SARMs VS. STEROIZI

SARMs VS. STEROIZI

Istorie și ce sunt steroizii?

Toți steroizii androgeni anabolizanti sunt produși de la hormonul sexului masculin testosteron. Testosteronul este un hormon steroid în corpul masculin, care se produce mai ales în testicule şi într-o măsură mai mică în glanda suprarenală, produs în mod natural în corpul uman. Testosteronul este la baza tuturor steroizilor anabolizanți. Sintetizat pentru prima dată în Germania în anul 1935, obținut de către biochimistul german Adolphe Butenandt, reușind să extragă un hormon din testiculele unui animal și i-a dat numele de Testosteron, iar numele său derivă de la testo testicule, steron sterol și o'cetonă și începe să fie administrat în medicină ca remediu pentru durerile articulare și depresie. După descoperirea sa un alt chimist german Leopold găsește o cale de a sintetiza hormonul, permițând utilizarea acestuia în siguranță de către oameni.

Mult mai târziu, în jurul anilor 80, utilizarea steroizilor anabolizanți începe să capete avânt în rândul publicului masculin pe măsură ce încep să folosească steroizi pentru a-și îmbunătăți performanța în sport, dar mai ales pentru a-și îmbunătăţi aspectul în ceea ce priveşte musculatura.

Până la începutul secolului al XX-lea, utilizarea steroizilor anabolizanți printre participanții olimpici și în special în rândul halterofililor a fost răspândită pe scară largă. Numeroși specialiști, medici susțin că steroizii anabolizanți nu au niciun efect real asupra realizările sportive, iar Comitetul Olimpic le interzice utilizarea. La scurt timp după aceea, a fost introdus controlul doping pentru toți participanții.

 

Ce sunt SARMs?

SARMs - modulator selectiv al receptorilor de androgen este un compus care se leagă prin androgeni, precum testosteronul, și au o proprietate anabolizantă similară cu cea a steroizilor, dar cu proprietăți androgene reduse.

Descoperiți la sfârșitul anilor 90, ei au fost proclamați drept viitorul terapiei cu androgeni. Dezvoltați inițial ca medicamente, ajutând la conservarea țesutului muscular și îmbunătățind sănătatea oaselor la pacienții care suferă de boli grave precum cancer, osteoporoză, tulburări cardiovasculare și alte boli asemănătoare, precum și pentru tratarea problemelor hormonale legate de înaintarea în vârstă. SARMs funcționează prin țintirea receptorilor în țesut pentru a-și activa efectele benefice asupra androgenilor fără să afecteze organe și să provoace efecte secundare. Receptorul de androgen se găsește în tot organismul și face parte din familia de hormoni steroidal și joacă un rol important în fiziologia țesuturilor.

Mecanismul lor de acțiune este foarte selectiv, ceea ce duce ca modulatorii selectivi ai receptorilor de androgeni /SARMs / susținând arderea grăsimii subcutanate și construcția de masă musculară fără de a avea un efect negativ asupra celei mai afectate parte a publicului masculin, și anume prostata, precum și ficatul.

SARMs sunt de 200 de ori mai puternice în stimularea musculară și de 90 de ori mai selectivi pentru țesutul muscular.

Cum funcționează SARMs și Steroizii

Cum funcționează SARMs și Steroizii

Deoarece au multe beneficii folositoare pentru corpul uman, suplimentele SARM au fost dezvoltate inițial de companiile farmaceutice cu intenția de a fi utilizate ca medicamente împotriva bolilor osoase, pierderea forței musculare, osteoporoză și boli severe precum cancerul. Selectivitatea tisulară a lui SARMs este caracteristica sa structurală unică, mecanismul urmărind stimularea anabolismului în celulele dorite în timp ce elimină alte celule și apariția efectelor secundare, acționează selectiv, prin stimularea creșterii la nivel celular numai în celulele tisulare. Astfel previne și reduce efectele secundare asociate cu steroizii anabolizanți. Cu trecerea timpul și cu anii, rezistența, masa musculară scheletică a corpului și puterea slăbesc pe măsură ce se pierd fibrele musculare, care le împiedică să funcționeze la 100%. Cu SARMs masa musculară și forța la persoanele cu deficit de androgeni poate fi crescută semnificativ.

Steroizii nu au astfel de limitări sau preocupări atunci când vine vorba de modul în care funcționează. Ei atacă corpul întreg nefiind concentrați numai și exclusiv pe celulele selectate și prin urmare, efectul nu este la fel de concentrat ca cel al lui SARMs.

SARMs și steroizii au o asemănare în modul în care funcționează, se leagă puternic de receptorul de androgen pentru a stimula construirea mușchilor, câștigarea forței și pierderea grăsimilor la persoanele care recurg la administrarea lor. În cazul lor legarea cu receptorul de androgen înseamnă că de fapt cresc producerea de testosteron, dar într-un mod artificial.

La SARMs și Steroizi, acest lucru se întâmplă prin declanșarea creșterii naturale de testosteron, dar aceasta se datorează substanței pe care o luăm în corp. SARMs sunt relativ atenți în ceea ce privește mecanismul lor în comparație cu steroizi. Ei sunt predispuși să nu se lege de receptorii din prostată, pentru că nu sunt un hormon, nici nu suprimă producția de testosteron, care este una dintre cele mai mari dezavantaje ale steroizilor anabolizanți.


SARMs sunt steroizi?

SARMs sunt un supliment cu molecule mici care se leagă ca ligand /molecule individuale care fac un compus complex/ legându-se la receptorul de androgen din organism. Efectele interacțiunii cu receptorul de androgen sunt cumulative și depind de vârstă, sex, starea hormonală a unei persoane și de tipul de țesut.

SARMs sunt similare chimic cu steroizii și sunt la fel de eficienți pentru creșterea masei musculare și pierderea grăsimilor. În măsură ce beneficiile lui SARMs sunt aceleași cu cele ale steroizilor anabolizanți, acțiunea lor selectivă reduce efectele secundare.

După ce utilizați SARMs, cu siguranță nu veți avea probleme cu dezechilibrul hormonal, cum ar fi: acnee, probleme de prostată și alte consecințe neplăcute care pot fi cauzate de unii steroizi. SARMs sunt suplimente nesteroidiene, cu alte cuvinte, SARMs sunt o alternativă sigură la steroizi care se dovedește a fi înlocuitorul lor superior fără efecte secundare ale steroizilor.


SARMs și steroizii - beneficii și probleme

Fie că obiectivul dvs. este să slabiți câteva kilograme sau să curățați grăsimile din corpul dvs. care fac dificilă percepția sinelui privind sculptarea muşchilor perfecți. SARMs au un efect instantaneu, ajută la creșterea masei musculare slabe, protejează corpul de leziuni, contribuie pentru energie, forță și rezistență, ca un înlocuitor inofensiv al steroizilor anabolizanți.

SARMs au exact aceleași efecte pozitive ca cele ale steroizilor anabolizanți androgeni privind creșterea masei musculare, întărirea densității osoase, arderea grasimilor. Sunt mult mai selectivi în modul lor de operare, ceea ce îi face alegerea preferată a persoanelor care sunt îngrijorate de efectele secundare.

Avantajele care fac SARMs preferați și din ce în ce mai căutați sunt beneficiile lor numeroasele:


  • nu sunt toxici, prin urmare nu afectează ficatul
  • SARMs sunt foarte selectivi, prin urmare nu pot dăuna alte țesuturi
  • reduc riscul problemelor de prostată la bărbați
  • protejează sistemul osos
  • are aproape aceleași efecte ca steroizii
  • favorizează topirea grăsimilor
  • SARMs nu vă reduc libidoul
  • cresc masa musculară slabă
  • recuperare rapidă după antrenamente grele
  • crește rezistența
  • recuperare rapidă după leziuni
  • elimină retenția de apă din organism
  • SARMs pot fi combinati pentru rezultate și mai rapide

În ceea ce privește efectele secundare de la SARMs, acestea sunt aproape inexistente. Am specificat mai sus cum funcționează și care sunt beneficiile, vom enumera și efectele lor secundare minore.

În 99% din cazuri, SARMs nu au efecte secundare.

  • la depășirea dozei recomandate, indiferent de SARMs se poate manifesta o durere de cap ușoară și amețeală
  • conform studiilor, există o posibilitate de îngrășare a tenului
  • agravarea foamei
  • ușoară amorțeală a membrelor

Desigur, aceste reacții se datorează unei supradozare, iar dacă se respectă administrarea zilnică, nu ar trebui să existe efecte secundare.

Acum să ne îndreptăm atenția către Steroizi.

Beneficiile administrării de steroizi sunt adesea de scurtă durată, conducând uneori la consecinte grave. Utilizarea de steroizi dăunează funcţionarea normală a producţiei hormonale, transformându-se în estrogen, fiind motivul pentru care o mare parte a publicului masculin să observe efecte secundare asupra organismului. Abilitățile steroizilor pentru a construi masa musculară slabă sunt dovedite, cu toate acestea, laturile lor negative sunt mult mai multe.

Există o gamă largă de efecte secundare asociate cu administrarea steroizilor.

Unele dintre efectele secundare de la utilizarea steroizilor sunt:

  • exces de păr corporal 
  • aspect de acnee severă/piele grasă, păr/
  • dăunează lichidul seminal, ceea ce duce la infertilitate
  • steroizii provoaca chelie
  • probleme grave cu rinichi
  • la femei, există o creștere a hormonilor masculini din organism
  • boli hepatice, cum ar fi chisturi sau tumori
  • boli de inimă
  • creșterea tensiunii arteriale
  • colesterol variabil
  • micșorarea testiculelor
  • probleme menstruale atunci când sunt luate de femei
  • steroizii opresc producția proprie de testosteron

Testosteronul artificial este utilizat prin injectare în organism și astfel se oprește producția proprie a hormonului natural. În acest moment important corpul oprește secreția internă a organelor /testiculele/ care produc testosteron. Acest lucru influențează fluxul natural de hormoni, ducând la o erecție slabă și impotență.

Efectele secundare enumerate până acum se datorează faptului că steroizii anabolizanți stimulează toți receptorii din organism și nu au funcția de a ținti și alege unde ar trebui să se concentreze pentru a ajuta, precum și la care organe nu trebuie să acţioneze pentru a nu face rău.

Când vorbim despre steroizi, ne gândim la utilizarea lor în culturism pentru a promova creșterea rapidă a muşchilor. Cu toate acestea, administrarea de steroizi este folosită și pentru câteva alte obiective:

  • creșterea țesutului muscular
  • creșterea forței musculare și a rezistenței
  • scăderea grăsimii corporale
  • rezistență musculară mai mare

În concluzie, SARMs au efecte secundare minime, iar dacă există, manifestarea acestora este semnificativ mai ușoară și mai blândă decât la steroizii per total, iar atât beneficiile, cât și daunele sunt strict individuale pentru fiecare persoană.


SARMs și Steroizi la femei

SARMs și Steroizi la femei

Când vorbim despre steroizi administrați de către sexul feminin, imediat ne gândim la un culturist și credem că sunt singurii care utilizează steroizi anabolizanți. Dar, de fapt, nu este deloc așa, sexul masculin sau feminin este irelevant când vine vorba de realizări în sportul profesionist și la utilizarea steroizilor anabolizanți.

Vom categoriza și discuta mai detaliat despre relația dintre steroizi și SARM la femei, riscuri și beneficii și cele mai sigure metode pentru utilizarea lor.

SARMs sunt raportate ca fiind mult mai benefice decât steroizii la utilizarea de către femeile care caută îmbunătățire pentru obiectivele lor atletice, iar SARMs pot fi folosite de femei fără efecte secundare periculoase cauzate de steroizi.

Cele mai semnificative beneficii pentru femei de la utilizarea lui SARMs includ:

  • creșterea musculară - majoritatea SARMs vor promova creșterea masei musculare pure.
  • creșterea rezistenței, ca urmare duce la antrenamente mai grele în sala de fitiness
  • pierderea de grăsime și curățarea masei musculare
  • întărirea sistemului osos, ceea ce este de mare importanță pentru greutatea pe care corpul o suportă în timpul antrenamentului

Cel mai mare avantaj pentru SARMs este lipsa de efecte secundare, în special pentru utilizatorii de sex feminin. Având informația că odată cu utilizarea majoritatea steroizilor duc la virilizare severă / femeile dezvoltă trasături masculine/. Este un mare plus pentru femei.

SARMs sunt selectivi la receptorii de androgen vizați, spre deosebire de steroizi.

Cele mai bune SARMs pentru femei, pentru un echilibru bun între efectele pozitive și negative.

  • Ostarine MK2866 / cele mai bune SARMs pentru începători /
  • Cardarine GW501516 /excelent pentru sportivi/
  • Stenabolic S9009 /arde rapid grăsimea/
  • Andarine S4 /mai multă forță și recuperare rapidă/

Deși că utilizarea steroizilor androgeni anabolizanți este în principal de către partea masculină, și femeile sunt interesate într-o măsură mai mică/ mai ales cele implicate în culturism/ se datorează faptului că bărbații caută efectul creșterii masei musculare, în timp ce femeile sunt mai vulnerabile la efectele steroizilor care evidențiază trăsăturile bărbătești.

Studiile demonstrează că utilizarea steroizilor anabolizanți de către femei duce la o nemulțumire extremă față de aspectul corpului. Există multe motive pentru care femeile evită utilizarea

steroizilor pentru a-și îmbunătăți fizicul sau pentru a crește volumul său de productivitate.

Femeile care folosesc steroizi sunt expuse riscului semnificativ de modificări fiziologice, consecințe de la consumul de hormoni masculini în corpul feminin și apar efecte secundare specifice.

Fără îndoială, daunele steroizilor anabolizanți la femei sunt semnificativ mai multe.

  • păr corporal și facial în exces 
  • menstruație neregulată
  • atrofia glandelor mamare
  • infertilitate
  • depresie
  • dezvoltarea trăsăturilor masculine
  • voce groasă
  • îngrășarea tenului
  • întărirea pielii și a corpului
  • mărirea mușchilor semnificativ mai mare
  • schimbări bruște de dispoziție

Nu există efecte pozitive de la administrarea steroizilor de către femei, cu excepția cazului în care acestea caută efectul unei creșteri accentuate a masei musculare, femeile pot folosi Steroizii anabolizanți, dar în mediul sportului există și alte substanțe, precum SARMs, folosite din ce în ce mai 

de succes pentru creșterea masei musculare, dar fără efectele secundare care sunt extrem de importante mai ales pentru femei. Ar trebui să fiți bine informați și familiarizați înainte să începeți să luați steroizi anabolizanți, cum să-i luați, când și dacă observați un efect de virilizare/ apariția trăsăturilor masculine/ să încetați imediat administrarea. Când la sexul feminin, nivelul de androgen crește deasupra nevoilor, începând să prezinte trăsăturile masculine. Mulți dintre utilizatori depășesc

doza necesară de steroizi, deoarece așteptările lor sunt ca eficacitatea să fie mult mai mare, dar riscul pentru sănătate crește semnificativ.


Interacțiunea steroizilor și SARMs cu alcool și alimente

Interacțiunea steroizilor și SARMs cu alcool și alimente

Studiile demonstrează că există o relație între persoanele care folosesc

steroizi anabolizanți și cei care iau alcool. Produsele chimice de estrogen din organism ne refac starea de spirit, reacționând la creșterea testosteronului din organism, care se datorează steroizilor. În timp ce oamenii se află în această stare, este obișnuit ca ei să simtă nevoia să consume alcool căutând confort în el. Principala problemă legată de amestecarea steroizilor cu alcool este aceea că alcoolul poate agrava semnificativ starea de sănătate și astfel să intensifice efectele secundare ale steroizilor anabolizanți. Combinația de steroizi și alcool crește semnificativ riscul asociat cu ambele substanțe. Utilizarea prelungită de steroizi și alcool va afecta în mod negativ simultan organele vitale în corpul uman, cum ar fi ficatul și rinichii, care pot duce la insuficiență hepatică sau ciroză. Combinarea consumului de steroizi și alcool crește semnificativ riscurile asociate cu ambele substanțe.


Există câteva efecte secundare posibile de la amestecarea de steroizi cu alcool. Ele includ:

  • slăbirea oaselor din organism
  • creștere în greutate
  • dependență de alcool și steroizi anabolizanți
  • dăunează direct ficatul și rinichii
  • arsuri gastrice
  • ulcere gastrice
  • apetit crescut
  • tulburări gastrointestinale
  • alergie
  • comportament agresiv
  • acțiune redusă a steroizilor anabolizanți

Cel mai bine este să evitați consumul de alcool în timpul utilizării steroizilor atunci când nu vă simțiți bine. Cu toate acestea, cu SARMs cantități moderate de alcool este puțin probabil sau total exclus să provoace probleme și afecțiuni atunci când îl consumați. Iată încă un avantaj prin care SARMs sunt superioare steroizilor anabolizanți. Pentru a reduce apariția problemelor de sănătate legate de consumul de alcool, este recomandat acesta să fie limitat la minim sau să nu se consume mai mult de 5 băuturi pe săptămână.

Dieta regulară și alimentația sănătoasă sunt esențiale pentru adaptarea corespunzătoare a organismului la administrarea de produse SARM. Prin urmare, dieta dumneavoastră este, de asemenea, foarte importantă.

Dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate, trebuie să vă conformați cu modul sănătos de alimentație. SARMs vor crește nivelurile de testosteron, ceea ce înseamnă că corpul dvs. va deveni mult mai anabolic, astfel corpul dvs. va avea capacitatea de a crește mușchii instantaneu. Dacă creșteți caloriile din meniul zilnic și sunt mai multe decât are nevoie corpul dvs., aceste calorii în exces se stochează ca grăsime în loc să fie folosite ca sursă de energie.

Pentru un rezultat maxim de bun de la administrarea lui SARMs și șanse minime să nu obțineți niciun beneficiu din utilizarea lui SARMs este obligătoriu să urmăriți o alimentație sănătoasă și bogată în proteine.

Într-un ciclu de calitate cu SARMs sunt esențiale aportul echilibrat de calorii, alimente bogate la substanțe utile și activitate fizică în sala de sport în timpul antrenamentului.

Consumând suficiente proteine ​​în plus față de meniul dvs. zilnic veți avea un efect benefic asupra procesului de acumulare a masei musculare. Consumați numai calorii din proteine complete de înaltă calitate cum ar fi: 

  • Proteine
  • Pui
  • Pește
  • Zer
  • Nuci

Avantajele lui SARMs față de Steroizi

Produsele SARM sunt mai accesibile, mai curate și aproape nu au deloc efecte secundare, iar beneficiile pentru sănătate de la consumul lor sunt remarcabile prin îmbunătățirea densității osoase, ajută la construirea masei musculare slabe și la alți factori importanți.

Avantajul lui SARMs vine din modul în care funcționează chimic ca un medicament până la modul său de acţiune şi la cea mai importantă întrebare: „Au un impact nedorit asupra sănătății organismului uman?”

SARMs și steroizii anabolizanți sunt diferiți unii de ceilalți dacă aceștia sunt folosiți pentru aceleași scopuri. Din ce în ce mai mult, SARMs sunt preferați față de steroizi și sunt alegerea mai bună datorită faptului că steroizii au efecte secundare mai severe care afectează utilizatorul. Până la acest moment, studiile de laborator demonstrează că SARMs sunt acceptate mai bine, se administrează ușor pe cale orală și nu există efecte secundare semnificative pentru organele importante din corpul uman.

Avantajele lui SARMs față de steroizii anabolizanți incontestabil predomină. Vom preciza care sunt:

  • un factor foarte important este faptul că SARMs sunt luate pe cale orală /, în timp ce cu steroizii substanța trebuie să fie injectată intramuscular și există disconfort precum și pericolul de
  • infecție dacă acul este contaminat
  • nu sunt convertite în estrogen
  • nu sunt toxici pentru ficat, în timp ce la steroizii anabolizanți există un risc serios de probleme hepatice
  • SARMs au efecte pozitive similare cu testosteronul - libido, masă musculară, pierderea grăsimilor
  • nu reduce funcția HPTA, ceea ce înseamnă că nu suprimă producția proprie de testosteron
  • nu sunt la fel de toxici ca steroizii anabolizanți

SARMs și Steroizi calitate preț

Prețul este un factor dependent de cererea și vânzarea unui anumit produs, dar nu întotdeauna prețul crescut înseamnă produs calitativ și invers. Cel mai bine este să cumpărați SARMs informați fiind și să găsiți SARMs cu cea mai bună calitate și cu origine sigură. Probabil vă gândiți la raportul preț-calitate dintre Steroizii și SARMs, spre exemplu SARMs pot fi găsiți la un preț foarte bun aici pe site-ul nostru. Încercăm să menținem nivelul calității produsului în funcție de preț, dar în niciun caz nu ar trebui să se facă compromisuri cu sănătatea dumneavoastră.

Noi, cei de la Ultimate Sarms, avem certificat GMP, care garantează că suplimentele SARM sunt fabricate în conformitate cu toate cerințele de bună practică de laborator, prin el noi dovedim că cumpărăm cele mai bune ingrediente pentru SARMs.

Misiunea noastră este să oferim suplimente SARM la cele mai accesibile prețuri, oferind clienților cea mai bună calitate posibilă, iar noi suntem siguri în teoria că fiecare client mulțumit rămâne clientul nostru și va prefera marca noastră în loc de alte branduri. Prețul produselor noastre este determinat de calitatea materiei prime, metoda de producere a ambalajului și de aspectul final al produsului. 

Comparațiile făcute până acum între SARMs și steroizii anabolizanți înclină complet balanța către suplimentele SARMs în fiecare aspect. Steroizii anabolizanți pot fi găsiți atât la un preț foarte mic, cât și la un preț mult mai mare, dar nu puteți fi siguri despre originea și calitatea ingredientelor pe care injectați în corpul dvs., piața de steroizi fiind inundată de produse cu oferte tentante care nu ar trebui să vă ispitească înainte de a vă asigura că calitatea este satisfăcătoare pentru că riscați serios sănătatea dumneavoastră.

SARMs pot fi achiziționați direct de la noi. Noi livrăm în toată Europa. Accesați site-ul nostru și alegeți produsul dorit, suntem la dispoziție în orice moment pentru a vă ajuta și a vă consilia.


Statistică SARM și Steroizi

Statistică SARM și Steroizi

Așa cum pentru fiecare medicament fabricat și pentru SARM și la Steroizi există multe statistici și studii clinice.

Informațiile în Google Analytics pentru termenul SARM sugerează că interesul pentru căutarea lui SARMs este la un nivel maxim din toate timpurile. O verificare a tendințelor în rețelele sociale demonstrează tocmai că utilizarea lui SARMs este în creștere semnificativă, o statistică online din anul 2001, a constatat că 6,5% dintre bărbați din întreaga lume care merg la sală, au folosit SARMs.

Până în prezent, SARMs s-au dovedit a fi mai receptivi, mai ușor se tolerează, precum și aplicarea lor pe cale orală este un plus pentru cei care le administrează. Spre deosebire de steroizii anabolizanți unde aplicarea este intramusculară prin injecție și nu este confortabil corpul să fie înțepat în fiecare zi. În timpul testelor s-a constatat că lipsesc interacțiuni medicamentoase semnificative, ceea ce poate răspândi și mai mult aplicarea lor în lumea sportului. Rezultate de la testele clinice recente sugerează efecte promițătoare. Cercetarea de bază susține faptul că SARMs pot fi puternici și eficienți în tratarea afecțiunilor de sănătate și alte afectiuni extinse precum: osteoporoza, cancer osos, atrofie musculară. SARMs găsesc aplicare foarte eficientă în domeniul sportului. Un studiu a constatat că din 5450 de bărbați doar 10% dintre ei s-au dovedit că au o prezență pozitivă a anabolizantelor în organismul lor, în plus, acești aproximativ 550 de bărbați sufereau de acnee, disfuncție erectilă și chiar sunt amenințați de un atac de cord.

În comparație cu steroizii androgenici, SARMs se percep mult mai bine cu cazuri izolate de efecte adverse severe. Pentru siguranță a fost prezentată Legea privind controlul lui SARMs din anul 2019 în fața Congresului Statelor Unite, care fac eforturi pentru a mării controlul asupra medicamentelor, acest lucru fiind necesar pentru a limita distribuirea de SARMs de către producătorii îndoielnici și de furnizori pe piață cu riscuri pentru sănătate și un potențial abuz cu SARMs.

Steroizii anabolizanți sunt derivați ai testosteronului care cresc masa musculară și forța, dar în același timp pot provoca toxicitate hepatică.

13 din 25 de studii și o meta-analiză au raportat efecte secundare adverse de la creșterea lipoproteinei, probleme cu pielea, furie și iritabilitate la persoanele sănătoase care se antrenează. Creșterea masei musculare și a forței se încadrează în intervalul normal în comparație cu SARMs.

Există creșteri moderate ale masei musculare curate, raportate pentru efectele secundare neplăcute de la steroizii anabolizanți variază foarte mult și studiile dovedesc o serie de cazuri grave. Unul dintre cazurile rele este cu un bărbat de 31 de ani care a suferit recent leziuni hepatice după ce a luat

steroizi anabolizanți timp de 3 săptămâni, ceea ce sugerează că într-adevăr există un risc serios pentru sănătate de la administrarea steroizilor. Un factor major pentru acest caz, care nu este singurul și pentru toate efectele secundare poate fi că utilizatorii de steroizi caută adesea un efect instantaneu. Utilizatorii depășesc doza prescrisă, gândindu-se că îi va ajuta pentru a avea un efect vizibil rapid de la creșterea masei musculare.


SARMs administrare

Când luați SARMs, este bine să respectați instrucțiunile scrise pe produsul respectiv. Pentru începători, se recomandă să încerce doze mai mici și să monitorizeze cum va reacționa corpul înainte de a administra doze mai mari de SARMs. Toată lumea ar prefera administrarea de capsule, pentru că este mai ușor de utilizat, este comod să împărțiți doza zilnică la numărul de capsule și nu există senzația neplăcută de a te injecta în fiecare zi la fel ca în cazul steroizilor.

Când luați SARMs, nu vă așteptați la rezultate mari fără să vă antrenați din greu în sală, veți oberva un efect și mai puternic dacă urmați o dietă alimentară și duceți un stil de viață sănătos. În consecință, toate rezultatele adunate vor fi de neegalat și uimitoare.

Pentru a obține efectul maxim din ciclul SARMs ales de Dvs. Este nevoie să urmați și să respectați câțiva pași importanți.

  • în primul rând care este scopul dvs. cu luarea lui SARMs
  • informați-vă bine despre diferitele produse SARMs și alegeți cel potrivit pentru Dvs. 
  • structurați-vă programul
  • monitorizați-vă progresul în antrenamente
  • rezultatul final după terapia cu PCT

Spectrul de efecte secundare din cauza abuzului cu steroizi este foarte vast. Utilizarea steroizilor va modifica funcția hormonală a organismului. SARMs și steroizii sunt concurenți în ceea ce privește beneficiile, dar când vine vorba de efecte secundare, steroizii incontestabil pierd lupta. Tipurile de SARMs sunt multe, există 4 tipuri care funcționează cel mai bine pentru culturiști, pasionații de fitness și sportivii profesioniști.

Noi, Ultimate Sarms oferim întreaga gamă de suplimente:

Ultimate Sarms oferă produse combo. Combinația dintre anumite ingrediente SARMs într-o singură capsulă permit rezultate foarte rapide și eficiente. Luarea lui combo SARMs oferă o acțiune rapidă asupra masei musculare, fără retenție de apă și simultan arde excesul de grăsime subcutanată și pierderea permanentă în greutate.


- Runner /conține 3 produse SARMs/

  • Ostarine MK2866
  • Cardarine GW 501516
  • Stenabolic SR9009

- Monster /produs puternic, o combinație de produse SARMs/

  • Ostarine MK2866
  • Ligandrol LGD 4033
  • YK-11 (Myostine)

- Fighter /conține 3 produse SARM/

  • Cardarine GW501516
  • Ibutamoren MK677
  • Stenabolic SR9009

- Mutant / conținut din 3 produse SARM/

  • Ligandrol LGD4033
  • Ibutamoren MK677
  • Testolone RAD140

Administrarea de Steroizi

Utilizarea steroizilor anabolizanți nu este în scopuri medicale și recurgerea la ei în procente mai mari este de către sportivii de forță, precum: halterofilii, culturiștii -și pentru a modela un relief muscular, sportivii profesioniști- pentru a-și îmbunătăți performanța și bineînțeles, sunt cei care cred că fără antrenamente doar cu injectarea de steroizi vor obține un rezultat de invidiat.

Steroizii anabolizanți sunt ilegali și interziși de Comitetul Olimpic și de alte organizații sportive și societăți medicale.

Cel mai cunoscut mod de utilizare a steroizilor este prin injectarea sa intramusculară și în cazuri rare pe cale orală. Se aplică pentru o perioadă de 6 până la 12 săptămâni, timp în care utilizarea lor este accelerată. Dacă decideți să începeți să utilizați steroizi, acest lucru ar trebui să se întâmple conform unei scheme, având în vedere că pentru fiecare medicament zilnic trebuie crescută doza administrată până la atingerea cantității maxime.


După aceea, începe o „numărătoare inversă”, adică o reducere treptată a dozelor. Majoritatea oamenilor familiarizați cu steroizii știu că acest mod de administrare este larg răspândit, ca schemă „piramidală”.

Piramidarea permite organismului să se adapteze la dozele mari de steroizi anabolizanți, iar timpul fără steroizi ajută organismul să se restabilizeze.

O mare parte a consumatorilor care aleg să utilizeze steroizii anabolizanți încep să le folosească fără să se familiarizeze cu terapia care se aplică după un ciclu cu steroizi anabolizanți. După ce intră în sânge, moleculele steroizior se răspândesc în tot corpul. Reacționând cu celulele mușchilor scheletici, celulele glandelor sebacee, foliculele părului și anumite zone ale creierului.

După două săptămâni de terapie, potrivită pentru începători, se stabilește pierderea masei musculare acumulată în perioada de utilizare și chiar revenirea la forma originală. Luarea de steroizi anabolizanți este periculoasă sub toate aspectele sale, precum și oprirea acestora poate avea consecințe grave asupra sănătății, precum și simptome precum scăderea poftei de mâncare, oboseală cronică, probleme de somn, anxietate și stare depresivă care duce la slăbirea organismului.

La sfârșitul ciclului se observă deficiență hormonală, ceea ce duce și la stări depresive, niveluri scăzute de testosteron reprezintă creșterea cortizonului și a estrogenului ducând la o deficiență de proteine, care preia din masa musculară acumulată datorită steroizilor. Este de o importanță maximă să fie știut că recuperarea producției de testosteron este în centrul oricărui ciclu anabolic.


Concluzie: sunt SARMs mai bune decât Steroizii?

Vom rezuma ce este mai favorabil pentru organism SARMs sau Steroizii. Având în vedere nenumăratele opțiuni de pe piață, este important să știți ce să alegeți pentru a vă  îndeplini obiectivele printr-un rezultat inofensiv.

Faptele spun că steroizii depășesc creșterea musculară dar spre nefericire duc la efecte secundare care vă afectează sănătatea în timp ce SARMs funcționează prin stimularea receptorului de androgen numai în materia musculară și oase, crește nivelul de androgen din organism, ceea ce duce la o creştere abundentă a productivităţii şi recuperare prin urmare aceștia sunt izolați de efectele secundare nedorite.

SARMs sunt mai puțin riscanți decât steroizii din cauza acțiunii androgenice țintite fără să declanşeze alte procese biologice în corp. SARMs nu se procesează în estrogen și acesta este încă un motiv că aceștia sunt puțin riscanți și preferați față de steroizi.

După cum ați citit mai sus în articolul nostru, compârând  efectele secundare care sunt aproape absente sau minime la SARMs - devine clar, că aceștia înving fără probleme steroizii din toate punctele de vedere. De asemenea, luăm în considerare că nu numai efectele nedorite la SARMs apar mult mai rar, dar dăunează sănătatea omului mai puțin decât cele observate la steroizi.

Testosteronul ajută la dezvoltarea trăsăturilor masculine încă din timpul copilăriei la băieţi şi în perioada pubertăţii. De atunci încolo sprijină în continuare funcțiile masculine dependente de androgen/ cum ar fi spermatogeneza/. Testosteronul reglează metabolismul muscular, pielea, rinichii și sistemul nervos. Cu SARMs, scopul administrării este de a obține rezultatul de recuperare dorit la țesuturile afectate în mod specific, care reacționează la SARMs așa cum îl face testosteronul, iar în același timp țesuturile complet sănătoase care nu afecteaza tratamentul cu. SARMs rămân neafectate.

SARMs sunt alternativa mai sigură la steroizi. Am analizat pe larg fiecare beneficiu și daune atât de la  SARMs cât și de la steroizi. Steroizii anabolizanți contribuie pentru o cantitate mare de androgen în corp și organismul nu-l poate procesa și ca rezultat o parte din el este transformat în estrogen, care este motivul principal pentru efectele secundare de la administrarea acestuia descrise mai sus . Duc la reacții adverse ușoare sau severe, cum ar fi îngrășarea tenului, acnee, mărirea prostatei, contracția testiculară, atrofie musculară, boli hepatice și altele. În SARMs compusul molecular a receptorilor de androgen înseamnă că se leagă în același mod, precum testosteronul, ceea ce duce la aceleași efecte anabolice și la declanșarea capacității organismului de a arde grăsimile și de a construi masa musculară.

Noi, cei de la Ultimate Sarms, v-am pregătit acest conținut cu multă atenție și informații extrase astfel încât voi, clienții noștri, să puteți fi informați din fiecare punct de vedere despre produsele noastre SARMs, precum și diverse articole și știri legate de sfaturi anabolizante.

Când vă hrăniți corpul cu suplimente SARMs, rezultatele vor fi cu putere maximă. Voi aveți nevoie de sprijin și sfaturi de la profesioniști în acest domeniu și o echipă de încredere care să vă faciliteze? Dacă aveți întrebări despre începerea unui ciclu cu SARMs sau alte informații pentru suplimentele SARMs ne puteți contacta. Ultimate Sarms oricând va răspunde la întrebările dvs.




Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.