Cycle Support și totul despre el

Cycle Support și totul despre el

Ce este Cycle Support? 

Cycle Support este o combinație unică de extracte de plante special selectate cu minerale și vitamine. Cycle Support este un produs care poate fi luat cu absolut orice SARM și steroizi. 

Cycle Support. ajută la menținerea nivelului natural de testosteron și stimulează libidoul la bărbați. 

Conținutul Cycle Support:


Extract de Pygeum

Pygeum (Cireșul african) este denumirea comună a suplimentelor, extractelor și ceaiurilor extrase din scoarța de Prunus africana.

Principala acțiune a Pygeum-ului este de a reduce dimensiunea prostatei, acționând asupra receptorilor androgeni din organism. Acest efect se datorează anumitor substanțe care pot fi găsite în compoziția extractului de Pygeum. Deoarece Pygeum micșorează dimensiunea prostatei la bărbații cu prostata mărită, îmbunătățește calitatea procesului de urinare. 

În practică, extractul de Pygeum, pe lângă tratamentul hiperplaziei benigne de prostată (BPH), se aplică și în tratamentul febrei, malariei, bolilor de rinichi și altele.

Există dovezi că extractul de Pygeum protejează împotriva apariției cancerului de prostată și că poate fi inclus în terapia pentru cancerul deja prezent. 

Se crede că, prin influențarea HBP și reducerea dimensiunii prostatei, astfel ia parte în prevenirea împotriva celulelor canceroase.

Extractul de Pygeum are un puternic efect antiinflamator și este utilizat pentru tratarea prostatitei. Poate ajuta la ameliorarea simptomelor de prostatită, la fel cum ajută la ameliorarea simptomelor de HBP. Aceasta include frecvența urinară, urinarea nocturnă, fluxul, durerea și inflamația.


Saw Palmetto

São Palmetto, numit și Serenoa repens, este o specie de palmier răspândită în sud-estul Statelor Unite. Cel mai frecvent, Saw Palmetto este utilizat pentru tratarea bolilor de prostată, a dezechilibrelor hormonale și a alopeciei (căderea părului) la bărbați.  

Alopecia este o afecțiune caracterizată prin căderea părului. Cauzele pot fi diverse - genetice, modificări hormonale, administrarea anumitor medicamente etc. Sao Palmetto este adesea folosit pentru a echilibra nivelul hormonal pentru a combate căderea părului.

Se crede că Sao Palmetto promovează creșterea părului deoarece blochează activitatea unei enzime numite 5-alfa reductază. Această enzimă este responsabilă pentru transformarea testosteronului într-un alt hormon sexual, și anume dihidrotestosteronul, care este cauza căderii părului. 

Celălalt mecanism prin care se crede că Saw Palmetto inhibă căderea părului este, de asemenea, prin inhibarea absorbției dihidrotestosteronului de către foliculii de păr și, prin urmare, prin reducerea legăturii dihidrotestosteronului cu receptorii hormonali specifici. 

São Palmetto afectează hiperplazia benignă de prostată (BPH). Aceasta este o afecțiune în care există o mărire a prostatei și o scădere a fluxului de urină. Pacienții suferă, de obicei, de dificultăți la urinare ca rezultat.

O serie de studii au arătat că Sao Palmetto duce la o creștere a dorinței sexuale la bărbați și la îmbunătățirea calității lichidului seminal.

Tribulus Terrestris

Colții babei sau din latină Tribulus terrestris este o plantă cu frunze mici. Colții babei este răspândită în Europa, Africa și Asia. 

Încă din cele mai vechi timpuri, Colții babei a fost folosită pentru a crește libidoul și pentru a îmbunătăți sănătatea sistemului genito-urinar.

În prezent, Tribulus terrestris este utilizat în compoziția unui număr de suplimente alimentare pentru a crește nivelul de testosteron. 

Efectele plantei Colții babei se datorează în principal protodioscinei din compoziție. Majoritatea suplimentelor alimentare de pe piață care au în compoziția lor Tribulus terrestris, conținutul de protodioscină din extract nu depășește 5%.   

Extractul de Cycle Support din Colții babei are un conținut de protodioscină de peste 50%. Acesta este motivul pentru care Cycle Support crește nivelul de testosteron activ și duce la o creștere a libidoului.

Picolinat de zinc

Zincul este un mineral esențial care are numeroase beneficii pentru sănătatea generală. Studiile efectuate până în prezent au arătat că acest mineral poate îmbunătăți funcția imunitară, poate stabiliza nivelul de zahăr din sânge și poate susține sănătatea pielii, a ochilor și a inimii, există multe motive pentru a vă asigura că vă luați doza zilnică.

În plus față de toate cele de mai sus, s-a demonstrat în studii că zincul afectează libidoul la bărbați. Efectele zincului se exprimă prin creșterea apetitului sexual, creșterea nivelului de testosteron și creșterea calității lichidului seminal.

Vitamina D3

Vitamina D3 este o vitamină solubilă în grăsimi care este complet diferită de majoritatea celorlalte vitamine. 

Acesta este de fapt un hormon steroidic produs din colesterol. Vitamina D3 este sintetizată în piele atunci când aceasta este expusă la radiațiile UV. 

Acesta este motivul pentru care vitamina D3 este vitamina soarelui. 

Vitamina D3, așa cum am menționat deja, este o vitamină solubilă în grăsimi. Acest lucru înseamnă că se dizolvă în grăsimi și uleiuri și, prin urmare, în organism este depozitată în celulele țesutului adipos. Astfel, vitamina D3 este reținută în organismul uman pentru o perioadă lungă de timp


Vitamina D3 există în principal sub două forme:

 • colecalciferol (vitamina D3)
 • ergocalciferol (vitamina D2)

Vitamina D3 se găsește în principal în alimentele de origine animală, cum ar fi peștele și gălbenușul de ou. În timp ce vitamina D2 se găsește mai mult în produsele vegetale, cum ar fi drojdia, ciupercile, plantele și altele.


Deficiența de vitamina D este cea mai frecventă deficiență în ceea ce privește nutrienții și vitaminele. Pe măsură ce îmbătrânim, crește riscul de a dezvolta deficiență de vitamina D. De obicei, în cazul deficienței de vitamina D3, simptomele sunt minore la început și abia dacă apar. În principal, deficitul de vitamina D3 este asociat cu rahitismul sau osteoporoza. 


Administrarea vitaminei D3 oferă multiple beneficii pentru sănătate - stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește sănătatea oaselor și a mușchilor etc. Pe lângă toate efectele cunoscute, vitamina D3 are, de asemenea, un efect pozitiv asupra libidoului atât la bărbați, cât și la femei. Cei mai mulți oameni raportează o creștere a apetitului sexual în timpul lunilor mai calde, acest lucru se datorează tocmai nivelului ridicat de vitamina D. 

Au fost efectuate studii clinice la bărbați care dovedesc că nivelurile ridicate de vitamina D3 contribuie la un libido mai puternic, exprimat prin erecții mai stabile și mai prelungite. 

Datorită structurii sale steroidiene, vitamina D3 poate duce, de asemenea, la o creștere a nivelului de testosteron. 


Acid folic (Vitamina B9)

Acidul folic este de fapt Vitamina B9. 

Cunoscută și sub numele de folat, Vitamina B9 este esențială pentru formarea globulelor roșii, precum și pentru creșterea și funcționarea sănătoasă a celulelor. 

Vitamina B9 poate fi găsită în legumele cu frunze de culoare verde închisă, cum ar fi spanacul, salata, sparanghelul, varza de Bruxelles, broccoli; fasolea; arahidele; semințele de floarea soarelui; fructele de mare etc.

Deficitul de acid folic poate apărea în cazul dietelor care nu conțin alimente bogate în acid folic. 

La femeile însărcinate, aportul de acid folic este obligatoriu chiar în timpul sarcinii, deoarece un aport adecvat de vitamina B9 asigură prevenirea defectelor de tub neural. 

În timp ce la bărbați, cercetările arată că deficitul de acid folic este un factor de risc pentru disfuncția erectilă și scăderea libidoului.

Acidul folic nu afectează în mod direct nivelul de testosteron, dar crește dorința sexuală și spermatogeneza. Acest lucru se datorează efectului acidului folic de a regenera celulele și de a contribui la formarea altora noi. 

Pentru cine este potrivit Cycle Support

Cycle Support este potrivit pentru a fi administrat în același timp cu orice supliment SARM, precum și cu steroizii. Cycle Support este inclus într-un ciclu cu SARMs sau steroizi pentru a reduce posibilele efecte secundare. Afectează efectele secundare cele mai severe, precum și cele moderate și ușoare.

Este potrivit pentru bărbații care doresc să își crească nivelul de testosteron endogen, precum și dorința sexuală. Cycle Support crește nu numai libidoul, ci și îmbunătățește performanța sexuală. 


Cycle Support este potrivit pentru bărbații care doresc:

 • Erecție mai stabilă
 • Erecție de o lungă durată
 • Niveluri ridicate de testosteron
 • Creșterea volumului de material seminal (lichid seminal)
 • Libido ridicat
 • Prostată sănătoasă 

De unde pot cumpăra Cycle Support de calitate superioară?

De unde pot cumpăra Cycle Support de calitate superioară?

Cycle Support la cel mai competitiv preț și la cea mai înaltă calitate. Suntem încântați să vă oferim posibilitatea de a achiziționa Cycle Support cu cea mai bogată și diversă compoziție. 

Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs pe care să îl introduceți în corpul dumneavoastră și să nu vă lăsați influențată de cele mai tentante oferte, deoarece acestea sunt adesea înșelătoare. Nu uitați, noi, la Ultimate SARMs, vom oferi întotdeauna Cycle Support calitate superioară la cel mai bun preț posibil! 

Către produsul Cycle Support

Beneficiile Cycle Support

Beneficiile Cycle Support

Beneficiile Cycle Support sunt multe, să le analizăm pe cele mai importante:

 • Stimulează sinteza hormonului luteinizant
 • Accelerează sinteza testosteronului endogen
 • Normalizează nivelul de testosteron după o scădere datorată unui ciclu cu Sarms și/sau Steroizi
 • Îmbunătățește spermatogeneza
 • Crește cantitatea de lichid seminal
 • Îmbunătățește viteza spermei
 • Crește numărul de spermatozoizi
 • Reduce dimensiunea prostatei 
 • Protejează împotriva cancerului de prostată
 • Reduce căderea părului la bărbați
 • Prevenirea atrofiei testiculare (micșorarea testiculelor)
 • Contribuie la o prostată sănătoasă
 • Asigură un libido ridicat 
 • Îmbunătățește starea de spirit 

Puteți citi mai multe despre beneficiile Cycle Support aici.


Efecte secundare Cycle Support - care pot fi?

Efecte secundare Cycle Support - care pot fi?

Toate substanțele din compoziția Cycle Support sunt de origine naturală și nu prezintă niciun risc pentru sănătatea umană. Dar, așa cum fiecare substanță are doza sa de siguranță și nu trebuie să fie exagerată, așa este și în cazul Cycle Support. 

Cycle Support este absolut sigur atunci când sunt respectate dozele maxime admise. 

Acest produs nu are efecte secundare și nu vă poate dăuna în niciun fel. Dimpotrivă, Cycle Support reduce riscul de efecte secundare în cazul administrării de SARM și steroizi și permite organismului să își îmbunătățească o serie de funcționalități și să aibă acces la mai multă energie.

Dozaj (aport) de Cycle Support

Cycle Support se recomandă să fie administrat pe stomacul gol, deoarece este mai bine absorbit de organism. 

Doza zilnică recomandată pentru Cycle Support este de 2 capsule. 

Deoarece nu conține stimulenți (adică substanțe care împiedică somnul), Cycle Support poate fi luat în orice moment al zilei. 

Luați 1 capsulă de 2 ori pe zi sau 2 capsule deodată.

Luați Cycle Support cu un pahar mare de apă. 

Nu depășiți dozele zilnice indicate. Recenzii și opinii despre Cycle Support

Majoritatea clienților ne împărtășesc opiniile lor. De aceea, am decis să le împărtășim cu voi. Acestea se suprapun adesea și sunt următoarele :

"Am avut probleme cu utilizarea steroizilor înainte și de aceea am decis să includ Cycle Support. în ciclul meu cu Anavar. Am efectuat analizele mele post-ciclu, într-adevăr, nivelul meu de testosteron nu a scăzut. Sunt foarte mulțumit. "

"Mi-aș fi dorit să știu mai devreme că există un astfel de produs precum Cycle Support. Am mai luat anabolizante înainte. Îl recomand!"

"Sunt foarte mulțumit de Cycle Support. Am un libido crescut, erecțiile mele sunt mai durabile și cantitatea de lichid seminal a crescut. "

"Mă simt foarte bine de când iau Cycle Support. Am multă energie. Simt toate efectele enumerate."

Cu ce putem combina Cycle Support

Cycle Support. este un produs complet natural care poate fi combinat cu/cu:


SARMs


Cycle Support poate fi combinat cu absolut orice produs SARMs individual. 

Noi, cei de la Ultimate SARMs, recomandăm administrarea obligatorie de Cycle Support în cazul administrării simultane a mai multor tipuri de suplimente SARMs. 


Steroizi

 • Stanozolol (Stromba)
 • Oxandrolon (Anavar)
 • Metandienonă (Metan)
 • Testosteron propionat
 • Testosteron enantat
 • Trenbolon (Parabolan)
 • Deca durabolin (Nandrolon, Deca)
 • și altele.

Cycle Support este un produs care se combină perfect cu toate tipurile de steroizi - atât pe cale orală, cât și injectabilă. Acesta reduce riscul de efecte secundare și contribuie la menținerea unor niveluri normale de testosteron. 


Suplimente nutritive

Cycle Support poate fi combinat cu absolut toate tipurile de suplimente alimentare, vitamine și oligoelemente. 


Cycle Support poate fi, de asemenea, administrat singur ca supliment natural pentru a crește nivelul de testosteron și pentru a îmbunătăți sănătatea sexuală masculină.Concluzie despre Cycle Support

Cycle Support este un produs care reprezintă o combinație unică de extracte de plante, oligoelemente și vitamine. 


Cycle Support a fost creat pentru a oferi siguranță utilizatorilor atunci când iau suplimente mai puternice, cum ar fi steroizii și SARMs. Această combinație de ingrediente naturale este garantată pentru a stimula testosteronul, pentru a spori apetitul sexual și pentru a proteja organismul de declanșarea efectelor secundare ale Sarms și steroizilor. 

Cycle Support  este un supliment de întreținere eficient pentru entuziaștii serioși de fitness, culturiști și bărbați care practică sporturi active.
Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.