderea în greutate. Trebuie să consumăm alimente din cele trei tipuri de macronutrienți - proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase - într-un raport adecvat pentru fiecare organism.

Antrenamentul corect

Programul de antrenament în timpul eliminării și topirii grăsimii trebuie să includă antrenamente cardio, precum și antrenamente de forță. Pentru a ne asigura că vom pierde kilogramele de grăsime, trebuie să acordăm mai mult timp antrenamentelor cu greutăți. Exercițiile din sala de sport care intensifică activitatea cardiacă și fac corpul să transpire, de fapt ajută la eliminarea kilogramelor în plus - precum și a excesului de grăsime subcutanată. Mișcările active ard calorii în general foarte eficient și ajută la reducerea grăsimii corporale, dacă respectăm și un regim alimentar adecvat în același timp.

Cele mai eficiente antrenamente pentru combaterea pierderii în greutate sunt de două tipuri:

  • Antrenamentele cardio - rezultatul antrenamentelor cardio este să crească cheltuielile energetice, în timp ce suntem în deficit caloric. Antrenamentele cu intervale de intensitate ridicată sunt exact acestea, includ exerciții intense cu o durată de 10-40 de minute, iar perioada de recuperare dintre ele este foarte scurtă, de o sau două minute. Studiile arată că antrenamentele cardio arde între 25-30% mai multe calorii decât alt tip de antrenament. Două antrenamente intense cu o durată mai scurtă ard mai multe calorii în timpul antrenamentului decât unul lung cu o intensitate scăzută.
  • Antrenamentele de forță - ridicarea greutăților cu anumite mișcări, care solicită diferite tipuri de mușchi, contribuie la arderea grăsimilor subcutanate și la construirea unei noi mase musculare. Antrenamentul de forță accelerează metabolismul nostru și stimulează producția unor hormoni importanți, cum ar fi testosteronul și hormonul de creștere. Acestea, la rândul lor, transformă corpul nostru într-o "mașină de topit grăsime subcutanată". Programul nostru de antrenament bine pregătit este un succes excelent pentru obiectivul nostru.

Mișcările aerobice care accelerează activitatea cardiacă și vă fac să transpirați ajută să pierdeți în greutate în general - inclusiv din grăsimea viscerală / situată în principal în jurul regiunii abdominale /. Antrenamentele arde în general calorii consumate în timpul zilei și vă ajută să reduceți grăsimea corporală, în special dacă mențineți o dietă bună în acest timp.

Cu cât aveți mai multă masă musculară, cu atât metabolismul vostru este mai rapid și ardeți mai multe grăsimi! Prin urmare, fără un antrenament adecvat, regimul nostru este eficient doar pe jumătate, cât ar putea fi pentru topirea grăsimilor și în defavoarea construirii de noi mușchi.

Consumați mai multe lichide

Apa este un element de bază indiferent de obiectivul dumneavoastră de fitness. Consumul a cel puțin 500 ml de apă înainte de masă poate reduce semnificativ consumul de alimente în timpul zilei, ceea ce face mai ușor atingerea deficitului caloric zilnic.

Din cauza pierderii de apă, puteți pierde între 3-5 kg într-un timp scurt de aproximativ 5-6 zile, dar de fapt nu veți arde nicio cantitate de grăsime.

Cercetătorii demonstrează că mare parte din senzația de foame este, de fapt, semnalul organismului că este deshidratat și are nevoie de lichide.

Consumul de lichide ar trebui să fie sub formă de apă, ceai sau sucuri proaspăt stoarse. Ceaiul verde ne este de ajutor, deoarece acesta crește metabolismul nostru. Conține cafeină și este bogat în antioxidanți, iar această combinație facilitează arderea grăsimilor cu 12%.

În niciun caz nu consumați sucuri dacă nu sunt proaspăt stoarse și doriți să începeți să topiți grăsimi. Legumele conțin multe substanțe nutritive atunci când nu sunt supuse prelucrării termice. De aceea, vă recomandăm să beți un suc proaspăt de legume sau fructe înainte de masă, care să vă satisfacă pofta de mâncare și să reducă consumul de calorii. Creșterea consumului de lichide ajută organismul nostru să elimine excesul de sodiu din corp, precum și eliminarea toxinelor în exces.

При luarea suplimentelor nutritive și a aminoacizilor SARMs

Există anumite substanțe nutritive care sunt create pentru a ajuta la topirea grăsimii cu succes. Acestea includ în principal aminoacizi, glicină, glutamină, precum și zinc și seleniu. Toate acestea sunt compuși naturali de care organismul nostru are nevoie pentru a funcționa corect. Aminoacizii, vitaminele și mineralele joacă un rol important în lupta împotriva kilogramelor în plus. Consumul unei anumite forme de aminoacizi ne permite să stimulăm organismul să producă hormoni suficienți pentru a arde grăsimile într-un mod natural.

Pentru a obține un efect și mai puternic, trebuie să vă creați un plan precis pe care să-l urmați strict. În plus față de alimentație și antrenamente, pentru un efect mai puternic ar trebui să vă întăriți organismul cu o combinație de produse alimentare SARMs, create special pentru arderea grăsimilor. Acestea vor ajuta la regimul alimentar și la topirea kilogramelor în plus, precum și la menținerea rezultatelor obținute. În cazul în care sunteți interesat de consumul de suplimente nutritive, există unele pe care le putem recomanda pentru a vă întări efectul de topire a grăsimii.

Un procent mare de sportivi profesioniști, pe lângă antrenamente, iau și suplimente nutritive. Suplimentele alimentare pentru arderea grăsimilor sunt cele mai frecvent utilizate. Principalele moduri în care aceste suplimente pentru arderea grăsimilor funcționează sunt prin creșterea metabolismului, reducerea apetitului și prevenirea acumulării de noi grăsimi. Studiile arată că se ard cu 30% mai multe calorii la consumul de suplimente alimentare. Indiferent de ce supliment SARMs consumați, întotdeauna respectați instrucțiunile de utilizare.

Nu uitați că topirea grăsimilor este un proces complex, iar dacă doriți rezultate relativ rapide, trebuie să fiți stricți în privința regimului alimentar, a activității fizice și să-l combinați cu suplimentele nutritive SARMs necesare pentru a avea un efect de durată asupra formei dvs. exterioare.

Vă oferim cel mai bun produs pentru topirea grăsimilor - GW501516.

Cardarine GW 501516 este unul dintre cele mai calitative ardătoare de grăsime de pe piață, aparținând grupului SARMs. Cardarine este mai mult decât un mijloc de ardere a grăsimilor: GW501516 afectează și motivația și concentrarea în timpul antrenamentului. Un alt avantaj al său este că începe să acționeze imediat și efectul său se simte imediat după.

Deficitul caloric

Pentru a topi grăsimea în exces, este important să urmați un deficit caloric. Reducerea aportului de energie prin alimente va determina organismul să utilizeze rezervele de grăsime stocate în corpul nostru. Scăderea caloriilor cu 20% - 30% este unul dintre sfaturile pe care vi le oferim. Trebuie să urmăriți aportul de calorii pentru a ști când ați atins deficitul caloric zilnic. În același timp, trebuie să existe o limită, deoarece un deficit prea mare duce la pierderea masei musculare.

Dacă consumați mai multe calorii decât cele pe care le utilizați, toate caloriile în exces vor fi stocate în corpul nostru, în general sub formă de grăsimi corporale. În schimb, atunci când aportul de calorii este mai mic, organismul este forțat să găsească o altă sursă de energie pentru a acoperi deficitul.

Redu stresul.

Reducerea stresului este unul dintre factorii cheie pentru a lupta împotriva kilogramelor în plus. Când suntem supuși la stres, nivelurile de cortizol cresc și activează receptorii care stochează grăsimi. Situațiile stresante distrug sensibilitatea la insulină, ceea ce afectează depozitarea grăsimii. Semne că organismul nostru este stresat includ oboseala constantă, lipsa de motivație, mai mult somn sau, în unele cazuri, tocmai opusul, când oboseala împiedică corpul nostru să doarmă. Toate acestea duc la creșterea nivelurilor de grăsime corporală. În încercarea de a ne antrena mai mult în sala de sport pentru a arde grăsimea mai repede, adesea supraantrenăm corpul, ceea ce reprezintă încă un factor stresant.

Mâncați grăsimi sănătoase.

Fără grăsimi, corpul nostru nu poate funcționa normal, iar un regim fără grăsimi va fi un eșec. Grăsimile sănătoase sunt descompuse mai lent și, prin urmare, reduc senzația de foame din stomac. Nu toate grăsimile sunt însă dăunătoare. Grăsimile sănătoase sunt descompuse mai lent și, prin urmare, reduc senzația de foame din stomac. Consumul de alimente care conțin grăsimi sănătoase va contribui atât la recuperarea după antrenament și construirea mușchilor, cât și la pierderea grăsimii corporale.

Grăsimile bune au o mulțime de beneficii pentru sănătate. Acestea sunt acizi grași polinesaturați, care se găsesc în următoarele alimente:

  • pește gras, cum ar fi somonul
  • ulei de măsline
  • ulei de semințe de in
  • nuci
  • avocado
  • ulei de arahide

Carnea de porc este, de asemenea, printre alimentele care ajută la pierderea grăsimii. Dacă vă alegeți alimentele într-un astfel de mod încât să consumați mai multe grăsimi și proteine și mai puțini carbohidrați, veți contribui la arderea mai rapidă a grăsimilor.

Se face o greșeală mare în ceea ce privește consumul de grăsimi, deoarece majoritatea oamenilor consideră că grăsimile sunt dăunătoare. Consumul de grăsimi naturale corecte ne poate ajuta doar în lupta împotriva eliminării grăsimilor subcutanate. Consumul de grăsimi sănătoase pentru arderea lor pare complet ilogic, dar dacă mențineți consumul de grăsimi la aproximativ 30% din totalul caloriilor zilnice, alegând alimentele potrivite.

Luați în considerare faptul că grăsimile sănătoase încă au un conținut ridicat de calorii, așa că cantitatea consumată trebuie să fie moderată. În loc să consumați mai multe grăsimi în general, încercați să înlocuiți grăsimile nesănătoase din regimul zilnic cu cele mai sănătoase.

Opriți consumul de alcool

Consumul de alcool în cantități minime poate fi benefic pentru organism, dar consumul frecvent cu siguranță vă va împiedica să ardeți grăsime. Alcoolul conține 7 grame de proteine și carbohidrați și nu are valoare nutritivă utilă. Alcoolul are funcția de a opri oxidarea grăsimilor în mod similar cu carbohidrații. Prin urmare, corpul folosește grăsimile pentru energie, deoarece mai întâi trebuie să ardeți alcoolul. În toate băuturile alcoolice se adaugă zahăr, îndulcitor sau colorant, care vor afecta negativ dieta dvs. de ardere a grăsimilor.

Un somn suficient

Somnul de calitate este unul dintre factorii importanți în arderea grăsimilor. Somnul contribuie la reducerea apetitului și a senzației de foame. Lipsa somnului duce la dezechilibru hormonal care afectează mulți hormoni implicați în efectul de ardere a grăsimilor. Când nivelurile celor două hormoni, ghrelin și leptina sunt afectate, apetitul nostru este perturbat, iar metabolismul începe să încetinească.

Factorii legați de somn sunt baza pentru ca organismul nostru să funcționeze în direcția opusă obiectivului nostru. Ca rezultat, consumăm mult mai multe calorii decât avem nevoie și așa cum am menționat, pentru a topi grăsimile, trebuie să fim într-un deficit caloric.

Baza greutății noastre acumulate este sub formă de grăsimi și este greu să le scăpăm.

Ați înțeles că lipsa somnului poate să te determine să mănânci mai mult decât este necesar, lipsa somnului încetinește metabolismul grăsimilor și începi să le arzi mai încet.

Calitatea somnului este esențială pentru pierderea grăsimilor și pentru sănătatea noastră generală. Este la fel de important ca un regim alimentar sănătos, antrenamentul adecvat și celelalte câțiva factori importanți pe care le-am menționat.

Renunțați la consumul de alimente rafinate

Consumul de alimente naturale, procesate termic prin coacere sau fierbere, reprezintă cea mai bună alegere pentru sănătatea noastră și pentru pierderea în greutate. Nu vă lăsați ispititi de alimentele procesate rafinate, cu cât o hrană trece prin mai multe procese de prelucrare, cu atât pierde din valoarea sa nutrițională. În consecință, această hrană ne hrănește, dar nu ne satură pentru mult timp, este dăunătoare organismului și începem treptat să acumulăm grăsimi subcutanate. Eliminați alimentele dăunătoare din meniul dumneavoastră, alimentele care conțin zahar rafinat și grăsimi saturate sunt cel mai mare dușman pentru corpul nostru să arate bine. Astfel de alimente includ toate produsele dulci, fast-food și băuturi carbogazoase. În locul lor, puteți înlocui cu fructe care conțin zahar natural și alimente pregătite acasă.

Carbohidrații rafinați, cu conținut scăzut de fibre și substanțe nutritive, pot doar să vă crească pofta de mâncare și să provoace fluctuații ale nivelului de zahăr din sânge.

Concluzie

Sperăm că acest articol a fost util pentru dvs., în care am selectat cele mai importante factori pentru arderea grăsimilor. Dacă aveți orice întrebări, ne puteți contacta în rețelele noastre sociale oricând. Trebuie să știți că nu există o metodă universală de alimentație care să ofere aceleași rezultate pentru fiecare persoană în parte. Genetica noastră este diferită și este un factor important în procesul de ardere a grăsimilor. Chiar și dacă nu puteți respecta dieta la 100%, încercați să vă dezvoltați obiceiuri alimentare sănătoase pentru viitor. Astfel, veți obține rezultate mai încete, dar de durată. Aveți nevoie de puțină voință, perseverență, consecvență și totul se va așeza la locul lui.

Avem în vedere că fiecare mușchi va fi în formă excelentă, va fi dezvoltat în mod echilibrat și va contura silueta dvs. în cel mai bun mod posibil.

Noi de la ultimatesarms vom fi încântați dacă v-am informat corect și puteți achiziționa produsul potrivit pentru arderea grăsimilor din magazinul nostru www.ultimatesarms.ro .

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.