Ibutamoren MK677: Dozare și administrare

Ibutamoren MK677: Dozare și administrare

Cum se folosește Ibutamoren MK677? – dozare și administrare 

Administrare de Ibutamoren MK-677 

Doza zilnică variază între sexe:

Bărbați - Se recomanda doze între 20 și 30 mg pe zi (la 24 de ore).

Femei - Se recomanda doze între 10 și 20 mg pe zi (la 24 de ore).

Alți factori afectează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și multe altele. Pentru determinarea dozei zilnice de Ibutamoren MK 677 (HGH) contează istoricul Dvs. ca atlet, adică de cât timp vă antrenați activ, ce fel de antrenamente faceți, cât de grele sunt aceste antrenamente etc.

Noi de la Ultimate SARMs vă recomandam dacă sunteți un începător în lumea sportului și nu v-ați antrenat activ înainte sau credeți că pregătirea dvs. nu este cu o intensitate suficient de ridicată, atunci trebuie să începeți cu o doză inițială mai mică de Ibutamoren MK677. După ce organismul se adaptează la noul preparat, începeți treptat să creșteți administrarea de Ibutamoren MK-677 (HGH) mărind în același timp greutatea antrenamentelor dvs. Nu depășiți doza maximă sigură indicată (pentru Ibutamoren MK 677 este de 30 mg. pe zi). 


Timpul de semi-viața plasmatică al Ibutamoren MK677

Timpul de semi-viața plasmatică este un termen folosit pentru a descrie timpul pentru care o anumită substanță este reținută în organism, apoi este scoasă cel mai adesea cu urina. Viața plasmatică este un factor major în determinarea frecvenței de administrare a unei substanțe date.

Timpul de semi-viața plasmatică al lui Ibutamoren MK-677 (HGH) este în jur de 24 ore. Adică, acest SARM este reținut în organismul uman în jur de o zi, este un timp de semi-viața plasmatică lung și asta dă posibilitate să administrați Ibutamoren MK 677 doar o dată pe zi.


Ciclu cu Ibutamoren MK677

Pentru Ibutamoren MK-677, se recomandă să fie luat cu o durată medie de până la 8 săptămâni (aproximativ 2 luni).

Rezultatele administrării lui Ibutamoren MK 677 (HGH) încep să devină vizibile după numai 2 săptămâni (1/2 lună) de la începutul ciclului.


Particularitățile administrării lui Ibutamoren MK677

Caracteristic pentru administrarea lui Ibutamoren MK-677 (HGH) este ca în primele 3-4 zile de la începutul administrării este posibil să simți o senzație de oboseală. Acest lucru nu ar trebui să vă sperie, din moment ce acest simptom nu este nici măcar clasificat ca efect secundar. Această este perioada în care organismul se adaptează la noul ingredient activ.

De aceea mulți oameni preferă să ia Ibutamoren MK 677 seara înainte de culcare. Chiar această administrare este recomandată și face posibilă obținerea maximului de beneficii de la Ibutamoren MK677, deoarece îmbunătățește calitatea somnului.

Prin urmare, este chiar indicat să-l iei seara înainte de culcare.


Siguranță

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați Ibutamoren MK-677 (HGH), urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Ibutamoren MK 677 mai mult de 14 săptămâni 
  • Ciclul optim este cu durata de la 4 până la 6 săptămâni, astfel încât să puteți vedea efectele lui Ibutamoren MK677
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Ibutamoren MK-677 sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Ibutamoren MK 677 (HGH), aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Ibutamoren MK677 este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună

Fapte curioase despre Ibutamoren MK-677

Ibutamoren MK677 Dozare și administrare

Ibutamoren MK 677 este unul dintre cele mai utilizate produse SARM. Prin mecanism său de acțiune seamănă cu Ipamorelinul (un fel de peptidă).

Ibutamoren crește capacitatea naturală a organismului de a sintetiza hormon de creștere (HGH) și ca rezultat crește efectiv masa musculară și arde excesul de grăsime.

Acest SARM este superior preparatelor cu steroizi, deoarece nu are efectele lor secundare, iar rezultatele la care duce sunt competitive cu cele ale steroizilor.

Acest fapt explică de ce Ibutamoren MK677 este unul dintre produsele de primă alegere pentru sportivi activi.

Cum pot să cumpăr Ibutamoren MK-677?

Acum puteți cumpăra Ibutamoren MK 677 (HGH) de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează proveniența, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.

Puteți cumpăra Ibutamoren MK677 la cel mai bun preț cu cea mai înaltă calitate de aici.


Concluzie

Ibutamoren MK-677 putem spune că funcționează ca un preparat cu steroizi, dar fără efecte secundare. Rezultatele administrării lui Ibutamoren MK 677 sunt similare cu cele ale hormonului de creștere obișnuit.

Ibutamoren MK677 (HGH) asigură modelarea rapidă și permanentă a masei musculare dorite și eliminarea excesului de grăsime.

Puteți citi totul despre Ibutamoren MK677 aici.

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.