S23 dozare și administrare

S23 dozare și administrare

Cum se folosește S23? – dozare și administrare 

Doza zilnică eficientă recomandată de S-23 variază de la 30 până la 50 mg pe zi.

Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care doriți să le obțineți.

Alți factori afectează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și multe altele. Pentru determinarea dozei zilnice de S 23 contează istoricul Dvs. ca atlet, adică de cât timp vă antrenați activ, ce fel de antrenamente faceți, cât de grele sunt aceste antrenamente etc.

Noi de la Ultimate SARMs vă recomandam dacă sunteți un începător în lumea sportului și nu v-ați antrenat activ înainte sau credeți că pregătirea dvs. nu este cu o intensitate suficient de ridicată, atunci trebuie să începeți cu o doză inițială mai mică de S-23. După ce organismul se adaptează la noul preparat, începeți treptat să creșteți administrarea de S-23 mărind în același timp greutatea antrenamentelor dvs. Nu depășiți doza maximă sigură indicată (pentru S-23 este de 50 mg pe zi).


Timpul de semi-viața plasmatică al lui S23

Timpul de semi-viața plasmatică este un termen folosit pentru a descrie timpul pentru care o anumită substanță este reținută în organism, apoi este scoasă cel mai adesea cu urina. Viața plasmatică este un factor major în determinarea frecvenței de administrare a unei substanțe date.

Timpul de semi-viața plasmatică al lui S-23 are o durată medie de aproximativ 12 ore. Prin urmare, acest SARM trebuie luat de două ori pe zi, cu un interval de 12 ore între doze pentru a asigura acțiunea lui S 23 pe tot parcursul zilei.

Nu luați doza zilnică de S23 deodată.


Ciclu cu S23

S23 este un supliment SARM care este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ciclul cu S-23 nu trebuie să depășească perioada de 6 săptămâni (aproximativ o lună și jumătate).


Particularități la administrarea lui S-23

S-23 se caracterizează printr-un timp mediu de semi-viața plasmatică de 12 ore. Prin urmare, S 23 trebuie luat de două ori pe zi în două doze egale și cu interval de 12 ore între administrări. Scopul este asigurarea acțiunii suplimentului SARM pe tot parcursul zilei.


Siguranță

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați S23, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați S-23 mai mult de 6 săptămâni (aproximativ o lună și jumătate)
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați S 23 sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați S23, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • S-23 este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună

Fapte curioase despre S-23

S23 dozare și administrare

S23 este unul dintre cele mai puternice suplimente SARM. În ciuda faptului că este puternic, acest SARM nu se caracterizează prin efecte secundare grave.

S 23 este o alternativă sigură la steroizii anabolizanți, dar, spre deosebire de ei, este un produs de nouă generație cu o formulă moleculară îmbunătățită și rafinată.

Acțiunea lui S-23 este selectivă și se concentrează asupra receptorilor de androgen localizați în țesut muscular și oase. Se caracterizează printr-un profil favorabil de siguranță. Datorită mecanismului său selectiv de acțiune, nu afectează funcția organelor secundare și ca urmare nu este cauza apariției efectelor secundare nedorite.

S23 este un produs preferat de culturiști datorită acțiunii sale de afinitate asupra mușchilor. Stimulează procesul de acumulare a masei musculare și nu duce la retenția de apă și la umflarea mușchilor pe termen scurt. Tipic pentru mușchii construiți folosind S 23 este că aceștia sunt curați și definiți. Acest SARM este alegerea perfecta pentru sportivii care doresc mușchi definiți și curați fără efecte secundare.

Cum pot să cumpăr S23?

Acum puteți cumpăra S-23 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează proveniența, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.

Concluzie

În ceea ce privește efectele, S23 este comparabil cu steroizi androgeni, dar avantajul său este că nu duce la efecte secundare grave. S-23 este un supliment SARM cu o acțiune selectivă asupra receptorilor de androgen situați în mușchi și oase.

Datorită acțiunii sale puternice și sigure și de eficacitatea de lungă durată, S 23 a devenit rapid un supliment preferat al culturiștilor.

Puteți citi totul despre S23 aici.


Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.