Ligandrol LGD3303 Dozare și Administrare

Ligandrol LGD3303 Dozare și Administrare

Cum se utilizează LIgandrol LGD3303?

Doză zilnică recomandată de Ligandrol LGD3303 este de la 27 până la 36 mg pe zi.

Pentru începători, se recomandă să înceapă administrarea lui Ligandrol LGD3303 cu cantități minime și să crească treptat până la kilogramele maxime pe zi - 27 până la 36 mg, în funcție de modul în care organismul îl percepe.

Doză zilnică depinde și de efectul pe care doriți să-l obțineți, cum ar fi stilul de viață activ, eficiența antrenamentului în sală și consumul de alimente sunt o parte semnificativă de factori care trebuie luați în considerare pentru a determina doză zilnică de Ligandrol LGD3303.

Ligandrol LGD3303 este recomandat să fie luat de 2-3 ori pe zi dimineața, la prânz și seara.

 

Semi Viața plasmatică lui Ligandrol LGD3303

Ligandrol LGD3303 Dozare și Administrare

Timpul de semi-viața al lui SARMS este timpul în care substanța trece prin corp, se mișcă prin corp, se răspândește până la celulele necesare și se curăță prin rinichi deoarece excreția sa are loc prin urinare.

Ligandrol LGD3303 are un timp de semi-viață scurt de 5 până la 6 ore, combinația rămânând activă în sistemul dumneavoastră pentru această perioadă, deoarece aveți niveluri optime de Ligandrol LGD3303 în corpul dumneavoastră pe tot parcursul zilei pentru cele mai bune rezultate.

Se recomandă administrarea înainte de masă, deoarece doza zilnică este împărțită în 2- 3 ori pe zi, astfel se păstrează așa-numita viață plasmatică a lui Ligandrol LGD3303 care menține substanța concentrată în sânge pe tot parcursul zilei. Cu alte cuvinte, cu cât substanța este mai larg distribuită în organism, cu atât semi-viața sa este mai lungă.

 

Ciclu cu Ligandrol LGD3303

Ligandrol LGD3303 este un supliment SARMS care este potrivit în primul rând pentru bărbați. Ciclul cu Ligandrol LGD3303 se poate face pe o perioadă de cel mult 8 până la 12 săptămâni, asigurând astfel suficient timp pentru rezultate pozitive vizibile și, în același timp, nu ascunde riscuri pentru sănătate și mai presus de toate nu suprimă nivelul de testosteron la bărbați.


Particularități la administrarea lui Ligandrol LGD3303

O particularitate a lui Ligandrol LGD3303 este administrarea sa, pe care am descris-o mai sus, împărțită în 3 ori pe zi, deoarece timpul său de semi-viață plasmatică durează până la 6 ore, care asigură acţiunea necesară.

Ligandrol LGD3303 are o altă caracteristică, substanțele active afectează doar anumite țesuturi fără de a afecta și suprima alte organe precum steroizii.


Siguranța

Pentru o administrare sigura a lui Ligandrol LGD3303, trebuie să respectați câteva indicații și contraindicații.

  • Ligandrol LGD3303 este potrivit pentru a fi luat în principal de către sportivi
  • Luați Ligandrol LGD3303 în dozele indicate în descrierea produsului
  • Nu luați Ligandrol LGD3303 mai mult de 12 săptămâni / aproximativ 3 luni 
  • Este important să nu aveți boli concomintente severe atunci când luați Ligandrol LGD3303.

 

Fapte curioase despre Ligandrol LGD3303

Ligandrol LGD3303 este un supliment pentru creșterea masei musculare slabe și este un modulator selectiv a receptorilor de androgen. Acest SARM este foarte popular printre sportivi, powerlifters, crossfitters și culturiști.

Studiile științifice demonstrează că pentru o perioadă de 14 zile se observă o schimbare a fizicului. 


Cum pot să cumpăr Ligandrol LGD3303?

Puteți cumpăra Ligandrol LGD3303 chiar acum de la Ultimate Sarms.

Produsele noastre au dobândit un certificat GMP, cu care certificam pentru calitatea materiei prime din produs și modul de producere a acestuia.

Puteți cumpăra Ligandrol LGD3303 ușor cu doar câteva clickuri de aici.

Oferim Ligandrol LGD3303 la cel mai bun preț care corespunde cu calitatea înaltă a produsul.


Concluzie

Ligandrol LGD3303 este alternativa sigură la steroizii anabolizanți. Produsul SARM este un instrument eficient pentru creșterea rapidă a masei musculare și, în același timp un instrument bun pentru arderea grăsimilor subcutanate din organism. Rezulte de la administrarea lui Ligandrol LGD3303 sunt vizibile relativ repede deja după 2 saptamani de administrare.

Puteți citi informații detaliate despre Ligandrol LGD3303 aici.

 

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.