Efecte secundare de la S-23

Efecte secundare de la S-23

Fapte curioase despre S23

S-23 este unul dintre cele mai puternice suplimente SARM. În ciuda faptului că are o acțiune puternică, acest SARM nu se caracterizează cu efecte secundare grave.

S 23 este o alternativă sigură la steroizii anabolizanți, dar spre deosebire de aceștia este un produs de nouă generație cu o formulă moleculară îmbunătățită și rafinată.

Acțiunea lui S23 asupra receptorilor de androgen localizați în țesut muscular și în oase este selectivă. Se caracterizează printr-un profil favorabil de siguranță. Datorită mecanismului său selectiv de acțiune, nu afectează funcția organelor secundare și ca urmare nu este cauza pentru apariția efectelor secundare nedorite.

S-23 este produsul preferat de către culturiștii, deoarece are o acțiune de afinitate asupra mușchi. Stimulează procesul de construire a masei musculare, nu duce la retenție de apă și pompare a mușchilor pe termen scurt. Tipic pentru mușchii construiți cu ajutorul lui S23 este că sunt curați și definiți. Acest SARM este alegerea perfecta pentru sportivii care doresc mușchi tonifiați și curați fără efecte secundare.

Care sunt efectele secundare de la S-23?

Efecte secundare de la S-23

Efectele secundare de la S23 sunt extrem de rare. Riscul de apariție a unor reacții adverse de la administrarea lui S 23 atunci când sunt respectate toate indicațiile și contraindicațiile precizate și indicele dozei zilnice sigure, este minim.

Pentru a vă asigura aportul sigur de S23 și pentru a reduce șansele de apariție a unor efecte secundare, respectați dozele indicate.

În cazuri rare, S-23 se poate provoca suprimarea sintezei proprie de testosteron în corp. Totuși, acest lucru se întâmplă doar atunci când sunt administrate doze foarte mari de S23 pentru o perioadă lungă de timp. După finalizarea ciclului cu produsului SARM, corpul își revine repede la ritmul normal. 

Particularități la administrarea lui S-23 

S23 se caracterizează cu o durată medie de viața plasmatică  - 12 ore. Prin urmare S23 trebuie luat de două ori pe zi în doze egale și cu un interval de 12 ore între administrări. Scopul este de a asigura acțiunea lui S-23 pe tot parcursul zilei.

Siguranță

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați S-23, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați S-23 mai mult de 6 săptămâni (aproximativ o lună și jumătate)
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați S-23 sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați S-23, aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • S-23 este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună

Cum pot să cumpăr S 23?

Acum puteți cumpăra S-23 de la Ultimate SARM. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează proveniența, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.

Concluzie

S23 este un supliment SARM cu o acțiune selectivă asupra receptorilor de androgen, localizați în mușchi și oase. În ceea ce privește efectele, S23 este comparabil cu androgeni anabolizanți, dar avantajul său este că nu duce la efecte secundare grave. Datorită acțiunii sale sigure și eficacitatea puternică și de lungă durată, S-23 a devenit rapid alegerea preferată a culturiștilor pentru supliment.

Puteți citi mai multe despre S23 în acest articol

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.