Cumpără SARMs România

Cumpără SARMs România

De unde pot cumpara SARM in Romania?

Puteți să cumpărați produse Sarms în România de cea mai înaltă calitate de la Ultimate SARMs. Ultimate SARMs este marca numărul unu pentru SARMs în România și o companie lider în toata Europa pentru cele mai bune produse Sarms.

Ultimate SARMs este reprezentat oficial în 5 țări din Europa:


Noi, de la echipa Ultimate SARMs, putem oferi livrare până la orice punct din Europa.

Puteți să cumpărați SARMs în România de la diverși furnizori. Din păcate controlul calității materiilor prime folosite pentru suplimentele SARMs este extrem de slab și des pe piață se oferă produse contrafăcute.

Pentru a vă asigura că cumpărați SARMs în România de înaltă calitate, asigurați-vă că brandul este stabilit pe piața suplimentelor alimentare, că produsele au certificat GMP și că materiile prime pe care le cumpărați sunt de o calitate și puritate înalte.


Brand stabilit

Cumpărați SARMs în România doar din surse dovedite pe piață. Căutați informații despre furnizorul dvs., citiți recenziile utilizatorilor care au încercat deja produsele și atunci faceți alegerea dvs.


Certificat GMP

Certificat GMP

Certificatul GMP este dovada că suplimentele pe care le cumpărați sunt produse urmând bunele practici de producție și că toate cerințele pentru procesul de producție sunt respectate.

Practica bună de producție (GMP) descrie standardul minim care producătorul de medicamente trebuie să-l respecte în procesele sale de producție. Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) coordonează inspecțiile pentru verificarea respectării acestor standarde și joacă un rol cheie în armonizarea activităților de  PBP la nivelul Uniunii Europene (UE)

Cumpărați doar produse SARMs România cu certificat GMP.


Calitatea și puritatea materiei prime

Calitatea și puritatea materiei prime sunt extrem de importante. Când cumpărați SARMs în România cu o calitate înaltă și puritate a materiilor prime, acest lucru garantează siguranță și eficacitate în timpul administrării produsului.

Când vorbim despre suplimente SARMs, rețineți că produsul pe care îl cumpărați nu trebuie să aibă o puritate mai mică de 97%. Ce înseamnă asta?

Fiecare substanță activă este caracterizată de puritate. Această puritate reflectă ce procent din 100% este substanța activă pură și ce parte sunt impuritățile. Este aproape imposibil să găsești produse cu o puritate de 100%. Este adevărat că este trecut pe multe etichete, dar este de fapt este un truc de marketing. Nu trebuie să aveți încredere în sursele lăudate. 

Puritatea materiilor prime utilizate la producerea suplimentelor SARMs de la Ultimate SARMs nu scade sub 97-98%. Cumpărați SARMs în România cu o puritate ridicată și cu o calitate și origine garantate.

Cum să cumpăr SARMs în România?

Puteți să cumpărați suplimente SARMs în România doar făcând clic pe acest link - www.ultimatesarms.ro. Pe site-ul Ultimate SARM veți găsi o gamă largă de:.


Produse SARMs individuale 


Combo produse 



Stacks 


Produs PCT (post cycle therapy) 


Produs Cycle support 


Ce ar trebui să fac după ce cumpăr SARMs în România de la Ultimate SARMs?


După ce plasați comanda dvs., veți primi un e-mail de la echipa noastră cu confirmare că comanda a fost înregistrată și a început procesarea acesteia. Livrarea în orice punct din România durează de obicei nu mai mult de 5 până la 8 zile.

Pe site-ul Ultimate SARMs România veți găsi, de asemenea, un blog mare informativ al cărui scop este să vă ajute să alegeți cel mai potrivit produs pentru dvs. Înainte de a cumpăra SARMs în România, puteți citi informațiile detaliate care Ultimate SARMs le oferă utilizatorilor pentru a le ajuta cât se poate de mult. În blog puteți găsi cele mai detaliate informații posibile în limba română despre acțiunea, beneficiile, efectele secundare și administrarea tuturor suplimentelor SARMs. Aveți ocazia să citiți în detaliu despre calitatea materiilor prime, să vă familiarizați cu factorii cheie care au importanță pentru determinarea unui supliment ca fiind de înaltă calitate, să aflați cum se formează prețul produselor și care este cea mai bună formă medicamentoasă.


Ce este SARMs?

SARMs sunt modulatori selectivi ai receptorilor de androgeni. Ei reprezintă substanțe anabolice care se leagă selectiv de receptorii de androgeni în mușchi și oase. SARMs sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Studiul clinic arată 98% rezultate de succes la bărbați și peste 83% la femei.

Inițial, produsele SARMs au fost dezvoltate de către industria farmaceutică ca produse medicamentoase care pot trata potențial:

  • cancer
  • osteoporoza
  • disfuncție sexuală
  • scleroza multiplă
  • Boala Alzheimer
  • sarcopenie (pierderea musculară) etc.

Eficacitate pentru creșterea masei musculare

Produsele SARMs acționează selectiv în organism. Ele se conectează doar cu receptori de androgen din mușchi și oase. Sprijină procesul de acumulare a masei musculare, prin accelerare și contribuie la o conservare pe termen lung a  rezultatelor obținute. Caracteristic tuturor suplimentelor SARMs este că acționează pentru creșterea musculară, dar intensitatea puterii depinde de produsul concret. Toate suplimentele SARMs au un mecanism de acțiune similar, dar în același timp diferă în acțiunile lor suplimentare. De exemplu, Ibutamoren MK-677 imită efectele hormonului de creștere, YK 11 inhibă acțiunea proteinei miostatină, iar Testolone RAD-140 acționează ca testosteronul administrat oral.

Cumpărați SARMs în România pentru a câștiga masa musculară.


Cele mai eficiente SARMs pentru masa musculară: 



Eficiența pentru pierdere în greutate (slăbire)

Produsele SARMs mai au o altă acțiune unică - și anume reducerea indicelui de grăsime subcutanată și pierderea permanentă a kilogramelor în exces. În descompunerea celulelor țesutului adipos, nu doar că se reduc nivelurile de grăsime în exces, dar și în descompunerea celulelor adipoase, se eliberează cantități mari de ATP (adenozin trifosfat) în organism. ATP sunt molecule de energie, datorită cărora toate celulele din organism pot exista și își pot îndeplini toate funcțiile.

În concluzie, putem spune că SARMs descompun grăsimile și contribuie la  creșterea nivelului de energie din organism. Drept urmare, acest lucru contribuie la creșterea rezistenței și dă posibilitatea să faceți față unor antrenamente mai intense și mai grele.

Cumpărați SARMs în România pentru o scădere a kilogramelor în exces.


Cele mai eficiente SARMs pentru slăbire: 


Rezultatele de la administrarea de SARMs

În general, rezultatele la care vă puteți aștepta atunci când luați SARMs variază în majoritatea cazurilor în funcție de impactul unui număr de factori precum dieta, factori genetici, intensitatea antrenamentului fizic, reacțiile individuale ale organismului etc.

În majoritatea cazurilor, un număr mare de consumatori reușesc să acumuleze aproximativ 3 kilograme de masă musculară slabă într-un singur ciclu cu produse SARMs. Rețineți că atunci când vorbim despre creștere musculară 3 kg de masă musculară slabă nu sunt egale cu creșterea normală în greutate, deoarece în cazul clasic se pun grăsimi și mușchi și acolo lucrurile stau cu totul altfel. La stimularea creșterii musculare cu eliminarea paralelă a grăsimilor, 3 kg de masă musculară, care pot fi acumulate cu un singur ciclu de SARMs sunt rezultate extreme. Deoarece grăsimea subcutanată este într-un nivel foarte scăzut la administrarea lui SARMs, acest lucru permite mușchiului să rămână curat și definit.

Cumpărați SARMs în România de calitate și cu rezultate garantate.

Rezultatele obținute cu SARMs variază între sexe și oameni individuali, precum și de următorii factori:


  • Aport adecvat de proteine
  • Dozele de SARMs administrare
  • Intensitatea antrenamentului
  • Mod și frecvență a antrenamentelor 
  • Factori genetici (caracteristicile individuale și caracteristicile organismului)
  • Alimentare și dietă

 

 

Siguranța lui SARMs

SARMs sunt produse nesteroidiene care se caracterizează printr-o acțiune selectivă asupra receptorii de androgen. Spre deosebire de steroizii orali și injectabili suplimentele SARMs nu afectează funcția organelor secundare. Ele nu duc la afecțiuni hepatice și apariția unor efecte secundare severe. Spre deosebire de steroizii SARMs nu provoacă ginecomastie, atrofie testiculară, acnee, afectarea ficatului și a inimii. Riscul de apariție a unor efecte secundare la administrarea de SARMs este mai mic de 1%. Dacă sunt respectate toate dozele zilnice și indicațiile precizate, siguranța lui SARMs este de 99%.

Dacă doriți să vă asigurați cea mai sigură administrare posibilă de SARMs, atunci asigurați-vă că cumpărați SARMs în România din surse de încredere.

 

 

Dovezi

Suplimentele SARMs au fost dezvoltate inițial de industria farmaceutică ca produse medicamentoase pentru tratamentul unui număr de boli, cum ar fi sarcopenia, osteoporoza, Alzheimer și altele.

Câțiva ani mai târziu, însă, au intrat în lumea culturismului și a fitness-ului deoarece au aflat beneficiile lor de neînlocuit pentru creșterea acumulării musculare și pierderea în greutate în paralel.

În acest moment, despre SARMs putem spune că sunt produsele de primă alegere în rândul atleților și sportivilor profesioniști.

O serie de studii clinice au demonstrat eficacitatea suplimentelor SARMs, dar utilizatorii spun că „până nu încerci, nu te poți convinge de eficacitatea produselor”.

Cumpără SARMs în România cu eficiență dovedită, calitate înaltă și preț mic.

 

 

SARMs - Produse nesteroidiene

SARMs nu sunt steroizi. Sunt modulatori selectivi ai receptorilor de androgen și acționează selectiv doar asupra receptorilor localizați în mușchi și oase. Cel mai mare avantaj al acestor produse este că nu provoacă efecte secundare severe deoarece sunt nesteroidiene și în același timp efectele lor sunt competitive cu cele ale steroizilor.

De ce cineva nu ar alege un produs eficient și sigur?

Această întrebare explică de ce SARMs sunt produsele numărul 1 în lumea culturismului. Cumpără SARMs în România dacă vrei să pariezi pe produse nesteroidiene și sigure.


Tipuri de SARMs


Testolon RAD140

Cumpără Testolone RAD-140 SARMs în România de aici.

Caracteristic pentru Testolone RAD 140 este că este un SARM nesteroidian care imită efectele steroizilor anabolizanți. Acest lucru se întâmplă datorită legării lui Testolon RAD-140 de receptorii de androgen.

Poți cumpără Testolone RAD140 în România de la Ultimate SARMs.

Testolone RAD 140 a fost dezvoltat inițial ca un medicament pentru tratarea  pacienților care suferă de osteoporoza și anemie. Nu putem nega faptul că steroizii contribuie la câștigarea masei musculare, dar este un fapt că duc la afectarea ficatului și a inimii și provoacă efecte secundare de tip estrogenic și androgenic. În acest sens, Testolone RAD-140 este superior steroizilor. Acest SARMs are un mecanism de acțiune extrem de selectiv asupra țesuturilor, imitând acțiunea testosteronului și contribuie astfel la creșterea dimensiunii mușchiilor, îmbunătățește forța și explozivitatea. Toate acestea fără a duce la efecte secundare.

 

Ligandrol LGD-4033

Cumpără Ligandrol LGD 4033 SARMs în România de aici.

Ligandrol LGD4033 este un membru al familiei SARM, care este adesea folosit de halterofili și alți sportivi care, pe lângă faptul că doresc să-și mărească masa musculară, urmăresc și să-și crească abilitățile de forță. Ligandrol LGD 4033 are efecte pozitive de neegalat asupra hipertrofiei musculare și asupra forței.

Ligandrol LGD-4033 este un SARMs cu efecte anabolice puternice și selectivitate tisulară, ceea ce înseamnă că are eficiență și siguranță ridicate.

Poți cumpăra în România Ligandrol LGD4033 de la Ultimate SARMs.

Ligandrol LGD 4033 este folosit în lumea culturiștilor ce către cei care doresc să pună rapid cantități mari de masă musculară, fiindcă atunci când este administrat pe cale orală acest SARMs duce la creșterea a 6 până la 9 kg de masă musculară „umedă” și aproximativ 3-4 kg de masă musculară slabă.

 

Ibutamoren MK677

Cumpără Ibutamoren MK-677 SARMs în România de aici.

Ibutamoren MK 677 este un SARMs nesteroidien cu o acțiune androgenică selectivă. Caracteristic pentru acesta este că este non-peptidic. Luat pe cale orală duce la eliberarea naturală a hormonului de creștere în organism, care la rândul său contribuie la creșterea factorului de creștere asemănător insulinei (IGF-1).

Un alt fapt legat de mecanismul de acțiune al Ibutamoren MK677, care îl deosebește de celelalte produse SARMs, este efectul acestuia asupra unui hormon numit grelină. Grelina este sintetizată în stomacul uman și este cunoscută sub numele de hormonul foamei. Circulă în sânge și trimite semnale către creier pentru a limita foamea și în același timp crește senzația de foame în cazurile de niveluri crescute de hormoni precum cortizol. Ibutamoren imită acțiunea hormonului grelină.


Ibutamoren MK-677 poți cumpără în România de la Ultimate SARMs.

În practică, Ibutamoren MK 677 este folosit de sportivii activi fiindcă acest SARM are capacitatea de a construi masa musculară slabă fără grăsime subcutanată și în același timp protejează împotriva posibilei pierderi musculare. Ibutamoren MK677 este un produs preferat al culturiștilor datorită efectului său unic de a crește producția naturală de hormon de creștere din organism.

În plus, Ibutamoren MK677 promovează calitatea somnului, îmbunătățește starea de spirit, crește densitatea osoasă, încetinește îmbătrânirea corpului și contribuie pentru o piele mai tânără și strălucitoare. Efectul său anti-age se datorează imitării efectelor hormonului de creștere.

 

Cardarine GW 501516

Cumpără Cardarine GW-501516 SARMs în România de aici.

Cardarine GW501516 acționează ca un modulator selectiv al receptorului de androgeni, dar în același timp este un agonist PRAR (receptor activat prin proliferarea peroxizomului). La etapă inițială, Cardarine GW 501516 a fost dezvoltat de industria farmaceutică ca un medicament pentru tratarea tulburărilor și bolilor metabolice și cardiovasculare. Într-o etapă ulterioară, însă, s-au remarcat beneficiile lui Cardarine GW-501516 pentru corp. Acest supliment SARMs are capacitatea de a crește capacitatea și rezistența organismului la activitate fizică. Și cu toți știm că atunci când putem face față unor antrenamente mai intense, obținem rezultate mai rapide și eficiente. Cardarine GW501516 nu doar că crește rezistența organismul la activitate fizică grea, dar, de asemenea, îmbunătățește funcția generală a inimii.


Cardarine GW 501516 poți cumpără în România de la Ultimate SARMs.

Caracteristic pentru Cardarine GW-501516, pe lângă toate beneficiile enumerate până acum, este că stimulează procesul de descompunere a grăsimilor. De fapt, datorită descompunerii celulelor țesutului adipos se eliberează energie și capacitatea de rezistență crește.

Cardarine GW501516 garantează pierderea în greutate permanentă și permite chiar și sportivilor începători să facă antrenamente de forță ca profesioniști.

 

Ostarine MK-2866

Cumpără Ostarine MK2866 SARMs în România de aici.

Ostarine MK 2866, cunoscut și sub numele de Enobosarm, este unul dintre cele mai des folosite  SARMs în lumea culturismului.

Acest SARM a fost dezvoltat inițial ca un medicament pentru tratamentul pacienților cu osteoporoză, cașexie și anemie. Ostarine MK-2866 are o acțiune puternică pentru acumularea masei musculare slabe fără nicio retenție de apă.

Poți să cumperi în România Ostarine MK2866 de la Ultimate SARMs.

Caracteristic pentru Ostarine MK 2866 este că este un produs a doua generație și este modelat pentru a imita efectele anabolice ale steroizilor. Diferența între Ostarine MK2866 și produsele anabolice este că acest SARMs nu provoacă efecte secundare severe și nedorite. Ostarine MK-2866 este clasificat drept cele mai sigur produs SARMs.

Acest lucru se datorează faptului că Ostarine MK2866 în sine aduce o serie de beneficii pentru sănătate, deoarece acționează la nivelul oaselor și articulațiilor și reduce riscul de leziuni și traume în timpul exercițiului. Pe de alta parte, susține corpul fiindcă accelerează procesul de recuperare între antrenamente.

 

Andarine S4

Cumpără Andarine S-4 SARMs în România de aici.

Andarine S4 este un reprezentant al familiei SARMs utilizat larg și impus pe piață. Andarine S 4 are un efect modulator selectiv asupra receptorilor de androgen localizați în mușchi și oase. Prin urmare a legării acestui  SARMs de receptori de androgen, se stimulează creșterea musculară și se întărește densitatea oaselor. Acest efect este foarte asemănător cu cel al testosteronului (hormonul  sexual masculin). Cu toate acestea, spre deosebire de steroizii anabolizanți, Andarine S4 acționează selectiv și datorita acțiunii sale strict selective nu duce la apariția efectelor secundare grave. Majoritatea utilizatorilor se tem de ginecomastie, atrofie testiculară, scădere a nivelului de testosteron, acnee neplăcută, leziuni ale ficatului și ale inimii. Acestea sunt efecte secundare foarte tipice pentru steroizi anabolizanți. Aceasta explică de ce Andarine S-4 s-a impus atât de repede pe piață și este preferat de  către sportivi în locul steroizilor. Andarine S4 nu are nicio șansă să provoace astfel de efecte secundare. Andarine S 4 este un produs cu efect puternic și de lungă durată și cu o siguranța ridicată.

Andarine S4 poți cumpără în România de la Ultimate SARMs.

Andarine S-4 asigură o creștere puternică a masei musculare și nu duce la retenție de apă în mușchi. De asemenea, reduce indicele de grăsime subcutanată fără de a afecta mușchii. Cum se întâmplă asta?

Andarine S4 semnalează receptorilor de androgeni din organism să descompună grăsime doar atunci când energia este consumată într-un ritm mai mare decât în ​​mod normal, adică în timpul antrenamentului. Prin urmare, niciun mușchi nu se arde în timp ce indicele de grăsime subcutanată este redus. 

Rezultatele după un ciclu cu Andarine S4 sunt de lungă durată.

Andarine S4 nu afectează funcția prostatei precum anabolizantele, dimpotrivă. La administrarea orală acest SARM reduce dimensiunea prostatei masculine și se minimizează riscul de apariție la cancer de prostată.

 

Stenabolic SR9009

Cumpără Stenabolic SR 9009 SARMs în România de aici.

Stenabolic SR-9009 este un supliment SARM care oferă multe beneficii administrat pe cale orală. Stenabolic SR9009 diferă de alți membri ai familiei SARMs prin mecanismul său de acțiune. Afectează și activează Rev-ErbA, prin urmare se observă o creștere a numărului de mitocondrii din celulă.

Mitocondriile sunt organite celulare în care energia este sintetizată sub formă de ATP (adenozin trifosfat). Datorită mitocondriilor, corpul are acces la energie și poate exista și își poate îndeplini toate funcțiile. Cu niveluri crescute de energie în organism, crește de mai multe ori și rezistența. Astfel, Stenabolic SR-9009 face posibil să faceți față unor antrenamente mai grele și intense. Cu cât un antrenament este mai bun, cu atât rezultatele obținute sunt mai bune. Pe de altă parte, cantitățile mari de energie contribuie ca organismul să nu aibă nevoie de recuperare lungă între antrenamente. Stenabolic SR 9009 vă permite să realizați rezultate mai bune într-un timp scurt.

Poți cumpără în România Stenabolic SR9009 de la Ultimate SARMs.

De asemenea, Stenabolic SR-9009 acționează asupra celulelor țesutului adipos. Prin arderea grăsimilor depozitate, se eliberează suplimentar energie. Acesta este motivul principal pentru care culturiști și sportivii profesioniști folosesc Stenabolic SR 9009, în special în perioadele înainte de competiții, unde scopul este reducerea indicelui de grăsime subcutanată și se vizează definirea maximă a mușchilor.

Au fost efectuate studii clinice la animalele cărora li s-a administrat Stenabolic SR9009. Rezultatele testului arată că atunci când este administrat acest produs SARM, rezistența și capacitatea organismului de a face față unor activități fizice mai intense crește.

Majoritatea sportivilor se plâng de antrenamentul lor cardio, deoarece este necesar să aibă acolo mai ales rezistență și cantități mari de energie. Cumpără SARMs Stenabolic SR-9009 în România și antrenamentul cardio va fi floare la ureche pentru tine. Acest supliment SARM garantat vă va oferi energia necesară pentru a face față chiar și celor mai grele antrenamente cardio. Iar acestea sunt cele mai importante exerciții fizice, pentru că nu ard doar grăsimi, dar și îmbunătățesc funcția inimii.


YK11 (Myostine)

Cumpără YK-11 SARMs în România de aici.

YK 11, cunoscut și sub numele de Myostine, este considerat unul dintre cele mai puternice SARM. Aceasta se datorează acțiunii sale duble a lui YK11. Pe de o parte, este un modulator selectiv al receptorilor de androgen. Ca atare, acționează selectiv asupra receptorilor de androgen localizați în mușchi și oase. Pe de altă parte, YK-11, administrat pe cale orală, acționează ca un inhibitor al unei proteine ​​numite miostatină. Miostatina are o anumită funcție în organism, care se exprimă în limitarea creșterii musculare. Prin urmare, indiferent de cât de mult ne antrenăm și ce administrăm, mușchii noștri au o limită de creștere care nu poate fi depășită. YK 11, totuși, este un SARM, care blochează acțiunea miostatinei și permite creșterea mușculară nelimitată și dă posibilitate să se construiască mușchi dubli. YK11 este singurul SARM, cu care se pot obține rezultate fără precedent chiar și de către persoanele cu o „genă nefavorabilă”.

Puteți să cumpărați YK-11 în România de la Ultimate SARMs și să vă depășiți așteptările. 

Se spune că YK 11 imită DHT și, ca rezultat, poate scădea nivelul de testosteron. Cu toate acestea, această afirmație nu a fost dovedită. Studii post-ciclu cu YK11 asupra hormonilor arată că nivelurile de testosteron (hormon sexual masculin) sunt absolut în normă.

Utilizatorii care au experiență cu YK 11 susțin că acest SARM i-a ajutat semnificativ pentru a crește forța fizică și rezistența, în timp ce în paralel se accelerează procesul de ardere a grăsimilor. Aceste afirmații sunt confirmate și cu rezultatele studiilor clinice efectuate.

Puteți citi undeva că YK11 este un SARMs anabolic. Această afirmație nu înseamnă că are un efect steroidal ci că efectele sale sunt atât de puternice încât este considerat ca fiind un steroid. YK-11 este considerat mai puternic decât cele mai puternice SARMs. Și asta, cum deja am explicat, se datorează acțiunii sale duble.

 

S23

Cumpără S 23 SARMs în România de aici.

S-23 este un modulator selectiv al receptorilor de androgen care este dezvoltat inițial ca un compus cu structură chimică C-6. Ulterior, însă, s-a îmbunătățit formula chimică și varianta finală și anume S23 este cu o biodisponibilitate mai mare și o afinitate mai mare pentru legarea de receptorii androgeni.

În corpul uman S 23 are o biodisponibilitate foarte mare, poate ajunge la 96%. De fapt, S-23 este cunoscut pentru afinitatea sa mare de legare de receptori androgen față de celelalte suplimente SARMs. Doar Ligandrol LGD4033 este o concurență în acest sens.

Puteți cumpără S23 în România de la Ultimate SARM, dacă scopul dvs. este să obțineți un nivel ridicat de biodisponibilitate și saturația receptorilor de androgen.

Datorită acestei sale caracteristici, S-23 este comparat cu steroizii. S 23 are un mecanism de acțiune absolut similar ca și celelalte produse SARMs. Prin urmare, la fel ca ei este direcționat și se leagă de receptorii de androgeni din țesutul muscular. Astfel asigură efecte mai puternice decât cele ale steroizilor, dar fără a provoca efecte secundare grave. Steroizii afectează și receptorii localizați în prostată în timp ce S23 nu afectează organele minore și are un profil bun de siguranță. 

 


Surse: 

https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/research-development/compliance/good-manufacturing-practice



Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.