Ostarine MK2866: Dozare și administrare

Ostarine MK2866: Dozare și administrare

Cum se administrează Ostarine MK2866? – dozare și administrare 

Administrare de Ostarine MK2866 

Este recomandat ca doza zilnică de Ostarine MK 2866 să varieze între 20 și 40 mg, iar doză întreagă poate fi luată o dată.

Doza zilnică variază între sexe:

Bărbați - Se recomanda doze de pana la 40 mg pe zi (timp de 24 de ore).

Femei - Se recomandă doze de până la 20 mg pe zi (timp de 24 de ore).

Alți factori afectează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și multe altele. Pentru determinarea dozei zilnice de Ostarine MK-2866 contează istoricul Dvs. ca atlet, adică de cât timp vă antrenați activ, ce fel de antrenamente faceți, cât de grele sunt aceste antrenamente etc.

Noi de la Ultimate SARMs vă recomandam dacă sunteți un începător în lumea sportului și nu v-ați antrenat activ înainte sau credeți că pregătirea dvs. nu este cu o intensitate suficient de ridicată, atunci trebuie să începeți cu o doză inițială mai mică de Ostarine MK2866. După ce organismul se adaptează la noul preparat, începeți treptat să creșteți administrarea de Ostarine MK-2866 mărind în același timp greutatea antrenamentelor dvs. Nu depășiți doza maximă sigură indicată (pentru Ostarine MK 2866 este de 40 mg pe zi).

Timpul de semi-viața plasmatică al lui Ostarine MK2866

Timpul de semi-viața plasmatică este un termen folosit pentru a descrie timpul pentru care o anumită substanță este reținută în organism, apoi este scoasă cel mai adesea cu urina. Viața plasmatică este un factor major în determinarea frecvenței de administrare a unei substanțe date.

Timpul de semi-viața plasmatică al lui Ostarine MK-2866 variază în jur de 20 până la 24 de ore. Adică acest SARM se menține în corpul uman în jur de o zi, această este o viața plasmatică lungă și permite administrarea lui Ostarine MK 2866 o dată pe zi.

Ciclu cu Ostarine MK-2866

Pentru Ostarine MK2866, se recomandă să-l luați pentru o durată medie de până la 12 săptămâni (aproximativ 3 luni) la bărbați și respectiv 6 până la 8 săptămâni la femei. Este considerat că după această perioada riscul de reacții adverse crește.

Particularitățile administrării lui Ostarine MK 2866

O particularitate atunci când luați Ostarine MK-2866 este că trebuie luat pe stomacul gol, deoarece este absorbit mai repede și acționează mai eficient atunci când nu există mâncare în stomac.

Ostarine MK2866 este permis să fie luat după masă pentru persoanele care au vreun fel de tulburări gastrice sau boli ale tractului digestiv, cum ar fi BRGE (boala de reflux gastroesofagian), gastrită, ulcer și altele.


Siguranță

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați Ostarine MK-2866, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Ostarine MK2866 mai mult de 12 săptămâni 
  • Ciclul optim este cu durata de la 8 până la 12 săptămâni la bărbați și 6-8 săptămâni la femei pentru a observa efectele lui Ostarine MK 2866
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Ostarine MK-2866 sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Ostarine MK 2866, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Ostarine MK2866 este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună 

Fapte curioase despre Ostarine MK-2866 

Ostarine MK2866 Dozare și administrare

Ostarine MK2866 este un supliment SARM cu un efect dovedit de creștere a masei musculare slabe fără retenție de apă. În plus, Ostarine MK 2866 reduce indicele de grăsime subcutanată și face posibil ca organismul să lucreze mai mult în timpul antrenament și să reziste la exerciții fizice mai intense.

Ostarine MK-2866 se caracterizează printr-o acțiune androgenă selectivă și datorită acțiunii sale selective are un profil foarte sigur când vine vorba de efecte secundare.

Cum pot să cumpăr Ostarine MK2866?

Acum puteți cumpăra Ostarine MK-2866 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează proveniența, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.

Concluzie

Ostarine MK-2866 este unul dintre cele mai frecvent utilizate SARM-uri în lumea culturismului deoarece nu există efecte secundare la administrare.

În timp ce beneficiile lui Ostarine MK 2866 sunt multe și variate. Rezultatele după administrarea acestui produs SARM vin repede și sunt de lungă durată.

Este considerat a fi cel mai sigur supliment SARM cu efecte rapide și de durată. Ostarine MK 2866 are efectele unui preparat anabolic, dar fără efecte secundare grave.


Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.