Ce este S23?

Ce este S23?

S-23 este un produs SARM de nouă generație care este cu o structură moleculară mai rafinată și îmbunătățită. S 23 are un efect selectiv asupra receptorilor de androgen, localizați în țesutul osos și muscular. Acesta este motivul pentru care S23 acționează numai asupra oaselor și mușchilor și nu provoacă efecte secundare. În plus, spre deosebire de steroizi, S-23 reduce dimensiunea prostatei.

S 23 contribuie la creșterea rapidă a masei musculare fără ca organismul să rețină apă. Mușchii sunt curați și definiți. S23 este soluția potrivită pentru sportivii care visează la mușchii definiți și curați.

S-23 nu dăunează ficatului precum steroizii, iar rezultatele lui sunt similare cu cele de la administrarea lui Anavar și Winstrol. Un alt avantaj al S 23 față de steroizi este că nu provoacă retenție de apă. Kilogramele acumulate, pe care le veți observa după începerea administrării lui S23 sunt masă musculară slabă. Acesta este motivul pentru care mulți culturiști iau S-23 atunci când se pregătesc pentru o competiție.

S 23 este unul dintre cele mai puternice produse din familia SARM.

 

Cum funcționează S23?

Cum funcționează S23?

Acțiunea lui S-23 este selectivă, deoarece activează selectiv doar receptorii de androgen localizați în oase și mușchi.

S 23 se poate lăuda cu o biodisponibilitate foarte mare, de până la 96% și în plus prezintă una dintre cele mai mari afinități de legare la receptorii de androgen din toate SARM-urile.

Administrat oral (pe gură) S23 duce la o creștere rapidă a masei musculare, stimulează creșterea de fibre musculare noi și nu se reține apă în mușchii. S-23 face mușchiul curat și definit. 

La doze mai mari, acest SARM acționează și în direcția pentru arderea grăsimilor subcutanate în exces fără de a afecta mușchii.

S 23 crește semnificativ nivelul de energie din organism. Datorită acestui efect vă puteți bucura de un antrenament mai lung și mai intens în sală.

După doar 1 lună de administrare de S23, vă puteți aștepta la o creștere între 1 și 2 kg de masa musculară pură.

Puteți citi mai multe despre acțiunea lui S23 aici.


Beneficii de la S-23

Beneficii de la S-23

Beneficiile administrării lui S 23 sunt multe, așa că le vom enumera pe cele mai importante:

  • S23 este unul dintre cele mai puternice SARM
  • S23 foarte repede și de durată se obțin rezultate vizibile 
  • S23 asigură o creștere rapidă a masei musculare
  • S23 arde grăsimea subcutanată
  • S23 crește puterea
  • S23 nu afectează funcția organelor secundare
  • S23 nu dăunează ficatului
  • S23 crește energia și îmbunătățește performanța sportivă în sală
  • S23 protejează împotriva leziunilor
  • Datorită lui S23, corpul se recuperează mai repede după leziuni
  • S23 activează procesele anabolice din organism
  • S23 scurtează perioada de recuperare a organismului
  • S23 nu inhibă sinteza testosteronului
  • S23 crește forța și rezistența
  • S23 nu mărește dimensiunea prostatei
  • S23 îmbunătățește densitatea osoasă

Puteți citi mai multe despre beneficiile SARM-urilor S23 aici.

 

S23 Preț 

Prețul fiecărui produs este crucial pentru cererea și oferirea acestuia pe piață. Trebuie să clarificăm că nu întotdeauna prețul mai mare, totuși, înseamnă o calitate mai bună.

Noi, cei de la Ultimate SARM, îți oferim S-23 la cel mai accesibil preț pentru cel mai calitativ SARM.

Prețul lui S23 depinde de o serie de factori, cum ar fi forma medicamentoasă, producția, valoarea ambalajului, calitatea materiei prime și altele.

Forma medicamentoasă este o capsulă - acesta reduce riscul de iritație a mucoasei gastrice și absorbția rapidă și eficientă a substanței active. Capsula permite să nu se scumpească suplimentar prețul lui S-23.

Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate posibilă disponibilă pe piață pentru suplimente- până la 97% puritate a substanței active. Prețul lui S23 Ultimate SARM este determinat de calitatea substanței active.



De unde pot să cumpăr S-23 de cea mai înaltă calitate?

S23 la cel mai competitiv preț și de cea mai înaltă calitate. Cu plăcere vă  oferim posibilitatea de a cumpăra de pe site-ul nostru web - www.ultimatesarms.ro. Vă sfătuim să nu faceți compromisuri atunci când cumpărați un produs care va intra în corpul dvs. și nu vă lăsați influențați de cele mai tentative oferte, pentru că sunt adesea înșelătoare. Rețineți, noi cei de la Ultimate SARM mereu oferim S23 de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț posibil!


S23 pentru creșterea masei musculare

S23 pentru creșterea masei musculare

Un mare avantaj al S-23 este că are un efect strict selectiv asupra receptorilor de androgeni din mușchi și oase. Prin urmare, atunci când administrați S23 masa musculară crește foarte repede fără efecte secundare. Majoritatea oamenilor spun că în 1-2 săptămâni de la începutul administrării lui S-23 au pus între 5 și 10 kg.

Dacă doriți un produs cu efectele unui steroid, dar fără efecte secundare grave nedorite, atunci S23 este produsul dvs.


S23 pentru mai multă energie

La doze mai mari, S-23 arde grăsimile. În descompunerea celulelor adipoase în organismul sub acțiunea lui S23 se eliberează energie sub formă de ATP (adenozin trifosfat). S23 vă va oferi mai multă energie și rezistență, astfel veți trece la un alt nivel de antrenamente - mai lungi și de o  intensitate mai mare.

S23 pentru femei

S23 este un produs care nu este recomandat de utilizat de către femei.


S-23 pentru bărbați

S23 este un produs care este potrivit pentru bărbați. La bărbați, administrarea lui S23 este permisă pentru un interval de 8 săptămâni.


Cu ce se ​​poate combina S-23?

Pentru rezultate optime, anumite produse SARM pot fi luate împreună. Cu toate acestea, nu toate produsele pot fi combinate între ele, fiindcă în unele cazuri poate exista competiție pentru anumiți receptori. Acest lucru este valabil și pentru S23.

S-23 poate fi combinat cu diverse produse SARM.

Administrarea concomitentă a lui S23 cu alte suplimente SARM asigură obținerea unor rezultate maxim de bune. Dar din moment ce S23 este cel mai puternic din întreaga familie SARM, combinarea sa cu alte produse ar trebui să fie încercată numai de oameni, care au experiență în sport și cu suplimentele nutritive.

Pentru o creștere maxim de rapidă a masei musculare fără efecte secundare se recomandă un ciclu scurt cu S-23 cu unele dintre următoarele SARM:


Combinația acestor produse cu S23 oferă un efect puternic și rezultate foarte bune. Dar, așa cum am spus deja, aceste combinații sunt foarte puternice, de aceea la administrarea lor este recomandat să se includă un produs care duce la o creștere a testosteronului, cum ar fi PCT.


Pentru cine este potrivit S-23? 

S23 este potrivit pentru oricare sportiv cu sănătate bună care are experiența în sport și cu suplimentele alimentare. S-23 este cel mai potrivit produs dacă vă antrenați de mult timp și luați suplimente, dar parcă ați „blocat” într-un loc și doriți ceva la fel de puternic precum steroizii, dar fără efectele lor secundare grave.


Este nevoie de o terapie post-ciclu cu S-23?

Terapia post-ciclu după administrarea lui S23 este absolut obligatorie fiindcă acest produs este foarte puternic.

Deși că este sigur, în unele cazuri poate duce la scăderea nivelurilor naturale de testosteron din organism. Acest lucru impune aportul unui produs precum PCT, care pe de o parte restabilește nivelul de testosteron și contribuie la rezultatele obținute cu ciclul de S-23 să fie păstrate mai mult timp.

Se recomandă ca terapia post-ciclu (după administrarea lui S23) cu PCT să fie cu durata de aproximativ 4-6 săptămâni.

PCT are un efect benefic asupra libidoului prin creșterea dorinței sexuale la bărbați și prelungește erecțiile.


Păreri și recenzii despre S-23

Majoritatea clienților își împărtășesc opiniile cu noi. De aceea noi am hotărât să le împărtășim cu voi. Ele se suprapun adesea și sunt următoarele:

„Am băut LGD și Ostarine MK2866. Am fost mulțumit de ambele produse, dar mă antrenez de mulți ani și doream ceva mai puternic. Cu siguranță S23 este produsul meu.”

„Nu întâmplător spun că este cel mai puternic SARM. Am făcut un stack S23 cu Testolone RAD140 și YK11. Păi rezultatele mele sunt grozave.”

„Fac antrenamente mai grele de când iau S23 și simt că stau în sală mai mult timp fără de a fi epuizat după aceea. Am redus grăsimea în zona abdominală și am pus 5 kg în mai puțin de 2 săptămâni.”

„Deși că mă antrenez de mult timp și am mușchii mari, mi-am dorit mereu să curăț grăsimile, dar fără să ard mușchiul. Datorită lui S-23, acest lucru s-a întâmplat. "


Dozare (administrare) de S23

Administrare de S-23:

Administrare zilnică:

Doza zilnică recomandată de S23 și în același timp eficientă, este de la 30 până la 50 de mg pe zi pentru bărbați. 

În timp ce femeilor și începătorilor este recomandat ciclul cu S-23 să înceapă inițial cu doze mai mici,  cel puțin până când organismul se obișnuiește cu noul preparat. După aceea, doza poate fi crescută.

Deoarece S23 are un timp de semi-viața plasmatică de 12 ore, doza zilnică trebuie împărțită în două și se administrează dimineața și seara (la intervale de 12 ore).

Se recomandă ca S-23 să fie luat pe stomacul gol, deoarece este absorbit mai repede și eficient. Cu toate acestea, administrați-l după masă în prezența unor probleme gastrice.

Doza de S23 depinde de nevoile individuale ale organismului și de rezultatele pe care le doriți obține.

Rețineți că depășirea dozelor zilnice recomandate de orice SARM (inclusiv S23) nu va duce la efecte mai bune sau mai rapide.

Supradozarea cu S23 nu face decât să mărească riscul de reacții adverse și de intoxicație.

Ciclul: Este recomandat S-23 să nu fie luat pentru o perioadă mai lungă de 6 săptămâni.

Particularitățile aportului: Se recomandă ca S23 să fie luat pe stomacul gol, deoarece se metabolizează mai bine în lipsa alimentelor. În cazuri de ulcer, gastrită, BRGE sau alte afecțiuni similare, S23 ar trebui să fie luat după masă pentru a nu irita stomacul și să nu agraveze stările deja existente.

Puteți citi totul despre dozare și administrare S23 aici.


Calitatea materiei prime

Calitatea materiei prime

Produsele din familia SARM au devenit rapid populare și au preluat un loc meritat în lumea culturismului. Aceasta, desigur, a dus la apariția mai multor producători și la mai multă concurență. Împreună cu asta au crescut, din păcate, și SARM falși sau de o calitate inferioară.

Pentru a fi un produs de calitate, conținutul minim de substanță activă ar trebui să fie de 97%.

S-23, precum și toate celelalte produse din nomenclatura Ultimate SARM au un certificat GMP care garantează calitatea și puritatea materiei prime, precum și pentru bună practică de laborator, care se respectă pe timpul producției.

Când vine vorba de calitate, mulți oameni se bazează numai pe faptul unde este fabricat produsul.

Cererea de produse SARM este foarte mare, iar adevărul este că materia primă în producția sa nu este suficientă. Acest lucru îi determină pe unii producători să treacă de cea mai importantă graniță și să ajungă la măsuri drastice. O abordare foarte des întâlnită în practică pentru a rezolva această problemă este diluarea materiei prime sau recurgerea la înlocuirea materiei prime cu una contrafăcută sau chiar în unele cazuri se folosesc materii prime interzise.


La ce trebuie să fim atenți când folosim S23?

La utilizarea lui S23, respectați următoarele indicații pentru a vă asigura un aport sigur:

  • Durata recomandată a ciclului cu S23 nu trebuie să fie mai mare de 6 săptămâni
  • Se recomandă ca S-23 să fie luat pe stomacul gol (pe stomacul gol înainte de masă)
  • Timpul de semi-viața al lui S23 este de 12 ore, prin urmare doza zilnică poate fi administrată de două ori pe zi
  • Rețineți că atunci când luați S-23 sau alt supliment SARM, este foarte important să fiți absolut sănătos și să nu aveți boli concomitente
  • Nu exagerați cu consumul de alcool în timp ce luați S-23. Se recomandă ca alcoolul să fie redus la minim.

Efecte secundare de la S23 – care ar putea fi? 

Efecte secundare de la S23

Efectele secundare de la S-23 pot fi:

  • Efectele secundare de la S23 sunt extrem de rare și dacă respectați dozele zilnice maxime indicate, riscul de apariție a unor efecte secundare de la S23 este minim 
  • Foarte rar, la administrarea lui S23, se poate suprima sinteza proprie de testosteron la bărbați, totuși, acest lucru se întâmplă doar atunci când sunt administrate doze foarte mari pentru o perioadă lungă de timp. După finalizarea ciclului cu S-23, nivelul de testosteron își revine repede
  • Datorită eficienței sale ridicate, S23 poate duce uneori la unele efecte secundare ușoare, cum ar fi durerea de cap, schimbări de dispoziție și creșterea nivelului de agresivitate
  • Respectați dozele indicate pentru o administrare sigură a lui S23
  • Nu sunt înregistrate alte efecte secundare de la administrarea lui S23
  • În concluzie, S23 este foarte favorabil din punct de vedere al efectelor secundare deoarece este aproape imposibil de spus că există

Concluzie pentru S-23

Aceasta este o alegere deșteaptă și moderată atunci când decideți să luați produse SARM.

S23 este sigur, eficient și acțiunea acestuia este vizibilă și durabilă.

Nu veți greși dacă includeți S-23 în meniul dvs. cu suplimente alimentare.

S23 este o alegere pentru cei care doresc să obțină un rezultat moderat, care să păstreze pentru mult timp. Pentru cei care nu sunt extremiști, ci mai degrabă muncesc constant pentru fizicul lor și doresc ca rezultatele lor să fie atinse categoric. 



Textul și pozele din articol sunt protejate prin drepturi de autor. Dacă cineva decide să folosească material vizual sau text din acest articol pe și în afara internetului (inclusiv să le publice pe propria sa pagina), ar trebui să solicite permisiunea autorului - Ultimate SARM.

În cazuri de plagiat sau orice utilizare abuzivă cu materialele noastre de către terți, noi, cei de la Ultimate SARM, ne rezervăm dreptul de a urmări penal persoanele, care au încălcat legea dreptului de autor în temeiul art.18, alin. 2 din Legea cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.