S-23 Acțiune

S-23 Acțiune

Cum funcționează S23?

S-23 are o acțiune selectivă. Afectează selectiv doar receptori de androgen situați în țesutul muscular și oase. Nu afectează și nu dăunează organele secundare. În timp ce acest lucru este tipic pentru produsele anabolizante, din acest motiv și duc la efecte secundare grave. În schimb, S 23 acționează numai acolo unde ar trebui și nu se caracterizează prin manifestarea efectelor secundare, poate duce chiar la o reducere a dimensiunii prostatei la bărbați.

Caracteristic pentru S23 este că este unul dintre SARMs cu o biodisponibilitate foarte mare - până la 96%. Dintre toate SARMs, S-23 a arătat, de asemenea, cea mai puternică afinitate de legare de receptorii de androgen.

Administrat pe cale orală (pe gură) funcționează prin stimularea creșterii musculare ceea ce duce la formarea de noi fibre musculare și ca urmare duce la o creștere și acumulare rapidă a masei musculare. Un mare avantaj al acțiunii lui S 23 este că duce la construirea masei musculare curate și definite fără retenție de apă în mușchi.

În plus, S23 crește semnificativ nivelul de energie din organism. Datorită acestui efect, puterea și rezistența corpului cresc. Astfel, posibilitatea de a face față unui antrenament mai lungi și mai intens devine reală. Iar un antrenament mai bun este întotdeauna un factor pentru rezultate mai bine și de lungă durată.

Rezultate vizibile și creștere a masei musculare la majoritatea utilizatorilor se observă chiar și după o săptămână de administrare.


Fapte curioase despre S23

S-23 Acțiune

S-23 este un produs SARM. Ceea ce îl deosebește de ceilalți este că este de o nouă generație, iar acest lucru înseamnă că molecula sa a fost îmbunătățită și purificată.

Caracteristic pentru acțiunea lui S23 este selectivitatea. Acționează selectiv asupra receptorilor de androgen în mușchi și oase. Datorită acestei caracteristici în acțiunea sa se caracterizează printr-un profil ridicat de siguranță.

S 23 stimulează procesul de acumulare a masei musculare fără ca organismul să rețină apă. Mușchii construiți cu S-23 sunt curați și definiți. Acest SARM este soluția potrivită pentru sportivii care visează la mușchi pronunțați si curați. 

S23 este unul dintre cele mai puternice produse din familia SARM.

 

Cum pot să cumpăr S23?

Acum puteți să cumpărați S 23 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează originea, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.

 

Concluzie

Despre S23 putem spune că este unul dintre cele mai puternice produse SARM. Este o alegere grozavă pentru culturiști care caută o alternativă sigură la steroizi anabolizanți. În schimb, S-23 are doar beneficiile fără să ducă la efecte secundare.

Efectele acestui SARM se văd rapid și se mențin pentru o perioadă lungă de timp după oprirea administrării.

 

Puteți citi informații detaliate despre S23 aici.


Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.