Testolone RAD140 dozare și administrare

Testolone RAD140 dozare și administrare

Cum se ia Testolone RAD140? – dozare și administrare 


Administrare de Testolone RAD140 

Doza zilnică recomandată de Testolone RAD-140 variază între 10 și 20 de mg. pe zi. 

Pentru începători este recomandat să înceapă cu doze mai mici pentru a anumită perioada, până când organismul se adaptează la noul produs. După aceea puteți să creșteți doza treptat până ajungeți la doza maximă sigură indicată (pentru Testolone RAD 140 este de 20 mg pe zi).

Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care le doriți obține.

Alți factori afectează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și multe altele. Pentru determinarea dozei zilnice de Testolone RAD140 contează istoricul Dvs. ca atlet, adică de cât timp vă antrenați activ, ce fel de antrenamente faceți, cât de grele sunt aceste antrenamente etc.

Noi de la Ultimate SARMs vă recomandam dacă sunteți un începător în lumea sportului și nu v-ați antrenat activ înainte sau credeți că pregătirea dvs. nu este cu o intensitate suficient de ridicată, atunci trebuie să începeți cu o doză inițială mai mică de Testolone RAD-140. După ce organismul se adaptează la noul preparat, începeți treptat să creșteți administrarea de Testolone RAD 140 mărind în același timp greutatea antrenamentelor dvs. Nu depășiți doza maximă sigură indicată (pentru Testolone RAD-140 este de 20 mg pe zi).

 


Timpul de semi-viața plasmatică al lui Testolone RAD140

Testolone RAD140 dozare și administrare

Timpul de semi-viața plasmatică este un termen folosit pentru a descrie timpul pentru care o anumită substanță este reținută în organism, apoi este scoasă cel mai adesea cu urina. Viața plasmatică este un factor major în determinarea frecvenței de administrare a unei substanțe date.

Timpul de semi-viața plasmatică al lui Testolone RAD 140 este foarte lung, în jur de 36 de ore și din acest motiv suplimentul trebuie luat doar o dată pe zi. Nu împărțiți doza la câteva administrări. 


Ciclul cu Testolone RAD-140

Testolone RAD 140 se caracterizează printr-o acțiune puternică și din acest motiv este recomandat ciclul cu acest supliment să nu depășească 6 săptămâni (aproximativ o lună și jumătate).


Particularitățile administrării lui Testolone RAD140

O particularitate a luării lui Testolone RAD 140 este că se recomandă să-l luați o singură dată pe zi, deoarece are un timp de semi-viața plasmatică lungă care asigură acțiune pentru 36 de ore. 


Siguranță

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați Testolone RAD-140, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Testolone RAD140 mai mult de 6 săptămâni (aproximativ o lună jumătate) 
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Testolone RAD 140 sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Testolone RAD-140, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Testolone RAD140 este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună 
  • Acest produs SARM este recomandat pentru administrate de către sportivi avansați sau de cei care fac antrenamente grele intense.

 

Fapte curioase despre Testolone RAD-140

Testolone RAD140 este un supliment SARM care acționează selectiv asupra receptorilor de androgen, localizați în mușchi și oase. Efectele sale sunt foarte asemănătoare cu cele ale hormonul testosteron, dar în comparație cu acesta este inofensiv și nu duce la efecte secundare grave, tipice pentru steroizi.

Testolone RAD 140 a fost dezvoltat cu ideea de a crea o alternativă a steroizilor fără efecte secundare asupra sănătății umane.

Unicitatea acestui SARM este exprimată în acțiunea sa competitivă cu anabolizante. Crește doar nivelul de testosteron fără să afecteze sinteza celorlalți hormoni din organism.

Testolone RAD-140 este unul dintre produsele preferate ale culturiștilor care doresc să acumuleze masa musculară și densitate osoasă. 


Cum pot să cumpăr Testolone RAD140?

Acum puteți cumpăra Testolone RAD 140 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează proveniența, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.


Concluzie

Testolone RAD140 este un produs SARM unic care crește masa musculară și densitatea osoasă. Puterea efectelor acestui produs sunt competitive cu cele ale steroizilor, dar cu diferența că nu duce la apariția efectelor secundare grave.

Principala sa acțiune este de a imita efectele hormonului testosteron. Rezultatele obținute prin administrarea lui Testolone RAD-140 sunt menținute pentru o perioadă mai lungă de timp.

Puteți citi totul despre Testolone RAD140 aici.

 

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.