Stenabolic SR9009 dozare și administrare

Stenabolic SR9009 dozare și administrare

Cum se folosește Stenabolic SR9009? – dozare și administrare 

Se recomandă ca doza zilnică de Stenabolic SR9009 să varieze între 20 și 30 mg, iar doza întreagă poate fi luată deodată.

Este recomandat ca doza zilnică, de 20 mg de exemplu, să fie împărțită în două părți de 10 mg (1 capsulă) și se administrează înainte de antrenament.

Pentru sportivii mai avansați, se poate mări doza la 30 mg pe zi. Iar în acest caz, doza trebuie împărțită în 3 părți de câte 10 mg fiecare (1 capsulă). Iar la administrare, trebuie respectat un interval de minim 4 ore între administrări.

Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care le doriți obține.

Alți factori afectează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și multe altele. Pentru determinarea dozei zilnice de Stenabolic SR 9009 contează istoricul Dvs. ca atlet, adică de cât timp vă antrenați activ, ce fel de antrenamente faceți, cât de grele sunt aceste antrenamente etc.

Noi de la Ultimate SARMs vă recomandam dacă sunteți un începător în lumea sportului și nu v-ați antrenat activ înainte sau credeți că pregătirea dvs. nu este cu o intensitate suficient de ridicată, atunci trebuie să începeți cu o doză inițială mai mică de Stenabolic SR-9009. După ce organismul se adaptează la noul preparat, începeți treptat să creșteți administrarea de Stenabolic SR9009 mărind în același timp greutatea antrenamentelor dvs. Nu depășiți doza maximă sigură indicată (pentru Stenabolic SR 9009 este de 30 mg pe zi).


Timpul de semi-viața plasmatică al lui Stenabolic SR-9009

Timpul de semi-viața plasmatică este un termen folosit pentru a descrie timpul pentru care o anumită substanță este reținută în organism, apoi este scoasă cel mai adesea cu urina. Viața plasmatică este un factor major în determinarea frecvenței de administrare a unei substanțe date.

Timpul de semi-viața plasmatică al lui Stenabolic SR9009 este destul de scurt în comparație cu alte produse SARM. Acesta este motivul pentru care se administrează de mai multe ori pe zi.

Administrarea optimă de Stenabolic SR 9009 este următoarea:

  • doza de 20 mg - 1 capsulă (10 mg) de două ori cu intervale de 4-6 ore între administrări
  • doza de 30 mg - 1 capsulă (10 mg) de trei ori cu intervale de 4-6 ore între administrări 

Ciclul cu Stenabolic SR-9009

Pentru Stenabolic SR9009, se recomanda a fi luat cu o durată medie între 6 (aprox. o lună și jumătate) și 12 săptămâni (aproximativ 3 luni). Din moment ce nu duce la dezechilibru hormonal, aportul este permis pentru o perioadă mai lungă de timp în comparație  cu alte produse SARM.


Particularitățile administrării lui Stenabolic SR 9009

O particularitate a administrării lui Stenabolic SR-9009 este că se recomandă să-l luați cu 45 de minute înainte de antrenament, deoarece doza trebuie neapărat împărțită în mai multe administrări cu intervale orare între administrările individuale. 


Siguranță

Stenabolic SR9009 dozare și administrare

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați Stenabolic SR9009, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Stenabolic SR-9009 mai mult de 12 săptămâni 
  • Ciclul optim este cu o durată între 6 până la 12 săptămâni 
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Stenabolic SR 9009 sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Stenabolic SR-9009, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Stenabolic SR9009 este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună 

Cum pot să cumpăr Stenabolic SR 9009?

Stenabolic SR9009 poate fi achiziționat online de la diverși furnizori de suplimente alimentare.

Acum puteți cumpăra Stenabolic SR-9009 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează proveniența, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.


Concluzie

Stenabolic SR9009 ca un agonist selectiv al receptorilor REV-ERB exercită o acțiune selectivă în organism și nu duce la efecte secundare grave.

Principala sa acțiune este de a îmbunătăți descompunerea depozitelor de grăsime în exces și să elibereze energie. Acționează asupra ritmului circadian și îmbunătățește calitatea somnului.

Stenabolic SR-9009 este fitness într-o sticlă care vă va oferi energia de care aveți nevoie pentru a aborda cele mai grele antrenamente cardio.

Puteți citi mai multe despre Stenabolic SR9009 aici.

 

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.