Ligandrol LGD4033 dozare și administrare

Ligandrol LGD4033 dozare și administrare

Cum se administrează Ligandrol LGD4033? – dozare și administrare 


Administrare de Ligandrol LGD4033 

Doza zilnică recomandată pentru Ligandrol LGD4033 variază între 8 și 22 mg pe zi.

Pentru începători, se recomandă să înceapă cu o doză zilnică mai mică pentru o anumită perioadă de timp până când organismul se adaptează la noul produs. După aceea, doza poate fi crescută treptat până când ajungeți la doza zilnică maximă admisă (pentru Ligandrol LGD4033 este de 22 mg pe zi).

Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care le doriți obține.

Alți factori afectează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și multe altele. Pentru determinarea dozei zilnice de Ligandrol LGD4033 contează istoricul Dvs. ca atlet, adică de cât timp vă antrenați activ, ce fel de antrenamente faceți, cât de grele sunt aceste antrenamente etc.

Noi de la Ultimate SARMs vă recomandam dacă sunteți un începător în lumea sportului și nu v-ați antrenat activ înainte sau credeți că pregătirea dvs. nu este cu o intensitate suficient de ridicată, atunci trebuie să începeți cu o doză inițială mai mică de Ligandrol LGD4033. După ce organismul se adaptează la noul preparat, începeți treptat să creșteți administrarea de Ligandrol LGD4033 mărind în același timp greutatea antrenamentelor dvs. Nu depășiți doza maximă sigură indicată (pentru Ligandrol LGD4033 este de 22 mg pe zi).


Timpul de semi-viața plasmatică al lui Ligandrol LGD4033

Ligandrol LGD4033 dozare și administrare

Timpul de semi-viața plasmatică este un termen folosit pentru a descrie timpul pentru care o anumită substanță este reținută în organism, apoi este scoasă cel mai adesea cu urina. Viața plasmatică este un factor major în determinarea frecvenței de administrare a unei substanțe date.

Timpul de semi-viața plasmatică al lui Ligandrol LGD4033 este foarte lung în jur de 24 ore și prin urmare suplimentul trebuie administrat doar o dată pe zi. Nu împărțiți doza zilnică în câteva administrări. 

Ciclu cu Ligandrol LGD4033

Ligandrol LGD4033 este un supliment SARM care este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ciclu cu Ligandrol LGD4033 la bărbați se poate face timp de cel mult 8 săptămâni. În timp ce pentru femei și începători, se recomandă un ciclu cu durată de 4 până la 6 săptămâni.

Particularitățile administrării lui Ligandrol LGD4033

O particularitate a administrării lui Ligandrol LGD4033 este că se recomandă să-l luați o singură dată pe zi, deoarece are un timp de semi-viața plasmatică lung care asigură acțiune pentru 24 de ore.

Siguranță

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați Ligandrol LGD4033, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Ligandrol LGD4033 mai mult de 8 săptămâni (aproximativ 2 luni) pentru bărbați și respectiv 4-6 săptămâni (o lună – o lună jumătate) pentru femei și începători 
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Ligandrol LGD4033 sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Ligandrol LGD4033, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Ligandrol LGD4033 este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună 

Fapte curioase despre Ligandrol LGD4033

Ligandrol LGD4033 este unul dintre cele mai frecvent utilizate suplimente cu efecte rapide și de lungă durată. În zilele noastre este folosit pentru creșterea masei musculare și reducerea indicelui de grăsime subcutanată. A fost dezvoltat de către o companie farmaceutică și patentat în anul 2009

Ligandrol LGD4033 este un modulator selectiv al receptorilor de androgeni concentrați în oase și mușchii.

Ligandrol LGD4033 meritat are locul său printre cele mai bune suplimente pentru creșterea masei musculare. Este o alternativă sigură la steroizi fără de a conduce, cu toate acestea, la efectele lor tipice secundare grave. 

Cum pot să cumpăr Ligandrol LGD4033?

Acum puteți cumpăra Ligandrol LGD4033 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează proveniența, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.

Concluzie

Ligandrol LGD4033 este un supliment SARM care crește rapid și eficient acumularea de masa musculară și în același timp ajuta la arderea grăsimilor în exces.

Ligandrol LGD4033 este alternativa sigură la steroizii anabolizanți.

Puteți citi informații detaliate despre Ligandrol LGD4033 aici.

 

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.