Terapie PCT post-ciclu all-in-one cu SARM și steroizi

Terapie PCT post-ciclu all-in-one cu SARM și steroizi

Este necesară terapia post-ciclu cu SARMs ?

O întrebare comună în rândul susținătorilor de suplimente de fitness este "Dacă SARM-urile nu sunt steroizi, de ce ar trebui să fac și să fac terapie post-ciclu deloc?"

În acest articol, vom examina în detaliu răspunsul la această întrebare și opțiunile reale pentru suplimentarea SARM post-ciclu. 


Ce este terapia post-ciclu?

Pe scurt, terapia post-ciclu este o metodă eficientă de restabilire a producției naturale de hormoni a organismului și de obținere a echilibrului hormonal. În lumea fitness-ului, terapia post-ciclu este cunoscută și sub numele de etapa de recuperare și curățare a organismului sau, cu alte cuvinte, o perioadă în care organismul revine la ritmul său normal.

În mod natural, organismul are nevoie de o medie de 4 luni sau mai mult pentru a se recupera singur. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor nu doresc să aștepte atât de mult timp, așa că terapia post-ciclu se face cu anumite preparate care accelerează procesele de recuperare și reduc riscul de efecte secundare. 


De ce este necesară terapia post-ciclu?

În orice caz, după utilizarea steroizilor androgeni-anabolici, este imperios necesar să se efectueze o terapie post-ciclu, deoarece produsele steroizi reduc nivelul de testosteron natural din organism. 

Atunci când se utilizează anabolizante, se observă nu numai niveluri scăzute de testosteron, ci și suprimarea endogenă (naturală) a producției de testosteron de către organism. Aceasta este o consecință gravă pe care produsele Sarms nu o provoacă și de aceea sunt clasificate ca o alternativă sigură la anabolizante. 

Prin urmare, întrebarea logică "Ar trebui să facem terapia post-ciclu după utilizarea SARM-urilor?" Răspunsul este - terapia post-ciclu nu este obligatorie, dar în unele cazuri este recomandabilă. 

Atunci când suplimentele SARM sunt luate în doze terapeutice (doze sigure), în cele mai multe cazuri nu este necesară o terapie post-ciclu. Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de steroizi, SARM-urile au o acțiune selectivă. Aceste suplimente ocupă doar receptorii androgeni localizați în mușchi și oase și, prin urmare, nu duc la efecte secundare severe caracteristice anabolizantelor. 

Atunci când se iau suplimente SARM în doze mici (1 până la 3 mg în medie) pentru o perioadă de 6 până la 12 luni, terapia post-ciclu este opțională.

Dar, pentru a obține creșterea musculară dorită și pentru a obține masa musculară în timp negativ, se recurge la aportul de doze mai mari. Prin urmare, acest lucru duce la mai multe opțiuni posibile pentru terapia post-ciclului, care pot fi văzute puțin mai jos în articol.

Administrarea suplimentelor SARM nu suprimă sinteza naturală a testosteronului, însă, în organism se întâmplă altceva.

În timpul utilizării SARM (cu excepția MK677 și Cardarine), aceste suplimente se leagă de receptorii androgeni și, astfel, împiedică testosteronul să se lege de receptorii androgeni. Ca urmare, în timpul consumului de SARM, nevoia organismului de testosteron este redusă, deoarece receptorii sunt ocupați și acest lucru trimite semnale creierului că există suficient testosteron în organism. Acest proces poate duce, de asemenea, în cele din urmă, la "păcălirea" organismului că este saturat cu testosteron, deoarece nivelurile sale în organism nu vor fi reduse și, deși nu se leagă de receptorii androgeni, organismul va percepe că nu are nevoie să producă hormonul. 

Acest mecanism stă la baza faptului că majoritatea oamenilor în timpul unui ciclu cu SARM-uri nu simt și nu au efecte secundare. Cu toate acestea, întrebarea vine "Ce trebuie făcut după un ciclu cu SARM-uri?"


În cazul unui dezechilibru hormonal, acest lucru poate duce la:

Niveluri ridicate de estrogen. Acestea pot provoca:

  • Ginecomastia
  • Hiperemoționalitate
  • Acumularea de grăsime
  • Pierderea de mușchi și retenția de apă

Scăderea nivelului de testosteron. Acestea pot provoca:

  • Letargie
  • Pierderea masei musculare
  • Scăderea dorinței sexuale

De unde pot cumpăra PCT all in one (terapie post-ciclu)?

PCT all in one  la cel mai competitiv preț și la cea mai înaltă calitate. 

calitate PCT

Suntem încântați să vă oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru - www.ultimatesarms.ro . Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs pe care să îl introduceți în corpul dumneavoastră și să nu vă lăsați influențat de cele mai tentante oferte, deoarece acestea sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi, la Ultimate Sarm, vom oferi întotdeauna cea mai bună calitate PCT all in one la cel mai bun preț posibil! 

Aici atașăm un link care duce la pagina PCT all in one de pe site-ul nostru, de unde îl puteți comanda direct.


Când se face terapia post-ciclu?

Dacă ați folosit orice preparate care suprimă producția naturală de testosteron, noi, la Ultimate Sarms, vă recomandăm să începeți un protocol PCT all in one după terminarea ciclului dvs. Pentru SARM-uri (modulatori selectivi ai receptorilor de androgeni) și prohormoni, puteți începe imediat ce ați încetat să le luați, în timp ce pentru steroizi este mai bine să așteptați o săptămână înainte de a începe terapia PCT all in one. 

După administrarea steroizilor, terapia post-ciclu este absolut obligatorie, deoarece toate preparatele anabolizante duc la dezechilibru hormonal și la niveluri scăzute de testosteron. 

Terapia post-ciclu ar trebui să se facă imediat după terminarea unui ciclu cu SARM-uri. 

Terapia post-ciclu, pe lângă faptul că accelerează procesul de recuperare a organismului, reduce, de asemenea, riscul unor posibile efecte secundare. 


Ce produse sunt potrivite pentru terapia post-ciclu?

Terapia post-ciclu poate continua cu anumite produse care trebuie administrate într-un anumit mod și în anumite doze. 

În cele mai multe cazuri, terapia post-ciclu se face cu un produs SERM (modulator selectiv al receptorilor de estrogen). 

Ce este un SERM? SERM este un nume generic pentru un grup de produse care sunt modulatori selectivi ai receptorilor de estrogen. 


Produsele SERM sunt :

  • PCT all in one
  • Tamoxifen
  • Citrat de clomifen

PCT all in one

PCT all in one este un produs special creat de Ultimate Sarm pentru terapia post-ciclu. 


Ce este unic la PCT all in one Ultimate Sarm?

PCT all in one este o soluție pentru toate problemele posibile cu care vă puteți confrunta după un ciclu. 

Gata cu dilema ce să fac când termin un ciclu de steroizi sau produse Sarms.

PCT all in one conține toate ingredientele de care aveți nevoie într-o singură capsulă. 


Conținutul PCT all in one:

Clomid 15 mg (citrat de clomifen 15 mg)  

Clomifenul contribuie la creșterea nivelului de testosteron și favorizează spermatogeneza la bărbați

Nolvadex 10 mg (Tamoxifen 10 mg)

Tamoxifenul scade nivelul de estrogen și, ca urmare, reduce la minimum riscul de ginecomastie.

Cialis 7.5 mg (Tadalafil 7.5 mg)

Cialis îmbunătățește circulația sângelui și fluxul sanguin către penis, ceea ce duce la erecții mai eficiente și la creșterea libidoului la bărbați


Efectul PCT all in one 

Efectul PCT all in one

PCT all in one acționează în mai multe direcții datorită compoziției sale unice. 

PCT all in one crește nivelul de testosteron în timp ce scade nivelul de estrogen (hormonul sexual feminin). Acest supliment accelerează rata proceselor metabolice și astfel favorizează procesul de creștere a masei musculare și de eliminare a grăsimii subcutanate. 

Cu toate acestea, PCT all in one inhibă acțiunea unei enzime numite fosfodiesterază. Această enzimă este responsabilă de disfuncția erectilă la bărbați (probleme de erecție). Ca urmare, îmbunătățește circulația generală a sângelui și favorizează fluxul de cantități mai mari de sânge către penis. Ca o consecință a acestui efect, la bărbați se observă erecții mai eficiente și de lungă durată.

PCT all in one crește dorința sexuală și performanța în dormitor. 


Beneficiile PCT all in one 

Beneficiile PCT all in one

  • Acțiune imediată - 30 până la 60 de minute după administrare veți simți primele efecte
  • Erecție mai stabilă și prelungită la bărbați
  • Libido ridicat
  • Dorința sexuală mai mare
  • Creșterea nivelului de testosteron
  • Spermatogeneză îmbunătățită
  • Creșterea calității și cantității de lichid seminal
  • Creșterea masei musculare 
  • Recuperare mai rapidă
  • Îmbunătățirea circulației sângelui
  • Îmbunătățiți concentrarea și condiționarea 
  • Păstrați rezultatele obținute de la steroizi și Sarms pentru o perioadă mai lungă de timp 

Puteți afla mai multe despre beneficiile PCT all-in-one aici.

 

Doza PCT all in one (aport) și ciclul

Ciclul cu PCT all in one

Durata optimă a unui ciclu cu PCT all in one nu ar trebui să fie mai mare de 4-6 săptămâni.

Cum să luați PCT all in one

Dozajul de PCT all in one este de 1 până la 2 capsule pe zi pentru bărbați. Dozajul fiind determinat în funcție de dorințele și obiectivele individuale care necesită luarea PCT all in one. 

Pentru rezultate maxime, se recomandă să luați PCT all in one pe stomacul gol (1 oră înainte de masă sau 2 ore după masă). 

Toate ingredientele din compoziția PCT all in one sunt metabolizate și acționează mai rapid și mai eficient atunci când nu există alimente în stomac. În cazul unei posibile iritații la persoanele cu gastrită, ulcer etc., poate fi administrat și după mese. 

Luați întotdeauna PCT all in one cu un pahar mare de apă. 

Cu ce pot combina PCT all in one

Unicitatea PCT all in one constă în faptul că acest produs poate fi luat atât în timpul unui ciclu cu steroizi anabolizanți sau suplimente SARM, cât și după ce ciclul este finalizat. 

PCT all in one permite combinarea acestuia cu orice produs Sarms individual, precum și cu produsele combinate Ultimate Sarms. 

Puteți să îl includeți ca adjuvant la ciclul dvs. de steroizi sau SARM și puteți, de asemenea, să faceți o terapie post-ciclu cu PCT all in one după ce ați terminat ciclul SARM și anabolizante. 

Contraindicații la PCT all in one

PCT all in one este contraindicat femeilor însărcinate și care alăptează, precum și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele active. 


Efectele secundare ale PCT all in one

Cu respectarea dozelor indicate, precum și a tuturor indicațiilor și contraindicațiilor indicate, șansele de efecte secundare adverse ale PCT all in one sunt minime. 

În cele mai multe cazuri, efectele secundare se manifestă prin dureri de cap, tulburări ușoare ale tensiunii arteriale și tulburări de stomac, cum ar fi greața și vărsăturile. 


Tamoxifen (Nolvadex) 

Acțiunea tamoxifenului

Tamoxifenul este un inhibitor al receptorilor de estrogen. Acesta blochează acțiunea estrogenului. Estrogenul este un hormon sexual feminin natural. Nolvadex nu creează dependență. În practica farmaceutică, se utilizează în tratamentul cancerului de sân, deoarece, prin inhibarea estrogenului, blochează creșterea tumorilor canceroase. 

Din cauza acestor efecte, Tamoxifenul este utilizat pentru o terapie de recuperare mai rapidă după un ciclu cu suplimente Sarms sau steroizi. În plus față de scăderea nivelului de estrogen la bărbați, care este un efect de dorit, Tamoxifenul minimizează riscul de ginecomastie (creștere a dimensiunii glandelor mamare). În cazurile de ginecomastie deja prezente, reduce dimensiunea glandelor mamare. 

Doza (aportul) de tamoxifen

Tamoxifenul se administrează, de obicei, în timpul tratamentului post-ciclu, la 20 mg pe zi (2 capsule PCT all in one).

Contraindicații la Tamoxifen

Nolvadex este contraindicat la femeile însărcinate și care alăptează, precum și în cazurile de hipersensibilitate la ingredientul activ. 

Efecte secundare ale Tamoxifenului

În comparație cu Clomifenul, Tamoxifenul este mult mai benign în ceea ce privește efectele secundare. În cele mai multe cazuri, aceasta poate duce la apariția durerilor de cap și a grețurilor. 


Citrat de clomifen

Acțiunea citratului de clomifen

Clomifenul este un medicament antiestrogenic care este adesea utilizat în faza de după ciclu de tratament pentru a ocupa posibilele efecte secundare sau pentru a ajuta organismul să se recupereze mai repede. 

Din punct de vedere chimic, este un estrogen sintetic, care, totuși, prezintă o acțiune antagonistă și, ca urmare, duce la o creștere a sintezei gonadotropinelor (niveluri ridicate de LH și FSH) și, prin urmare, duce la o creștere a nivelului de testosteron în organism. 

Doza (aportul) de citrat de clomifen

Clomifenul se administrează de obicei în timpul tratamentului post-ciclu în doze de 30 mg pe zi (2 capsule PCT all in one).

În unele cazuri de ciclu mai greu cu doze mari de anabolizante steroidiene sau combinații grele de suplimente Sarms, culturiștii recurg, de asemenea, la doze mai mari de Clomifen. 

Contraindicații ale citratului de clomifen

Clomifenul este contraindicat la femeile însărcinate și care alăptează, precum și în caz de hipersensibilitate la ingredientul activ. 

Efecte secundare ale citratului de clomifen

Clomifenul, deși rar, poate provoca dureri de cap, modificări ale dispoziției și probleme de vedere la o mică proporție de utilizatori. Dar, după întreruperea tratamentului cu clomifen, efectele secundare dispar rapid. 


Cât timp ar trebui să dureze terapia post-ciclu?

În funcție de produsul cu care se efectuează terapia post-ciclu, aceasta are o durată diferită. 

În timpul terapiei post-ciclu, este foarte important să respectați toate indicațiile și contraindicațiile pentru a obține beneficii maxime. 

Practic, terapia post-ciclu se face cu mai multe produse și cu o durată corespunzătoare:

  • PCT all in one - 3-4 săptămâni (1 lună)
  • Tamoxifen - 2-3 luni după ciclul de tratament
  • Citrat de clomifen - 1-2 săptămâni după terapia de ciclu

Experții recomandă, de asemenea, administrarea de vitamina D și zinc ca adjuvant la terapia post-ciclu.


Vitamina D

Vitamina D este o vitamină solubilă în grăsimi care are o structură steroidică. Susține sistemul reproducător masculin, întărește oasele și îmbunătățește starea de spirit. Este inclusă în terapia post-ciclu pentru a stimula producția de testosteron și pentru a crește libidoul la bărbați.  

Se recomandă ca vitamina D să fie administrată la bărbați în doze de 2000 până la 5000 UI. 


Zinc

Zincul este un oligoelement indispensabil, cu numeroase beneficii pentru organismul uman. Este inclus în terapia post-ciclu cu SARM-uri și steroizi, deoarece, ca și vitamina D, afectează sistemul reproductiv la bărbați. O serie de studii și teste clinice au atestat că, în cazul unui nivel ridicat de zinc în organism, nivelul hormonului sexual masculin - testosteronul - crește, iar bărbații au un libido mai mare. 

Pe lângă aceasta, zincul stimulează mecanismele de apărare imunitară ale organismului și contribuie la rezistența și stabilitatea organismului. 

Zincul se recomandă a fi administrat în doze de 30 până la 45 mg pe zi.

Concluzie

Scopul terapiei post-ciclu cu steroizi anabolizanți și SARM-uri este de a vă ajuta organismul să se recupereze mai repede, de a crește nivelul de testosteron și de a reduce riscul de efecte secundare. 

Ultimate a creat PCT all in one în acest scop, și anume un produs care reunește toate beneficiile dorite de utilizatori într-un singur loc. 

 

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.