Cardarine GW501516 dozare și administrare

Cardarine GW501516 dozare și administrare

Cum se folosește Cardarine GW501516? – dozare și administrare 

Administrare de Cardarine GW-501516

Doza zilnică recomandată pentru Cardarine GW 501516 este de 20 mg pe zi.

Cardarine GW501516 trebuie luat după cum urmează:

  • În zilele de antrenament: 20 mg luate cu 1 oră înainte de antrenament
  • În zilele fără antrenament: 10 mg luate dimineața
  • Pentru sportivii care se antrenează de două ori: de 2 ori câte 10 mg, luate cu 1 oră înainte de fiecare antrenament

Pentru începători este recomandat în primele câteva zile de la începutul administrării să ia 10 mg pentru o anumită perioada de timp, până când organismul se adaptează la noul produs. După aceea puteți să creșteți doza treptat până ajungeți la doza maximă sigură indicată (pentru Cardarine GW-501516 20 mg pe zi).

Doza zilnică depinde de nevoile individuale și de rezultatele pe care le doriți obține.

Alți factori afectează, de asemenea, determinarea dozei individuale. Doza zilnică depinde de intensitatea antrenamentelor voastre, de durata perioadei de recuperare, greutatea corporală, rezultatele dorite și multe altele. Pentru determinarea dozei zilnice de Cardarine GW 501516 contează istoricul Dvs. ca atlet, adică de cât timp vă antrenați activ, ce fel de antrenamente faceți, cât de grele sunt aceste antrenamente etc.

Noi de la Ultimate SARMs vă recomandam dacă sunteți un începător în lumea sportului și nu v-ați antrenat activ înainte sau credeți că pregătirea dvs. nu este cu o intensitate suficient de ridicată, atunci trebuie să începeți cu o doză inițială mai mică de Cardarine GW501516. După ce organismul se adaptează la noul preparat, începeți treptat să creșteți administrarea de Cardarine GW-501516 mărind în același timp greutatea antrenamentelor dvs. Nu depășiți doza maximă sigură indicată (pentru Cardarine GW501516 este de 20 mg pe zi).


Timpul de semi-viața plasmatică al lui Cardarine GW-501516

Cardarine GW501516 dozare și administrare

Timpul de semi-viața plasmatică este un termen folosit pentru a descrie timpul pentru care o anumită substanță este reținută în organism, apoi este scoasă cel mai adesea cu urina. Viața plasmatică este un factor major în determinarea frecvenței de administrare a unei substanțe date.

Timpul de semi-viața plasmatică al lui Cardarine GW 501516 este în jur de 12 ore. Din acest motiv trebuie să împărțiți doza zilnică în câteva administrări pentru a asigura acțiunea suplimentului pe tot parcursul zilei. 

Nu luați doza zilnică deodată în zilele de antrenament.


Ciclu cu Cardarine GW501516

Cardarine GW-501516 este un supliment SARM care este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ciclul cu Cardarine GW 501516 la bărbați se poate face pe o perioadă de cel mult 12 săptămâni. În timp ce pentru femei și începători, se recomandă un ciclu cu durata de la 4 la 6 săptămâni.


Particularitățile administrării lui Cardarine GW501516

Cardarine GW-501516 este unul dintre suplimentele SARM cu un timp de semi-viața plasmatică scurt. Acest lucru înseamnă, că trebuie administrat de mai multe ori pe zi pentru a-i asigura acțiunea pe tot parcursul zilei.

Siguranță

Dacă doriți să vă asigurați o administrare sigură în timp ce luați Cardarine GW 501516, urmați următoarele indicații și contraindicații:

  • Nu luați Cardarine GW501516 mai mult de 12 săptămâni (aproximativ 3 luni) pentru bărbați și respectiv 4-6 săptămâni (o lună – o lună jumătate) pentru femei și începători 
  • Respectați dozele indicate pe etichetă
  • Când luați Cardarine GW-501516 sau orice supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Când luați Cardarine GW 501516 , aveți grijă la consumul de alcool. Pentru siguranța maximă se recomandă consumul de alcool să fie redus la minim
  • Cardarine GW501516 este potrivit pentru a fi folosit în primul rând de către sportivii care sunt în stare generală de sănătate bună 

Fapte curioase despre Cardarine GW-501516

Cardarine GW501516 este un supliment SARM utilizat pe scară largă în rândul culturiștilor. Tipic pentru acest supliment este că este un modulator selectiv de androgeni. Acțiunea lui este selectivă, afectează doar acei receptori care se află în mușchi și oase.

Cardarine GW 501516 este popular prin faptul că este o alternativă sigură la steroizi anabolizanți deoarece are eficacitatea anabolizantelor, dar are un profil ridicat de siguranța și nu duce la apariția reacțiilor adverse, cum ar fi ginecomastie, micșorarea testiculelor etc. (tipice pentru steroizi). Acest supliment este potrivit pentru administrare de către reprezentanții ambelor sexe.

Cardarine GW501516 duce la o îmbunătățire a rezultatelor obținute cu antrenament. Și cu toți știm că cu cât antrenamentul este mai intens și de calitate, cu atât rezultatele sunt mai bune. Efectul puternic al lui Cardarine GW-501516 se datorează acțiunii sale duble. Contribuie simultan la reducerea indicelui de grăsime subcutanată și în paralel facilitează acumularea de masă musculară prin stimularea creșterii musculare.

Cum pot să cumpăr Cardarine GW501516?

Acum puteți cumpăra Cardarine GW 501516 de la Ultimate SARMs. Suntem o companie certificată, produsele noastre au un certificat GMP care garantează proveniența, puritatea și calitatea materiilor prime pe care le folosim.


Concluzie

Cardarine GW501516 este un înlocuitor sigur pentru terapia cu steroizi. Crește efectiv acumularea de masa musculară prin stimularea creșterii musculare. Arde puternic excesul de grăsime și astfel contribuie în continuare la sculptarea corpului dorit.

Este potrivit pentru pasionații de fitness care doresc să acumuleze sigur, eficient și permanent masa musculară și să scape de grăsimile subcutanate statornice.

Puteți citi informații detaliate despre Cardarine GW501516 aici.

Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.