Testolone RAD140 Acțiune

Testolone RAD140 Acțiune

Cum funcționează Testolone RAD140?

Testolone RAD140 are un mecanism unic de acțiune, deoarece acționează selectiv în organism - numai asupra receptorilor de androgen din mușchi și oase. Acest fapt explică de ce nu provoacă efecte secundare precum steroizii. Datorită acțiunii sale selective duce la efecte anabolice, dar fără să manifeste proprietăți androgene.

Acest lucru duce de fapt la o creștere a capacității organismului de a sintetizează proteine ​​care ajută la refacerea mușchilor și promovează arderea constantă a grăsimilor.

În plus, sinteza accelerată a proteinelor contribuie la refacerea organismului mult mai rapid după un antrenament și protejează simultan împotrivă traumelor musculare și osoase.

Rezultatul final al acțiunii lui Testolone RAD 140 este exprimat într-o creștere a capacității corporale de a face față unui antrenament mai intens și mai dinamic, care la rândul său duce la rezultate fizice mai bune.

Creșterea arderii grăsimilor, pe de altă parte, oferă organismului cantități mari de energie și duce la o definire mai pronunțată a structurii musculare.

În timp ce steroizii anabolizanți duc la suprimarea sintezei naturale de testosteron și afectează echilibrul hormonal general, Testolone RAD-140 acționează selectiv asupra mușchilor și oaselor fără să afecteze organele secundare.

S-a stabilit că Testolone RAD140 nu are efecte toxice asupra rinichilor și ficatului, nu afectează fertilitatea și nu provoacă carcinogeneză (formarea de celule canceroase).

Unii oameni de știință cred chiar că, din cauza mecanismului de acțiune lui Testolone RAD 140, acesta poate să fie utilizat în practica medicală pentru a trata o serie de boli, inclusiv și unele tipuri de cancer.


Fapte curioase despre Testolone RAD140

Testolone RAD140 Acțiune

Testolone RAD140 este un modulator selectiv al receptorilor de androgen. El acționează în organismului ca testosteronul, dar fără a provoca efecte secundare severe.

Inițial Testolone a fost dezvoltat de compania farmaceutică Radius Health cu ideea de a crea o moleculă care imită acțiunea hormonilor androgeni, dar să elimine efectele lor dăunătoare.

Unicitatea lui Testolone RAD-140 este exprimată doar prin creșterea nivelurilor de testosteron fără să afecteze alți hormoni.

Testolone RAD140 crește densitatea osoasă și masa musculară acționând singur doar asupra receptorilor de androgen.

 

Cum pot să cumpăr Testolone RAD140?

Acum puteți să cumpărați Testolone RAD140 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează originea, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.


Concluzie

Testolone RAD-140 este alternativa sigură la testosteron cu diferența că duce doar la beneficii fără să provoace efecte nedorite.

Efectele acestui SARM se văd repede și se mențin pentru o perioadă lungă de timp după finalizarea administrării.


Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.