Ligandrol LGD4033 Acțiune

Ligandrol LGD4033 Acțiune

Cum acționează Ligandrol LGD4033?

Ligandrol LGD4033 acționează ca un modulator selectiv al receptorilor de androgen din mușchi și oase fără să afecteze organele secundare. Prin urmare, nu duce la efecte secundare, caracteristice preparatelor anabolice.

Acesta este un supliment SARM care este foarte popular printre sportivii activi deoarece duce la creșterea forței musculare și la o construire mai rapidă a mușchilor.

Majoritatea oamenilor susțin că între a 7-a și a 14-a zi de la începutul administrării lui Ligandrol LGD-4033 simți un impuls puternic de energie. Spre deosebire de alte produse care dau energie, dar descompun țesutul muscular, acest SARM nu afectează mușchii.

Un alt beneficiu al lui Ligandrol LGD4033 este că accelerează procesul de recuperare al organismului după antrenament. Acest lucru contribuie suplimentar pentru rezultate mai bune, fiindcă după un antrenament intens, organismul nu are nevoie de mult timp pentru recuperare înainte de următorul antrenament.

Primul studiu clinic uman a fost publicat în anul 2013. Acesta este momentul în care s-a constatat că administrarea de Ligandrol LGD 4033 crește masa musculară, fără să provoace acumulare de grăsime. 

Ligandrol LGD-4033 continuă să fie studiat până în prezent pentru tratamentul unui număr mare de afecțiuni, de pierdere ale greutății corporale, cancer, mărirea prostatei, scăderea funcției testiculelor și altele.


Fapte curioase despre Ligandrol LGD4033

Ligandrol LGD4033 Acțiune

Ligandrol LGD 4033 este un produs SARM care a fost dezvoltat inițial de compania farmaceutică Ligand Pharmaceuticals și a fost patentat în anul 2009.

Ligandrol LGD4033 acționează ca un modulator selectiv al receptorului de androgen localizat în oase și mușchi.

Ligandrol LGD-4033 este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune suplimente alimentare pentru a crește cantitatea de masă musculară. Este utilizat pe scară largă în lumea culturismului fiindcă este un substitut al steroizilor.

Cum pot să cumpăr Ligandrol LGD4033?

Acum puteți să cumpărați Ligandrol LGD4033 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează originea, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.

Concluzie 

Ligandrol LGD 4033 este o alternativa sigură la steroizii anabolizanți. Cu toate acestea, spre deosebire de ei, aduce doar beneficii fără să provoace efecte secundare.

Efectele acestui SARM se văd rapid și se mențin pentru o perioadă mai lungă de timp după finalizarea administrării.

Puteți citi informații detaliate despre Ligandrol LGD4033 aici.


Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.